Gündem İşte Benim Stilim'de haftanın ilk eleneni kim olacak? - İzle

İşte Benim Stilim'de haftanın ilk eleneni kim olacak? - İzle

04.01.2016 - 09:49 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en şık, en stil, en havalı yarışma programı İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları ile kaldığı yerden devam ediyor. Cuma akşamı ekrana gelmesi beklenen İşte Benim Stilim'de haftanın ilk elenen kim olacak? İşte o detaylar...

İşte Benim Stilimde haftanın ilk eleneni kim olacak - İzle

Müthiş bir finalle nokta koyan İşte Benim Stilim All Star, sezonunun anıları henüz belleklerde tazeyken, yepyeni ve çok renkli bir sezona merhaba dedi. İşte Benim Stilim'de yarışan ünlüler sırasıyla, Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder yer alıyor.

Birbirinden güzel, şık ve stil 16 kadın. Ve hepsi de ünlü. İşte Benim Stilim 2016'da ünlülerin stili yarışacak. 11 Hafta sürecek bu kıyasıya yarışın sonucunda içlerinden sadece biri 200 Bin Liralık ödülün sahibi olacak.

Yeni Jüri; Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı, Ivana Sert ve Uğurkan Erez

Renkli kişiliği, moda bilgisi ve modayla ilgili başarılara attığı imzalar bir yana ekranların da tanıdığı sözünü sakınmayan, sivri dilli jüri üyemiz Hakan Akkaya İşte Benim Stilim 2016'da. Hakan Akkaya duygularını ise; ''Aslında hiç gitmemiş gibi hissediyorum. 16 Yıldır ağır işçisi olduğum Moda'da kazanan yine Moda olsun. Umarım herkes çok keyif alır bu sezondan.'' diyerek ifade etti.



O bir duayen. Stil, moda, renk söz konusuysa sektörde her zaman saygıyla bahşedilen bir güzellik, muhteşem bir kadın Neslihan Yargıcı İşte Benim Stilim 2016'da.

Neslihan Yargıcı ise; ''Kurallarım katı. Dünya modayla, moda da dünyayla beraber dönüyor. Onun için en iyi giyineni, kıyafeti en iyi taşımaya bakarak en doğru kişiyi seçmek istiyorum.'' diyerek duygularını ifade etti.

İlk bölümde Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya eleştirileri ile sezonun zorlu geçeceğinin sinyallerini verdi. Hakan Akkaya tek parça elbise yerine kombin görmek istediğini söyleyerek verdiği notlarla şaşırttı.

İLK GÜNDEN GERGİNLİK

İlk bölümde Sevil Uyar ve Neslihan Önder arasında gerginlik yaşandı. Sevil Uyar’ın giydiği kombine “ Seni bu halde uzaylılar bile kabul etmez” diyen Neslihan Önder’in yorumu gerginliğe neden oldu.

Gala'nın ilk Üzgün Surat Alan Yarışmacısı Esra Sönmezer

İlk bölüm heyecanının ardından podyum performansları ve stiller tek tek değerlendirildi. Jüri'den en düşük puanı alan Esra Sönmezer günün ilk üzgün suratını alan yarışmacı oldu.