Gündem Kiralık Aşk 61. yeni bölüm fragmanında romantik anlar!

Kiralık Aşk 61. yeni bölüm fragmanında romantik anlar!

11.11.2016 - 11:01 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 61. yeni bölüm fragmanını romantik anlar izleyenleri ekrana kilitliyor. Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında Defne ve Ömer arasındaki buzlar erirken sürpriz dakikalar yaşanıyor. Kiralık Aşk 61. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta...

Kiralık Aşk 61. yeni bölüm fragmanında romantik anlar

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk 60. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen Kiralık Aşk son bölümde Ömer ve Pamir arasında yaşanan rekabet tüm hızıyla devam etti. Ömer ve Defne arasında hızla erimeye devam eden buzlar çiftin brbirine karşı olan özlemini gözler önüne serdi. Kiralık Aşk 61. yeni bölümü ile 18 Kasım Cuma saat 20:00'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yapımcılığını Ortaks Film’in üstlendiği, başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, levent ülgen, Kerem Fırtına ve Sanem Yeles’in yer aldığı Kiralık Aşk 60. yeni bölümü ile cuma akşamı Star'da izleyiciyle buluşacak.

KİRALIK AŞK 61. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 60. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 60. yeni bölümünde, Bahis kapalı, artık tüm kartlar açıldı. Ömer, Pamir’in Kiralık Aşk olduğunu öğrendikten sonra bunu Defne’ye söylüyor mu? Pamir, Ömer’in Defne’ye gideceğinden emin ve o da kozlarını öne sürüyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sır perdesini kim aralıyor?

Haberin Devamı

Bir yanda Kiralık Aşk gerçeği yer yakarken, diğer yanda Defne’nin başına gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getiriyor. Defne’ye bu durumda aşkla ve şevkatle bakan kim? Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor… Defne Ömer yakınlaşması görülmeye değer… Defne ve Ömer aşkı yine doludizgin… Aşk kaldığı yerden devam ediyor!

Neriman oyun için kendinden daha güçlü bir ortak seçtiği için pişman. Pamir şimdi oyunun neresinde? İso, artık Ayşegül’ün sevgisinden emin ve ne yapacağını şaşırmış durumda. Bilmediği sularda kaybolan İso’nun sürpriz dert ortağı hepimizi şaşırtıyor.

Büyük aşklar mücadeleyi sever, çünkü her engelden sonra aşk biraz daha güçlenir. Peki Ömer bu mücadelenin kazananı olacak mı? sorusu Kiralık Aşk 60. yeni bölümünde yanıt bulacak.