Gündem Sagopa Kajmer serbest bırakıldı

Sagopa Kajmer serbest bırakıldı

18.07.2013 - 19:42 | Son Güncellenme:

Sagopa Kajmer mahlası ile bilinen Rap şarkıcısı Yunus Özyavuz, yurtdışından sipariş ettiği bitki tohumlarından dolayı gözaltına alınmıştı. Bugün mahkemece serbest bırakılan ünlü rapçi, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Sagopa Kajmer serbest bırakıldı

İngiltere'den sipariş ettiği bitki tohumlarını almak için kargo şirketine giden ünlü rapçi Sagopa Kajmer, paketten şüphelenen görevlinin ihbarı üzerine gözaltına alınmıştı. Savcılık talimatı ile evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Kajmer, bugün serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Sagopa Kajmer'in gözaltına alınması Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde büyük yankı uyandırırken, Türkçe Rap camiasından da Sagopa'nın gözaltına alınmasıyla ilgili sert mesajlar yazılmıştı. Ünlü rapçi Sagopa Kajmer, bu mesajlara Twitter'dan cevap verdi.

Kajmer şu ifadeleri kullandı:

"Ve Sago geri döndü. Bugün mahkemece serbest bırakıldım Elhamdülillah. Kalbim rahat, ruhum rahat, eminim ki sizler de ferahladınız. Muhteşem insanların bir arada bulunduğu Gümrük Muhafaza ve İstihbarat ekibine sonsuz sevgiler ve teşekkürlerimi sunuyorum. Harika insanlar. Ayrıca dünden bu yana beni merak eden siz sevgili sevenlerim,var olun. Hakikaten bana güvenen ve inananlarıa selam olsun. Hakkımda ileri geri küfürler eden, aşağılık cümleler kuran fesat ve kalbi kirli insanlar, ne oldu? yine olmadı değil mi? Olmayacak da... Uzun yollara devam Sago... Bu arada dünden bu yana kapı kapı dolaşıp beni bekleyen medya mensubu arkadaşlara da selamlar.Onların da koca kameralarla işi zor sahi. Şimdilik benden bu kadar.Tekrar görüşmek üzere dostlarım. Sago Kaf Kef Dinamit"

Haberin Devamı