Gündem Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son! İlk ifade kan dondurdu

Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son! İlk ifade kan dondurdu

03.11.2022 - 14:47 | Son Güncellenme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan ve erkek arkadaşının evinde ölü olarak bulunan 3 çocuk annesi Aynur Çiçek soruşturmasında şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son İlk ifade kan dondurdu

Alınan bilgiye göre, Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamadıkları 3 çocuk annesi Aynur Çiçek’in (35) yakınları, Cumhuriyet Polis Karakoluna kayıp başvurusunda bulundu. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Çiçek’in yakınları kadının bulunması için çalışma başlattı.

GENÇ KADIN YERDE YATARKEN BULUNDU

Haberin Devamı

Aynur Çiçek’in kaybolduğu gün, bir süredir görüşmediği erkek arkadaşı Şenol Ç. ile Emek Mahallesi'ndeki bir evden ayrıldığının belirlenmesinin ardından arama çalışmaları Şenol Ç. üzerinde yoğunlaştı. Aynur Çiçek’in yakınlarıyla telefonda görüşen Şenol Ç., değişik bahanelerle onları yanıltmaya çalışırken, bugün sabah saatlerinde Şenol Ç.'nin Emek Mahallesi'ndeki evine gelen yakınları, kapı açılmayınca pencereden içeri baktıklarında genç kadını yerde yatarken buldu. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yapılan kontrolde genç kadının birkaç gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son İlk ifade kan dondurdu


YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olayı haber alan çocukları, kardeşleri ve diğer yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Aynur Çiçek’in cansız bedeni Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsisi tamamlanan Aynur Çiçek’in cenazesi, yakınları tarafından alınıp Manavgat Kavaklı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son İlk ifade kan dondurdu

KISKANÇLIK İDDİASI

Olayın ardından ortadan kaybolan kadının erkek arkadaşı Şenol Ç.'nin Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi’ne sevk edilen Şenol Ç.’nin ilk ifadesinde kıskançlık krizine girip Aynur Çiçek’i boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği iddia edildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Öte yandan Şenol Ç ile Aynur Çiçek’in 4 yıl önce Manavgat’a gelip birlikte yaşamaya başladıkları ve aralarında sık sık tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Aynur Çiçek’in, Şenol Ç. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldığı da ortaya çıktı.

Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son İlk ifade kan dondurdu

ELLERİYLE BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ; TUTUKLANDI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından 3 gündür kayıp olarak aranan Aynur Çiçek'in (35), bir süredir görüşmediği erkek arkadaşı Şenol Çankaya tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Şenol Çankaya, sağlık kontrolünün ardından Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. İşlemleri tamamlanan Çankaya, öğleden sonra adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgusu yapılan Şenol Çankaya, Aynur Çiçek ile bir süredir arkadaşlık yaptıklarını belirtti. Geçen, 30 Ekim akşamı buluşarak kendi evine gittiklerini anlatan şüpheli Çankaya, bir süre alkol aldıktan sonra tartışmaya başladıklarını ve kıskançlık krizine girdiğini anlattı. Bu sırada sinirlerine hakim olamadığını söyleyen Şenol Çankaya, Çiçek’i elleriyle boğarak öldürdüğünü belirtti. ‘Kasten öldürmek’ suçundan sulh ceza hakimliğine sevk edilen Şenol Çankaya, tutuklandı. Şenol Çankaya’nın eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı öğrenildi.

KOCASINDAN BOŞANMIŞ

Bir süredir görüşmediği erkek arkadaşının boğarak öldürdüğü Aynur Çiçek’in, 2007’de evlendiği İ.Y.’den 2’si kız 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Eşiyle aralarında yaşanan tartışmaların artmasıyla birlikte şiddet gördüğü öne sürülen ve çocuklarını bırakarak evden ayrılan Aynur Çiçek, 2018 yılında boşandı. Mahkeme çocuklarının velayetini İ.Y.’ye verdi. İ.Y., iddiaya göre, yerleştiği Adıyaman’da çocuklarına şiddet uygulamaya başladı. Aynur Çiçek, çocuklarını 2018 yılında babalarından gördüğü şiddet nedeniyle polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Sosyal hizmetler uzmanları tarafından görüşülen çocuklar, babadan alınarak Adıyaman’da yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Haberin Devamı

Yer: Antalya... Erkek arkadaşın evinde korkunç son İlk ifade kan dondurdu

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIYLA İLK BAYRAM FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA

Çocuklarının yetiştirme yurduna yerleştiğini öğrenen Aynur Çiçek, velayetlerini almak için Manavgat Aile Mahkemesi’nde avukat Yasir Dikmen aracılığı ile açtığı dava 2021 yılında sonuçlandı. Çocuklarının geçici velayetini alan anne Aynur Çiçek, geçen yıl kasım ayında çocuklarını Manavgat’a getirdi. Alışveriş merkezinde çalışarak çocuklarının ve kendisinin geçimini sağlamaya çalışan Aynur Çiçek, geçen yıl Ramazan Bayramı’nda Manavgat Irmağı kenarında çocuklarıyla yediği yemeği ‘8 yıl aradan sonra canlarımla ilk bayramımız. Rabbim hiçbir anneyi evladından ayırmasın’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

ESKİ ARKADAŞI DA CEZA ALMIŞ

Öte yandan Aynur Çiçek’in eşinden boşandıktan sonra bir süre arkadaşlık yaptığı S.O. isimli kişiden 2021 yılında ayrıldığı belirtildi. Tehdit ve hakaret nedeniyle hakkında birkaç kez uzaklaştırma kararı alınan S.O.'ya geçen hafta, Manavgat Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hapis cezası verildiği öğrenildi.

Yazarlar