Gündem Merve Taşkın kaç yaşında?

Merve Taşkın kaç yaşında?

30.11.2018 - 12:06 | Son Güncellenme:

Merve Taşkın kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Merve Taşkın son paylaşımı ile yine gündeme oturdu.

Merve Taşkın kaç yaşında

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların yanı sıra bir dönem Loris Karius ile de görüştükleri açıklamasında bulunan sosyal medya fenomeni son olarak yaptığı açıklama ile gündeme oturdu. Merve Taşkın son paylaşımında artık bakire değilim merakımdan yaptım kim olduğunu sormayın açıklamasında bulundu. Peki Merve Taşkın kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MERVE TAŞKIN KİMDİR?

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve cesur paylaşımlarıyla ismini geniş kitlelere duyuran Merve Taşkın, 1998 yılında dünyaya geldi. Sosyal medya paylaşımları ardından Twitter'da zaman zaman TT olan Merve Taşkın, son olarak Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un kendisine Instagram'dan mesaj gönderdiği haberleriyle gündeme gelmişti. Merve Taşkın son olarak da Instagram üzerinden yaptığı açıklamayla adından söz ettirdi. Merve Taşkın, cinsel tercihiyle ilgili olarak "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim." açıklamasında bulunmuştu.

Taşkın, sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımında, Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim' notunu paylaştı.

Haberin Devamı

Merve Taşkın kaç yaşında