Gündem Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncuları kimler?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncuları kimler?

26.04.2018 - 16:32 | Son Güncellenme:

24 Ekim 2017’de Star TV’de başlayan dizi en çok konuşulan yapımlar arasında. Oldukça heyecan dolu ve entrikalı bir dizi olan Ufak Tefek Cinayetler reyting sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. Birçok kişi tarafından sevilerek takip edilen dizinin ikinci sezonda da aynı hızla devam etmesi bekleniyor. Dizinin konusunu ve oyuncularını tanıyalım...

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncuları kimler

Entrikalarla dolu bu dizide sekiz başrol arasında, kimin ne zaman ne yapacağı seyirciler tarafından kestirilememektedir. Dizide bir cinayet işlenmiştir ve kimin kim tarafından neden öldürüldüğü ise büyük bir merak konusudur.

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncuları kimler?

· Aslıhan Gürbüz (Merve Aksak)

· Gökçe Bahadır (Oya Toksöz)

· Bade İşçil (Pelin Tarhan)

· Tülin Özen (Arzu Kara )

· Mert Fırat (Serhan Aksak)

· Yıldıray Şahinler (Mehmet Kara)

· Selim Bayraktar (Edip Hoca)

· Ferit Aktuğ (Taylan Tarhan)

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin konusu nedir?

Ufak Tefek Cinayetlerin konusu, lise döneminde yaşanan olayların ve günümüzde bu olaylar nedeni ile alınacak intikamların sonucunda ortaya çıkan sırlardır. Dizinin başrolünü 4 erkek 4 kadın olmak üzere 8 kişi paylaşmaktadır. 4 kız arkadaş 96 yılında lisede bir olay yaşamış ve bu olay sonucunda Oya yaşadığı semti, Sarmaşık’ı terk etmiştir. Merve edebiyat hocası olan Edip’e aşıktır. Pelin ise Oya’nın sevgilisi olan Taylan’a. Arzu, Merve ve Pelin’in kurdukları düzmecelerin içerisine ister istemez dahil olmuştur. Bir gün okul gezisi için beraber gittikleri piknikte yüzmek için bir göle girerler ve diğer 3 kız Oya’nın kıyafetlerini alıp kaçarlar. Oya suda kalır ve Edip hocaya yalan söyleyerek bir şekilde Oya’nın yanına gitmesini sağlarlar. Daha sonra Oya ve Edip hocaya iftira atarak okuldan atılmalarını sağlarlar. Bu durumda Oya da Taylan’dan ayrılmış olur. Oya bu durumu atlatamaz ve intihar eder. İntihar nedeniyle rahmi büyük bir hasar alır ve çocuğunun olma ihtimali çok zorlaşır.

Haberin Devamı

Oya bundan sonra tıp okur ve jinekolog olur. Edip hocayla yolları kesişir ve yıllarca bağlarını koparmazlar. Bir gün Oya Sarmaşık’a dönerek 96 yılının intikamını almak ister. Olaylar bundan sonra başlar. Merve zengin iş adamı Serhan ile evlenmiştir ve çok zengin bir hayat yaşar. Pelin ile Taylan liseden sonra evlenmiştir ve bir çocukları olmuştur. Arzu çok genç yaşta Mehmet ile evlenerek 2 çocuk sahibi olmuştur. Oya ise henüz evli değildir ve bir anda Merve’nin kocası Serhan ile aralarında bir aşk doğar. Bu süreçte birçok olay yaşanır ve Oya’nın Sarmaşık’a taşınmasından 1 yıl sonra bir partide bir cinayet meydana gelir. Bu cinayetin kimin tarafından ve neden işlendiği araştırılmaktadır.

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi neden bu kadar seviliyor?

Ufak Tefek Cinayetler’in sevilmesinin en büyük nedeni dizinin merak uyandırmasıdır. Her bölüm başka bir aksiyon yaşanması ve karakterlerin birbirinden tehlikeli olması nedeni ile her bölüm soluksuz izlenmektedir. Bu nedenle dizi her hafta sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındadır.