Gündem PAEM başvurusu başladı mı? Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) başvuruları ve sınav tarihi...

PAEM başvurusu başladı mı? Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) başvuruları ve sınav tarihi...

14.05.2022 - 00:56 | Son Güncellenme:

Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) alımları için beklenen tarihleri Polis Akademisi tarafından duyuruldu. 2022 7. dönem PAEM alımı için başvurular 16-27 Mayıs tarihleri arasında alınacak. Başvuru şarları ve fizili-yazılı sınav süreci de adaylarla paylaşıldı. Peki, PAEM sınavı ne zaman, başvuru şartları neler?

PAEM başvurusu başladı mı Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) başvuruları ve sınav tarihi...

PAEM sınav takvimi yayımlandı. Binlerce adayın beklediği 2022 PAEM alımı başvuru tarihleri belli oldu. Polis Akademisi tarafından yayımlanan Polis Amirleri Eğitimi Merkezi sınav duyurusunda PAEM yazılı sınavının haziran ayında yapılacağı belirtildi. İşte, 2022 PAEM sınav takvimi...

Haberin Devamı

PAEM BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Polis Amirliği Eğitimi Merkezi yani PAEM sınavı için başvurular 16-27 Mayıs 2022 tarihinde alınacak. Süreç https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden devam edecek.

Sınav giriş belgesi ise 20-24 Haziran tarihinde erişime açılacak.

2022 PAEM SINAV TARİHİ

Polis Akademisi tarafından yayımlanan duyuruda PAEM sınavının tek oturumda ve 26.06.2022 tarihinde yapılacağı belirtildi.

PAEM SINAV BAŞVURUSU NASIL, NEREDEN YAPILIR?

ADAY’ların sınav giriş belgesine erişebilmesi, sınav sonrasında sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazları için üniversitenin sınav hizmetleri web sayfasında yayınlanan Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Emniyet Mensubu Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı İnternet Kayıt Kılavuzu’ndaki adımları izleyerek sınav hizmetleri web sitesine kayıt olmaları ve sınava katılmak istedikleri sınav merkezini seçmeleri gerekmektedir. Sınav takviminde belirtilen tarihlerden sonra, sınav merkezi değişikliği yapılmayacaktır. Sınav başvurusu yapmayan veya başvurusunu zamanında tamamlamayan ADAY’lar sınava alınmayacaktır.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTE tarafından ADAY’ların kimlik bilgileri, sınava girecekleri yer, zaman bilgileri ve sorumlu oldukları sınav konularını içeren “Sınav Giriş Belgeleri” hazırlanacak ve sınav takviminde belirtilen tarihler arasında Sınav Hizmetleri Web Sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden ADAY’ların erişimine açılacaktır.

2022 7. DÖNEM PAEM BAŞVURU KILAVUZU

Bu adresten alınan kullanıcı adı ve şifre doğrultusunda ADAY’lar sınav sonrasında sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ANADOLU ÜNİVERSİTE’sinin sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen “Sınav İtiraz Formu” vasıtasıyla yapacaklardır.