Gündem Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nazlı Ali'ye ne söyleyecek?

Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nazlı Ali'ye ne söyleyecek?

29.12.2019 - 13:30 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor 16. bölüm yayınlandı fakat yeni bölüm fragmanı hala yayınlanmış değil. Son bölümde Nazlı, Ali'ye bir şey itiraf etmek için gelmişti. Şimdi diziyi sıkı şekilde izleyenler genç doktorun ne söyleyeceğini merak ediyor.

Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Nazlı Aliye ne söyleyecek

 

Mucize Doktor her hafta ilgiyle izlenirken son bölüm geçen perşembe günü ekrana geldi. Dizi biter bitmez 17. bölüm fragmanının yayınlanacağı zannediliyordu fakat öyle olmadı. Şimdi yeni bölümde az çok neler olacağını öğrenmek isteyenler "Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusunu sürekli olarak yöneltiyor.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Nazlı'nın Ali'ye aşkını itiraf edip edemeyeceği merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanının yılbaşı sonrası yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.