Gündem Kazada önlem alırken şehit olan Astsubay Tatlı toprağa verildi

Kazada önlem alırken şehit olan Astsubay Tatlı toprağa verildi

31.07.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar’da kaza yerinde önlem alırken bir kamyonetin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı (33), memleketi Kahramanmaraş’ta düzenlenen törenle toprağa verildi. Şehidin naaşını annesi Bayram Tatlı, havaalanında "Hoş geldin Mustafa’m" diyerek karşıladı.

Kazada önlem alırken şehit olan Astsubay Tatlı toprağa verildi

Şehit Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş Mustafa Tatlı’nın cenazesi, Afyonkarahisar’daki işlemlerin ardından askeri uçakla Kahramanmaraş’a getirildi. Kahramanmaraş Havalimanı’nda ailesi ve protokolle birlikte şehidin naaşını karşılamaya gelen anne Bayram Tatlı, "Hoş geldin Mustafa’m" diyerek ağıt yaktı.

Haberin Devamı

Meslektaşları tarafından omuzlara alınan Tatlı’nın naaşı, daha sonra cenaze aracına konularak merkez Onikişubat ilçesinin Döngele Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. Burada dua edilip helallik alındıktan sonra şehidin naaşı tören için mahalle mezarlığına getirildi.

Burada düzenlenen törene; şehidin ailesi, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Balıbek, milletvekilleri, 2’nci Zırhlı Tugay komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, askeri ve mülki erkân ile vatandaşlar katıldı.

Kazada önlem alırken şehit olan Astsubay Tatlı toprağa verildi

Törende şehit Mustafa Tatlı’nın özgeçmişi okunurken baba Mustafa Tatlı gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının kılınıp helallik alınmasının ardından şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Eşi ve 2 kardeşi de polis olan Mustafa Tatlı’nın komiser olan bir kardeşi de 6 Şubat’ta meydana gelen depremde Hatay’da eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetmişti.

Kazada önlem alırken şehit olan Astsubay Tatlı toprağa verildi