Gündem Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defne'nin planı işe yarayacak mı?

Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defne'nin planı işe yarayacak mı?

26.12.2016 - 12:43 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defne'nin planı işe yarayacak mı?

Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defnenin planı işe yarayacak mı

Kiralık Aşk'ın finaline son iki bölüm kaldı. Kiralık Aşk'ın nasıl bir final yapacağı merakla bekleniyor. Defne Ömer'i evlenmek teklifi yapması için evliliği hatırlatan tavırlar sergiliyor. Sinan ile Seda evlilik hazırlığına mı başlıyor? Kiralık Aşk yepyeni bölümüyle Cuma günü Star TV'de olacak.

Haberin Devamı

Başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü ile 30 Aralık 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da star'da.

KİRALIK AŞK 67. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk'ın son bölümünde Ömer ve Defne, Roma’ya gitmeye karar veriyor. Yeni bir sayfa açmayı hedefleyen çift kaçarak herkesten uzak bir yaşam sürmeyi amaçlıyor. Gitmeden bir gün önce Ömer Defne'nin günlük yaşantısına konuk oluyor. Birlikte maç izleyip Defne'nin sevdiği mekanlarda geziyorlar. Kendilerine bir aile kurmak isterken eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Sinan'ın uçuk kararı karşısında, Neriman ve Koray saf tutuyorlar. İkisi iki koldan Sinan'ı etkilemeye çalışıyor. Sonuç olarak Sinan ve Seda evleniyor mu? Kiralık Aşk'ta Ömer'in sıkıntısı artık açığa çıkıyor ama nasıl?

Haberin Devamı

Oyuncular ve Künye

Yapım: Ortaks Yapım Yapımcı: Melda Perahya Yalçın, Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Meriç Acemi

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: levent ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz