Gündem Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı o sürpriz ismi açıkladı!

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı o sürpriz ismi açıkladı!

18.06.2018 - 07:21 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan son sürat devam ediyor. Büyük heyecana sahne olan yarışmada oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Turabi, Damla Can ve Murat Ceylan eleme adayları olmuştu. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivorda kim elendi Acun Ilıcalı o sürpriz ismi açıkladı

Survivor 2018'de finale çok az kaldı. Artık bireysele dönen Survivor'da mücadele iyice sertleşti. Bu hafta da nefes kesen dokunulmazlık oyunları Turabi, Damla ve Murat eleme adayı olmuştu. Peki bu akşam Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Survivor'a bu hafta veda eden isim Sema Aydemir oldu.

?Sema Aydemir'in son sözleri ise :" Çok değişik bir his. İlk defa yaşadığım bir his. Son haftalarda gösterdiğim performans bugün elenmeme neden oldu. Üzgünüm bu hayal bitti. Artık Adem'in hayali, Turabi'nin hayali benim hayalim. İnşallah bizden biri şampiyon olur" oldu.

ÖDÜL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunları oynandı. Sevilen yarışmada ödülün Punta Cana'da Burger Menü olduğu ilk oyunu kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Anıl Berk Baki'nin oldu.

Gecenin ikinci ödül oyunu da nefesleri kesti. Bu kez karışık oynanan ve ödülün Anadolu Lezzetleri olduğu oyunu ise yine Anıl Berk Baki kazandı ve Anıl Berk bu gece karnını güzelce doyurmuş oldu.

ILICALI'DAN FLAŞ KIBRIS AÇIKLAMASI

Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu eleme gecesinin sonunda yaklaşan Kıbrıs finali ile ilgili; " Yarın ve öbür gün Sembol Finalleri var. Kazanan kişi Kıbrıs finallerindeki koltuğu kapacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 103. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 103. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.