Gündem Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm ne zaman yayında?

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm ne zaman yayında?

09.07.2016 - 10:02 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Yüksek Sosyete'de yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Heyecanla beklenen Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bayram nedeniyle bir hafta ertelenen Yüksek Sosyete'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı konusu merak konusuydu...

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm ne zaman yayında

Yönetmeni Metin Balekoğlu, yapımcı Bi Yapım ve oyuncuları Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay olan Yüksek Sosyete dizisi Yaza 'Merhaba' dedi. Yüksek Sosyete dizisi Star Tv ekranlarında her Perşembe 20:00 yayınlanmakta. Bu hafta bayram dolayısı ile bir hafta ertelendi. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümü 14 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanacak.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur.

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE OYUNCULARI

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm ne zaman yayında

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm ne zaman yayında

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası