Gündem Rengarenk son bölümünde neler yaşandı?

Rengarenk son bölümünde neler yaşandı?

26.08.2016 - 23:37 | Son Güncellenme:

Rengarenk dizisi yeni bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Heyecanla beklenen Rengarenk 5. yeni bölümde neler oldu? Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Rengarenk 5. bölüm detayları sizlerle...

Rengarenk son bölümünde neler yaşandı

Rengarenk yayınlanan her bölüm ile reyting listelerini alt üst etmeyi başarıyor. Rengarenk dünkü bölümünde heyecan doruktaydı. İşte Rengarenk ile ilgili merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Haberin Devamı

RENGARENK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RENGARENK 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


RENGARENK HİKAYE VE KÜNYE

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu
Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)

4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Dizinin 3. bölüm etiketi #rengarenk, bölüm başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi. 1. sıraya kadar yükseldiği listede bölüm sonuna kadar ve bölüm tekrarının sonuna kadar kalmayı başardı. Bölümün bitmesinin ardından #rengarenk etiketi, bir süre World Trending Topics listesinde de 6. sırada yer aldı.

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor. Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, Cem Belevi, Sertan Erkaçan, Merve Oflaz, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, İnci Türkay, Şebnem Doğruer, Şükrü Türen ve Funda Güray gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Rengarenk son bölümünde neler yaşandı

Selin Şekerci (d. 1 Haziran 1989; Karşıyaka, İzmir),Türk oyuncu.

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 21 Aralık 2015'te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır. Son olarak 8 Temmuz 2016'da başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini canladırmaktadır.