Gündem Tecavüzcü baba: "Kızım zaten hayat kadınıydı"

Tecavüzcü baba: "Kızım zaten hayat kadınıydı"

02.08.2011 - 09:41 | Son Güncellenme:

26 yaşındaki kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan baba, "Kızım zaten hayat kadınıydı" diye kendini savundu. Bir sapık baba haberi de Aydın'dan geldi. 2 üvey kızına tecavüz eden baba suçunu itiraf etti. Üvey kızlarından biri hem kızı hem de gelini...

Tecavüzcü baba: Kızım zaten hayat kadınıydı

Şanlıurfa'da yaşayan ve eşinden boşanma aşamasında olan 3 çocuk annesi kadın, yaklaşık 3 ay önce çocuklarını da yanına alarak Antalya'da yaşayan babası B. G.'nin (60) evine yerleşti.

İddiaya göre B. G., evine geldikten 3 gün sonra öz kızına zorla tecavüz etti. Öz kızına sonraki günlerde de tecavüzlerini sürdüren baba, ölüm tehditleri savurup bu olayı kimsenin bilmemesini istedi.

Haberin Devamı

Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan genç kadın, önceki gün "Pazar alışverişine gidiyorum" diye babasını kandırarak evden ayrıldı ve jandarmaya giderek yaşadıklarını anlattı.

Şikayet üzerine harekete geçen jandarma, B. G.'yi gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları reddeden zanlı, bugün adliyeye sevk edildi.

Kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine Bedirhan G., "Bana iftira atıyorlar. Kızım zaten hayat kadınıydı" dedi. Zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AYDIN'DAKİ BABA ÜVEY KIZLARINA TECAVÜZ ETTİ

Aydın’da, biri aynı zamanda gelini olan iki üvey kızına yıllardır tecavüz ettiği iddia edilen kişi tutuklandı.

Aydın Emniyet Müdürlüğüne başvuran 19 ve 17 yaşındaki kız kardeşler, üvey babaları B.A’nın kendilerine yıllardır tecavüzettiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan B.A, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkemede, hakkındaki "tecavüz suçlamasını" kabul ettiği öğrenilen B.A, tutuklandı.

Hem kızı hem gelini

Üvey babasının tecavüzüne uğradığı iddiasıyla başvuran 19 yaşındaki kız kardeşin, B.A’nın önceki evliliğinden dünyaya gelen oğluyla evli olması nedeniyle aynı zamanda gelini olduğu belirtildi.

B.A’nın, 12 yıl önce evlendiği eşinin önceki evliliklerinden olma büyük kızına 9 yıldır, küçük kızına ise 5 yıldır tecavüz ettiği iddia edildi.