Gündem TÜBİTAK 57 personel alımı başvuru şartları neler? Başvurular nasııl yapılır?

TÜBİTAK 57 personel alımı başvuru şartları neler? Başvurular nasııl yapılır?

03.07.2019 - 16:43 | Son Güncellenme:

TÜBİTAK'ın Ankara ve Kocaeli'ndeki birimlerinde görev yapmak üzere 57 personel alımı yapılacağı duyuruldu. TÜBİTAK'ın 57 personel alımı için başvurular 1 Temmuz tarihinde başladı. Başvuru işlemleri 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Peki TÜBİTAK 57 personel alımı başvuru şartları neler?

TÜBİTAK 57 personel alımı başvuru şartları neler Başvurular nasııl yapılır

TÜBİTAK 57 personel alımı başvuruları başladı. Yapılan açıklamada Ankara ve Kocaeli'ndeki birimlerde görevlendirilmek üzere alınacak olan 57 personel için başvuru işlemleri 1-22 Temmuz tarihleri arasında alınacak. TÜBİTAK tarafından yapılacak olan ilanlar Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcılığı, İş Geliştirme Başkan Yardımcılığına bağlı olarak çalışacak olan Teknik ve Destek Personeli ve Araştırmacı meslek gruplarından alım yapılacak.

Haberin Devamı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) Ankara ve Kocaeli'deki birimlerinde görev yapmak üzere 57 personel istihdam edilecek.

Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı ile Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere uzman yardımcısı ve Ar-Ge personeli alınacak.

Ankara ve Kocaeli'de görev yapacak toplam 57 personel alımını kapsayan ilan için son başvuru tarihi 22 Haziran olarak belirlendi. Başvurular TÜBİTAK'ın İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılabilecek.,

Haberin Devamı

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ