Gündem İYİ Parti lideri Akşener, Ateş’in ailesini ziyaret etti: Olayın takipçisi olacağım

İYİ Parti lideri Akşener, Ateş’in ailesini ziyaret etti: Olayın takipçisi olacağım

03.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti lideri Akşener, Ateş’in ailesini ziyaret etti: Olayın takipçisi olacağım

Sinan Ateş’in ailesiyle bir araya gelen Akşener’e, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve partililer eşlik etti. Yaklaşık bir saat Ateş’in aile bireyleriyle görüşen Akşener, ziyaret bitiminde “Olayın takipçisi olacağım” dedi. Akşener, ziyaretinin ardından İstanbul’a hareket etti.

Haberin Devamı

Akşener’in ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu “Bugün Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener Ankara’da menfur bir suikast sonucu hayatını kaybeden merhum Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunmuş ve olayın aydınlatılması için sürecin sonuna dek takipçisi olacağını bir kez daha ifade etmişlerdir.Ruhu şad olsun!” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Akşener, Ateş’in ailesini ziyaret etti: Olayın takipçisi olacağım

SANIKTAN ‘HAFIZA KAYBI’ SAVUNMASI

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukat Serdar Öktem’in kovid geçirdiği için hafızı kaybı yaşadığını ve telefonunun şifresini hatırlamadığını iddia etti. Tetikçiyi olay yerinden motosikletle kaçırdığı iddia edilen Vedat Balkaya’nın üstünde ise takibe takılmamak için kullanılan Wi-Fi cihazı ele geçirildiği ortaya çıktı.