30.01.2025 - 17:10 | Son Güncellenme:
İHA
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Sokullu caddesi Orkide Sokak üzerinde 4 katlı binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Binada yaşayan vatandaşlar pencere ve balkonlara çıkarak kurtarılmayı beklerken, ekipler ise tahliye için çalışma başlattı.
Öte yandan, yangın esnasında dışarıda bazı olan çocuklar, binaya girerek ailelerini kurtarmak istedi. Polis güvenlik önlemi alırken, çalışmalar devam ediyor.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.