Gündem Survivor 2016 kadrosunda kimler var?

Survivor 2016 kadrosunda kimler var?

18.01.2016 - 13:31 | Son Güncellenme:

7 Şubat Pazar günü başlayacak Survivor'ın milyonları ekrana kilitlemesi bekleniyor. Kadrolar yavaş yavaş şekillenirken merakla beklenen Survivor 2016’da yarışacak altıncı isim belli oldu. Milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016’da yarışacak. Peki kadroda başka kimler var?

Survivor 2016 kadrosunda kimler var

Türkiye'nin sanat dünyası, spor dünyası ve magazin dünyasından isimleri ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı Twitter konuyla ilgili sürekli paylaşımlar gerçekleştiriyor. Peki Peki Survivor 2016 kadrosu belli oldu mu? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor'da hangi isimler var? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Survivor'ın 2016'a katılacak bir isim daha belli oldu. Ünlüler ile Gönüllülerin kıyasıya mücadele edeceği yarışmaya Milli atlet Nagihan Karadere de dahil oldu.

Oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül, manken Tuğba Özay ve boksör Çağan Atakan Arslan'ın ardından Milli atlet Nagihan Karadere ismi açıklanan 6. isim oldu

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Nagihan Karadere (d. 1984 Kadirli ), Türk atlet. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı[1].

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı [2].

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

Haberin Devamı

Sunuculuğu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016'da yarışacak beşinci isim belli oldu! Survivor 2016 için daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay gibi isimler açıklanmıştı. Yarışma için son açıklanan ünlü isim ise Çağan Atakan Arslan oldu.

Survivor 2016 kadrosunda kimler var


ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

1989 İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan, porfesyonel olarak güreş ve boks sporları yapıyor. 16 yaşından beri vücut geliştirme yapan Çağan Atakan, dövüş sporlarıyla 17 yaşında tanıştı. Best model yarışmasına katıldıktan sonra modellik ve oyunculuk da yaptı. Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonu oldu. Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2016'DA BAŞKA KİMLER VAR?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

ALEX NET DEĞİL

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak.

Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, Güneşi beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor. Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

ÜTOPYA'DAN SURVİVOR'A

Şubat ayında başlayacak Survivor 2016'da yine yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk var. Fakat yarışmadan mağlubiyet ile ayrılmışlardı.

7 Şubat Pazar günü başlayacak olan Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin düellorında kim galip gelecek ve büyük ödülün sahibi kim olacak

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.