Gündem‘Tek Teker Arif’ ile kız arkadaşı kazada öldü

‘Tek Teker Arif’ ile kız arkadaşı kazada öldü

17.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Tek Teker Arif’ olarak tanınan motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu (59) ile yanındaki kız arkadaşı Ülkü Özcan (20) dün Antalya Gazipaşa’da trafik kazasında öldü.

‘Tek Teker Arif’ ile kız arkadaşı kazada öldü

Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı motosiklet, kontrolsüz kavşakta tali yoldan çıkan İsmet Oğuz yönetimindeki kamyonetin kasasına çarptı. Ön tekerleği parçalanarak yerinden fırlayan motosiklet, yola savrularak metrelerce sürüklendi. Refüje çarparak duran motosikletten savrulan Razgatlıoğlu ile yolcu koltuğunda oturan kız arkadaşı Ülkü Özcan olay yerinde öldü.

Haberin Devamı

Birbirine sarılıydı

Kaskları kollarında takılı olan Razgatlıoğlu ile Özcan’ın birbirine sarılı cesetleri morga kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü İsmet Oğuz ise gözaltına alındı. Arif Razgatlıoğlu’nun oğlu olan Avrupa Şampiyonu, milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu acı haberle yıkıldı. Öte yandan Arif Razgatlıoğlu 27 Temmuz’da geçirdiği motosiklet kazasını yaralı atlatmıştı.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar