Gündem Yağmur Banda kimdir? Yağmur Banda kaç yaşında?

Yağmur Banda kimdir? Yağmur Banda kaç yaşında?

14.05.2018 - 14:52 | Son Güncellenme:

Survivor'da gönüllüler takımı için mücadele eden Yağmur Banda adanın en küçük ismi olarak dikkat çekiyor. 98 doğumlu olan Yağmur Banda bu akşam ekrana gelecek olan Survivor sembol oyununda finale kalan dört isimden biri olmayı başardı. Peki Yağmur Banda bu akşam arkadaşı Damla Can ile olan mücadelesini kazanıp ailesini Dominik'e getirebilecek mi?

Yağmur Banda kimdir Yağmur Banda kaç yaşında

Survivor'da en geç yarışmacı kontenjanında bulunan Yağmur Banda yarışmalarda gösterdiği performansı ile dikkat çekiyor. Profesyonel anlamda Tekwando ile ilgilenen Yağmur Banda sembol finaline adını yazdıran dört isimden biri olma başarısını gösterdi. Peki Yağmur Banda bu akşam oynanacak olan sembol finalinde nasıl bir performans sergileyecek?

Haberin Devamı

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda aslen İzmirlidir. Lise mezunu olan Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tekwando takımında yer alan bir sporcudur. Spor kariyeri boyunca, Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi olan Yağmur Banda, Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir. Son olarak, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında yer alan Yağmur Banda, Gönülüller takımında mücadele ediyor.