4 Dakika

4 Dakika

Son dakika 4 dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 dakika haber sayfamızda...

4 Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45.312 4 dakika haberi bulunmuştur.
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Haberler
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı Süper Kupa'da 7 Nisan'daki derbide Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, Arjantinli golcü kenara giderek alkışlamıştı. Deneyimli oyuncu merak edilen bu davranışına açıklık getirdi.
11.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı!
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2'nci dakikada sahadan çekildi. Sarı-lacivertli kafile, stadyumdan da erken ayrıldı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Evrenin sırları ‘aydınlanıyor’
Evrenin sırları ‘aydınlanıyor’ Bilim insanları, yarın sadece Amerika kıtasında izlenebilecek tam Güneş tutulmasına odaklandı. 4 dakikalık tutulma, evrenin sırlarını aydınlatacak bir “altın zaman” niteliğine sahip...
7.04.2024 Gündem
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar!
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar! Yunanistan Şampiyonluk Turu karşılaşmasında Panathinaikos, PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından hakem hakkında çok sert açıklamalarda bulunurken Yunan medyası tecrübeli teknik adamı eleştirdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim: Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi!
Fatih Terim: Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi! PAOK'a 3-2 mağlup olan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
31.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş Emlakjet, EuroCup'ta seriyi eşitledi!
Beşiktaş Emlakjet, EuroCup'ta seriyi eşitledi! Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup Yarı Final serisi 2'nci maçında JL Bourg'u 81-72 mağlup etti.
29.03.2024 Eurocup
Zeynep Sönmez, Antalya'da çeyrek finale yükseldi!
Zeynep Sönmez, Antalya'da çeyrek finale yükseldi! Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Open’da milli tenisçi Zeynep Sönmez adını çeyrek finale yazdırdı.
28.03.2024 Tenis
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Dünya
Mesut Özil, Arda Güler'i aradı! 'Real Madrid'e gittiğinden beri daha yakın'
Mesut Özil, Arda Güler'i aradı! 'Real Madrid'e gittiğinden beri daha yakın' Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo'ya atan Arda Güler büyük bir sevinç yaşadı. Real Madrid efsanesi Mesut Özil karşılaşma sonrası Arda'yı arayıp tebrik etti.
11.03.2024 İspanya La Liga
Adım adım reflü krizine sürüklüyor! Çorbadan 4 dakika sonra başlayın
Adım adım reflü krizine sürüklüyor! Çorbadan 4 dakika sonra başlayın İftarda ve sahurda fazla yemek yenmesinin, sahurda yemekten hemen sonra yatılmasının reflü ataklarını tetikleyeceği uyarısında bulunan Gastroenteroloji Uzm. Dr. Sibel Tetik, hangi besinlerin nasıl yenmesi gerektiğini açıkladı.
11.03.2024 Genel Sağlık
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Ekonomi
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Haberler
Bodrum FK-Eyüpspor maçında olay! Arda Turan çılgına döndü, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı
Bodrum FK-Eyüpspor maçında olay! Arda Turan çılgına döndü, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı Trendyol 1. Lig'de oynanan Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasında istenmeyen olaylar yaşandı. Konuk ekibin teknik patronu Arda Turan ile Uğur Demirok'a tribünlerden yabancı madde atıldı. Yaralanan Uğur Demirok ambulansla sahadan ayrıldı. 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakayı konuk ekip 1-0 kazandı.
2.03.2024 1.Lig
Portakal kadar C vitamini içeriyor! Kolejen üretimini destekliyor, dokuları onarıyor
Portakal kadar C vitamini içeriyor! Kolejen üretimini destekliyor, dokuları onarıyor C vitamini, vücut için hayati öneme sahip olan suda çözünen bir vitamin olup, birçok sağlık faydası sağlar. Portakal en çok c vitamini içeren besinlerin başında yer alır. Ancak bu meyve neredeyse portakal kadar C vitamini içeriyor.
28.02.2024 Püf Noktası
Zeytinin acısı nasıl alınır? Acı aromasından eser kalmıyor, aylarca taze tutuyor
Zeytinin acısı nasıl alınır? Acı aromasından eser kalmıyor, aylarca taze tutuyor Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan besinler arasında zeytin yer alıyor. Ancak zeytinin acı olması ziyan olmasına sebep oluyor. ‘Zeytinin acısı nasıl alınır?’ diyorsanız bu yöntem tam size göre… Acı aromasından eser kalmıyor ve zeytini aylarca taze tutuyor.
27.02.2024 Püf Noktası
Günün stresini tek fincanda bitiriyor! Kaygınızı dizginliyor, mışıl mışıl uyutuyor
Günün stresini tek fincanda bitiriyor! Kaygınızı dizginliyor, mışıl mışıl uyutuyor Stres özellikle günümüz modern döneminde pek çok insanın yaşadığı durumlardan birisi. Hayat koşturmacasında stres ve kaygı seviyeniz yüksekse bu çay size göre… Kaygı seviyesini düzenliyor, rahatlatıyor ve derin bir uyku çekmenize olanak sağlıyor.
27.02.2024 Püf Noktası
Kuruyan keçeli kalemleri çöpe atmayın! 3-4 dakika bekletmek yetiyor
Kuruyan keçeli kalemleri çöpe atmayın! 3-4 dakika bekletmek yetiyor Keçeli kalemler uzun süreli kullanınca veya kapağı açık unutulunca çabucak kuruyabiliyor. Bu tip durumlarda keçeli kalemleri hemen çöpe atmanıza gerek yok. Evde kendi malzemelerinizle kuruyan keçeli kalemlerin anında yazmasını sağlayabilirsiniz.
27.02.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

4 Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.