Gündem Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever kimdir?

Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever kimdir?

23.11.2015 - 15:53 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, Emre Vatansever'le evlendi. Yıldız Asyalı sürpriz bir kararla işadamı Emre Vatansever'le dünya evine girdi. Peki Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever kimdir? Detaylar haberimizde...

Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever kimdir

Yıldız Asyalı işadamı sevgilisi Emre Vatansever'le dünyaevine girdi. Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, Emre Vatansever'le evlendi. Bir süredir dizilere ara veren oyuncu Yıldız Asyalı sürpriz bir kararla işadamı Emre Vatansever'le dünyaevine girdi. Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde aile dostlarının katıldığı sade bir törenle nikahı kıyılan çift mutluluk pozu verdi.

Asyalı, nikahta sade bir elbise giymeyi tercih ederken damat Vatansever, takım elbise giydi. Peki Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever kimdir?

Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever kimdir


YILDIZ ASYALI KİMDİR?

17 Eylül 1980 tarihinde İstanbul’da doğan Yıldız Asyalı aktris, şarkıcı ve besteci olarak başladığı kariyerini günümüzde de sürdürmektedir. Henüz küçük yaşlarda iken müzikle ilgilenmeye başlayan Yıldız Asyalı beş yaşında aldığı eğitim sonrası piyano çalmaya başlamıştır. 12 yaşına geldiğinde Nabucco Operasında Kral ve Ben isimli müzikalde yer alan Yıldız Asyalı 15 yaşında iken başladığı dizi kariyerinde pek çok yapımda kendine yer bulmuştur.

Bir dönem Kanal D Çocuk Kulübü ile çalışan ve sonrasında Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Yasak Elma, El Gibi ve Limon Ağacı gibi yapımlara destek olan jeneriklerini besteleyip, seslendiren Yıldız Asyalı, Çifte Bela ve Yıldızların Altında gibi dizilerde yer almıştır.

Çıkış yakaladığı Hayat Bilgisi dizisinde 3 sezon boyunca yer alan Yıldız Asyalı, Avrupa Yakası, Daha Neler, Aşkın Dansı, Şarkılar Susmasın ve Yasak Elma gibi projeler ile beğeni toplamıştır. Son dönemde Pulsar ve Kahve Bahane yapımlarında yer alan oyuncu son olarak 2014 tarihinde Asayiş Berkemal isimli dizide yer almıştır.

Müzikal kariyeri tam olarak küçüklüğünde sunmuş olduğu Kanal D Çocuk Kulubü'nde her program bitişinde çaldığı kemanı eşliğinde söylediği şarkılarla başlamıştır. 2008 senesinde Seda Telciler ve Burcu Canbaş ile Grup Mp3 adlı grubu kurdu. Grubun ilk albümündeki Sevmek Zamanı adlı şarkısı hariç bütün şarkıların söz ve müziği Yıldız Asyalı'ya aittir. Yıldız Asyalı'nın Grup Mp3 macerası uzun sürmedi; grubun kurulduğu sene sanatçı gruptan ayrıldığını açıkladı.