Gündem Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

02.08.2016 - 09:26 | Son Güncellenme:

Star TV' nin reyting rekorları kıran dizisi Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanında şok gelişmeler yaşanıyor. Cansu , annesiyle sürpriz bir konuşma yapar. Peki sonrasında neler yaşanacak? İşte Yüksek Sosyete yeni bölüm fragman ve detaylarıyla haberimizde...

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Star Tv‘ nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete 7. bölüm ikinci fragmanını yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kerem ile Cansu arasında aşk rüzgarları esmeye devam ediyor. Aşık olduğu adama karşı iyice umudunu yitiren Ece ise Mert‘ e istediği şansı verecek mi? Süreyya için ise yeni bir aşk mı kapıda? İşte tüm merak edilenleriyle Yüksek Sosyete haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engün Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi isimleri rol aldığı Yüksek Sosyete yeni bölümüyle her Perşembe akşamı saat 20.00' de Star TV' de!

YÜKSEK SOSYETE 7. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

Yüksek Sosyete yeni bölümde Cansu ailesinini sırlarını öğrenecek. Gidecekleri sosyetik partide yine Kerem ile karşılaşan Cansu duygusal anlar yaşıyor.

YÜKSEK SOSYETE 7. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ve Cansu göl evinde mahsur kalırlar. Göl evinde geçirdikleri bu uzun gece ikili arasında yakınlaşmaların ve yüzleşmelerin yaşadığı bir gece olur. İkili arasında yaşananları duyan Ece ise Mert’le baş başa kalır. Ece’nin kırılan kalbini onarmak için konuşmaya çalışan Mert; kendine bile itiraf edemediği hisleri fark eder. Böylece; dörtlümüz arasındaki tüm dengeler değişir. Bu değişim; yeni itirafların da habercisidir. Diğer yandan Metin tarafından bir kez daha ihanete uğrayan Süreyya’nın yeni tanışacağı kişi hayatını tümden değiştirmek üzeredir.

Haberin Devamı

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur. 2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına sebep olmuştur.

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırmıştır.Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü üstlenmiştir. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırıyor.