Gündem Mucize Doktor nerede çekiliyor, hangi şehir hangi ilçe? Mucize Doktor yeni bölümde büyük aşk yaşanacak

Mucize Doktor nerede çekiliyor, hangi şehir hangi ilçe? Mucize Doktor yeni bölümde büyük aşk yaşanacak

09.01.2020 - 17:13 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de ekrana gelen Mucize Doktor yeni bölümünde Nazlı ve Ali'den romantik sahne izleyenleri duygulandıracak. İki haftadır ekrana gelmeyen Mucize Doktor yeni bölümünde heyecan dorukta. İşte Mucize Dokta 17. yeni bölüm fragmanı...

Mucize Doktor nerede çekiliyor, hangi şehir hangi ilçe Mucize Doktor yeni bölümde büyük aşk yaşanacak

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Mucize Doktor 17. yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de ekrana gelecek. Peki Mucize Doktor yeni bölümünde neler olacak? Mucize Doktor dizisi yeni yıl reklam anlaşmaları nedeniyle ekrana gelmiyordu. Mucize Doktor izleyicileri yeni bölümü izlemek için sabırsızlanıyor.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Demir’den aldığı aşk taktikleriyle Ali, Nazlı’ya karşı ilk kez atak oynamayı dener ama bu çok fena ters teper. Öte yanda Ferman’la arası düzelen Beliz, bağış gecesinin hasılatını bir hayır işi için kullanmaya karar verir. Kıvılcım buna karşı çıkınca hastanenin kontrolü için savaş yeni baştan başlar. Tanju ve Ferman yapışık ikizlerin vakasında birlikte çalışırlar ama beklenmedik bir komplikasyon bütün planı suya düşürür. Köşeye sıkışan Kıvılcım en çılgın planını yürürlüğe sokar. Ve gözünü karartan Ali, sonunda bir teşebbüste bulunur.

MUCİZE DOKTOR FRAGMAN

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisinde kullanılan hastane, İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Medical Park Hastanesi'nde çekiliyor.

Haberin Devamı

'Berhayat' ismi diziye uyarlanmış olup, gerçeği yansıtmıyor.