Gündem Zemheri 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Zemheri 9. son bölüm full kesintisiz tek parça izleme linki yayında mı?

Zemheri 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Zemheri 9. son bölüm full kesintisiz tek parça izleme linki yayında mı?

12.03.2020 - 00:28 | Son Güncellenme:

Show TV'nin yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören dizisi Zemheri, 9. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümündeFiruze ve Ayaz girdikleri yeni mücadelede Ertan’la yeniden karşı karşıya geldi ve ortalık karıştı. Peki dizinin hayranlarının şimdiden araştırmaya başladığı Zemheri 10. yeni bölüm fragmanı ve 9. son bölüm full kesintisiz izleme linki yayınlandı mı?

Zemheri 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - Zemheri 9. son bölüm full kesintisiz tek parça izleme linki yayında mı

ZEMHERİ 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Firuze’yle Ertan’ın düğün yemeğine giden ve geçmişlerini açıklayan Ayaz’ın amacı aslında bambaşkadır. Firuze’nin Ertan’a kolay kolay teslim olmayacağı artık kesinleşir, Ayaz’la ikisini yeni bir yol beklemektedir.

Berrak bir yandan hamileliğini heyecanla yaşarken bir yandan da Firuze ve Ayaz’la ilgili yeni şüpheler edinmeye başlar. Yaşar kızının nasıl böyle bir karar verebildiğine hala inanamayıp acı çekerken, Aliye ve Sevda ise bu evliliği kendi adlarına avantaja çevirmek niyetindedir. Firuze ve Ayaz girdikleri yeni mücadelede Ertan’la yeniden karşı karşıya gelecek, zafer mi yoksa yenilgi mi alacaklarını bilmedikleri bu yolda beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır.

ZEMHERİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zemheri 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

ZEMHERİ 9. SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLEME LİNKİ

Zemheri 9. son bölüm full kesintisiz izleme linki yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...