Gündem Koca dayağı dağa çıkardı

Koca dayağı dağa çıkardı

05.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Göltarla Köyü’nde kocası 36 yaşındaki Raşit Özdemir’den şiddet gören ve bunun üzerine evini terk eden 2 &cce

Koca dayağı dağa çıkardı

Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Göltarla Köyü’nde kocası 36 yaşındaki Raşit Özdemir’den şiddet gören ve bunun üzerine evini terk eden 2 çocuk annesi Merve Özdemir, 3 gün sonra dağda bir ağacın altında bitkin bir halde bulundu.
26 yaşındaki Merve Özdemir, 29 Ağustos günü eşinden şiddet gördükten sonra evden ayrıldı. Özdemir’in dönmemesi üzerine yakınları, jandarma ekiplerine başvurdu. Ekipler, ilk olarak kadının yaşadığı eve gitti. Jandarmayı karşısında gören Raşit Özdemir, 6 yaşındaki oğlu Umutcan ve 5 yaşındaki kızı Yasemin’i av tüfeğiyle rehin aldı. Jandarma ekipleri Raşit Özdemir’i ikna ederek çocukları kurtardı. Gözaltına alınan Özdemir tutuklandı.
Jandarma su verdi
Çocukların kurtarılmasının ardından Özdemir, iz takip köpeklerinin katıldığı arama çalışmaları sonucu 1 Eylül günü köye 2 kilometre uzaklıktaki Tekkatran Mevkii’ndeki bir ağacın altında bitkin halde yatarken bulundu. Jandarmanın su ve yiyecek verdikten sonra köye getirdiği kadın, çocuklarıyla kucaklaştı.