Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek merak konusu

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek merak konusu

01.04.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da yine ortalık karıştı. Kanal D ekranlarının beğenilerek izlenen izdivaç programı eKısmetse Olur 139. yeni bölümde 1 Nisan şakası sürprizi yer aldı. Sunucu, Seda Akgül evden elenen isimleri açıklayınca ortalık bir anda karıştı ve daha sonra 1 Nisan şakası olduğu anlaşıldı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? detaylı bilgiler...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek merak konusu

Ekranların sevilen programı ilk günden beri ilgi ile takip edilen Kısmetse Olur izdivaç yarışmasında bu hafta yine heyecan doruktaydı. Yapımını Production House'un üstlendiği ve yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanan, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan Kısmetse Olur 139. bölüm ile ekrana geldi. 1 Nisan Kısmetse Olur yeni bölümde Evden ayrılacak olan adayların ismi açıklandı mı? Emre sazı eline aldı ve aşık atışması yaptı. Emre ve Hazal'ın annesi ilk kez karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da şok gelişme!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek merak konusu

Evden ayrılacak olan adayların ismi açıklanıyor ve büyük bir şok yaşanıyor! Melis, Semih,Tankut ve Adnan evden ayrılıyor mu? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur'da böyle atışma görülmedi!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek merak konusu

Kısmetse Olur'da gelin ve damat adaylarının eğlenceli anları. Emre sazı eline aldı ve aşık atışması yaptı!

Emre ve Hazal'ın anneleri bir araya geldi!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek merak konusu

Çiftin ailesi bu ilişki hakkında ne yorum yaptı? Hazal ve Emre aşkını destekleyecekler mi?
Emre ve Hazal'ın annesi ilk kez karşı karşıya geliyor...

KISMETSE OLUR YARIŞMASI HAKKINDA

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” isimli şov programının sunucuları belli oldu. Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunacak.

Haberin Devamı

Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül!

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ Pazartesi 12:45'te Kanal D’de başlıyor.

Seda Akgül kimdir?

17 Haziran 1971'de doğan Seda Akgül, sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuştur. Aldığı eğitimlerin ardından Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi'nde 2004-2007 arasında akademisyenlik görevi yapan Seda Akgül, Tv 8 ekranlarında yayınlnan Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Programıyla eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek Sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılan Kısmetse Olur programının sunuculuğu için Kanal D'ye geçmiştir.