Gündem Sosyal medya fenomenleri birbirine girdi! '70 kilo kimse beni dövemez'

Sosyal medya fenomenleri birbirine girdi! '70 kilo kimse beni dövemez'

18.09.2023 - 22:22 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci, sosyal medyadan atıştığı profesyonel MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan ile kavga etti. O anlar kısa sürede viral oldu.

Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci'nin "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" sözlerine profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın yanıt vermesi üzerine ikili arasında gerginlik çıktı.

Haberin Devamı

Birbirlerine düelloya davet eden ikili, bir araya gelerek kavga etti. Kanlı biten kavga, Savaş Cebeci'nin pes etmesinin ardından sona erdi.

"KIRARIM KOLUNU"

Çok sayıda kişinin katıldığı düelloda Kazgan ile Cebeci karşı karşıya geldi. Düelonun başladığı anlarda Cebeci'nin "Kırarım kolunu" demesinin ardından ikili arasındaki kavga başladı. Cebeci tek yumruk bile atamadan kanlar içerisinde kaldı.

Sosyal medya fenomenleri birbirine girdi 70 kilo kimse beni dövemez

"ARKADAŞLAR ŞOV BİTTİ"

Kavganın ardından Kaan Kazgan'dan açıklama geldi. Bir video yayınlayan Kazgan "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları" dedi.

"TEBRİK EDİYORUM"

Kavganın ardından hastaneye giden Savaş Cebeci de sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aracının içinden video paylaşan Cebeci, durumunun iyi olduğunu söylerken, "Arkadaşlar Kaan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık, beni yendi. Öncelikle Tuzla'ya geldiği ve beni yendiği için tebrik ediyorum. Beni yendi, helal olsun. Delikanlıca bir maç oldu. Kaşımda biraz açılma var. Herkese bol şans" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomenleri birbirine girdi 70 kilo kimse beni dövemez