Gündem Lavanta bahçesinde suit tatil keyfi

Lavanta bahçesinde suit tatil keyfi

05.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çanakkale Bayramiç’te 14 bin metrekare lavanta bahçesi içerisinde suit villalar olan Eva Lavanda Resort’un açılışı yapıldı.

Lavanta bahçesinde suit tatil keyfi

İskandinav tarzı frame house suit villalara sahip Kaz Dağları’nın eteklerindeki otel, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve milletvekillerinin katılımıyla hizmete girdi.

Haberin Devamı

Lavanta bahçesinde suit tatil keyfi

Ekoturizm uygulaması

Açılışta konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ekoturizmin bölgeye katacağı değerlere dikkat çekti. Sahil ötesindeki beldelerde de turizmi büyütmek istediklerini anlatan Turan, “Ekoturizmi büyütmek istiyoruz. Burası ekoturizmin çok çok farklı bir uygulaması. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Örnek bir tesis yapıldı. Suit villaların çatılarının yüksek olduğunu göreceksiniz. Kaz Dağları’nın oksijeni daralmasın, açık havada tatil yaparmış gibi bol oksijenli ortam hazırlanmış. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

‘Çıtayı yükseltiyoruz’

Açılışta konuşan Eva Lavanda Resort Yönetim Kurulu Başkanı Adem Hacısalioğlu da şunları söyledi: “Dünyada eşi benzeri olmayan bir açık hava müzesi olan Çanakkale’mize yakışır, tabiatla dost, son teknoloji ile donatılmış yatırımımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Turizmde ülkemizin çıtasını yükseltmek için otelimizin tüm detaylarını büyük bir heyecanla düşünerek planladık.”