Açılır Mı

Açılır Mı

Son dakika açılır mı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açılır mı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açılır mı haber sayfamızda...

Açılır Mı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.250 açılır mı haberi bulunmuştur.
Çocuk istemi tedavi sürecinde cerrahi işlemler
Çocuk istemi tedavi sürecinde cerrahi işlemler Jinekolojik cerrahi, kadın üreme organlarındaki problemlerin çözüme kavuşması için uygulanan cerrahi işlemlerdir. Çocuk istemi sürecinde bazen kadınların bu operasyonları olması gerekir...
2.03.2024 Pazar
ADLİ TATİL BİTİŞ TARİHİ 2023: Adli tatilde dava açılır mı? Adli tatilde görülen işler...
ADLİ TATİL BİTİŞ TARİHİ 2023: Adli tatilde dava açılır mı? Adli tatilde görülen işler... Adli tatil süreci başladı. Adliyelerde işleri olanlar ise adli tatil bitiş tarihi ile beraber adli tatilde görülen işler aramasına yöneldi. Her yıl gerçekleşen adli tatil, belirli tarihlerde uygulanıyor. Peki, 2023 adli tatilde dava açılır mı?
26.07.2023 Bilgi Rehberi
2022-2023 Üniversiteler açılacak mı, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? YÖK'ten yüz yüze eğitim açıklaması
2022-2023 Üniversiteler açılacak mı, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? YÖK'ten yüz yüze eğitim açıklaması Üniversiteler açılacak mı, Nisan ayında yüz yüze eğitim başlayacak mı gibi soruların yanıtları öğrenciler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedeler KYK yurtlarına yerleştirilirken 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci dönemde Üniversitelerde uzaktan eğitime geçildiği duyurulmuştu. Peki Üniversiteler Nisan ayında açılacak mı? YÖK Başkanı Erol Özvar duyurdu
15.03.2023 Bilgi Rehberi
Depremde 36 kişinin öldüğü Rıza Bey Apartmanı inşaatında çalışan işçiler tespit edilecek
Depremde 36 kişinin öldüğü Rıza Bey Apartmanı inşaatında çalışan işçiler tespit edilecek İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı 2'si tutuklu 13 sanığın yargılandığı Rıza Bey Apartmanı davasında mahkeme heyeti, inşaatta çalışan işçilerin tespit edilip, tanık olarak dinlenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu'na yazı yazılmasına karar verdi.
11.11.2022 Gündem
İcra Dosyası Kapalı Takipsizlik Ne Demek? Kapanan İcra Dosyası Geri Açılır Mı?
İcra Dosyası Kapalı Takipsizlik Ne Demek? Kapanan İcra Dosyası Geri Açılır Mı? İcra dosyalarında verilen kararlardan birisi de kapalı takipsizlik olarak ifade edilebilir. İcra dosyalarının kapanma nedenlerinden birisi de takipsizlik kararı olarak bilinmektedir. İcra dosyalarında takipsizlik kararı alınması için, kanuni süreler içerisinde haczin yapılamamış olması gerekmektedir. Alacaklı tarafın talebi üzerine ise icra işlemlerinin başlatılması gerekmektedir. İşte, icra dosyasında alınan takipsizlik kararı hakkında merak edilenler.
25.08.2022 Eğitim
KYK BURS || KYK burs sonuçları açıklandı mı (ekran açıldı mı) 2021-2022, burs ne kadar olacak, kaç TL? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK BURS || KYK burs sonuçları açıklandı mı (ekran açıldı mı) 2021-2022, burs ne kadar olacak, kaç TL? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları üniversiteye yeni kayıt yaptıran ve ara sınıf üniversite öğrencilerinin gündeminde bulunuyor. KYK burs ve kredi başvuruları 10 Kasım tarihinde sona erdi. KYK burs başvurularının bitmesiyle beraber sonuçlarla ilgili son dakika gelişmeleri araştırılmaya başlandı. Peki KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2021-2022, e-Devlet KYK burs sonuç sorgulama ekranı bugün açılır mı?
12.12.2021 Gündem
Son dakika KYK BURS || KYK burs sonuçları açıklandı mı 2021-2022, bugün sonuç ekranı açıldı mı? KYK burs-kredi sonuçları ne zaman açıklanacak?
Son dakika KYK BURS || KYK burs sonuçları açıklandı mı 2021-2022, bugün sonuç ekranı açıldı mı? KYK burs-kredi sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları üniversite öğrencilerinin araştırdığı konular arasında bulunuyor. KYK burs ve kredi miktarları lisans, yüksek lisans ve doktora olmak üzere farklı tutarlarda bulunuyor. 10 Kasım tarihine kadar KYK burs başvurusunu yapan öğrenciler sonuçlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapacağı açıklamayı bekliyorlar. Peki 2021-2022 KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç ekranı bugün açılır mı?
8.12.2021 Gündem
ÖSYM Başkanı'ndan KPSS açıklaması! Erişime açıldı
ÖSYM Başkanı'ndan KPSS açıklaması! Erişime açıldı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınava Giriş Belgeleri'nin erişime açıldığını duyurdu.
26.07.2021 Gündem
Son dakika... Okullar 6 Eylül’de açılır mı? Bakan'dan yüz yüze eğitim açıklaması
Son dakika... Okullar 6 Eylül’de açılır mı? Bakan'dan yüz yüze eğitim açıklaması Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulları 6 Eylül’de yüz yüze olacak şekilde açmayı planladıklarını belirtmesinin ardından milyonlarca velinin gözü koronavirüs vaka sayılarındaki artışa çevrildi. Peki okullar 6 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime başlayabilecek mi, anaokulları ile ilkokul birinci sınıfların durumu ne olacak? İşte merak edilen son dakika haberinin tüm detayları...
26.07.2021 Gündem
Ücretsiz Boşanma Davası Nasıl Açılır? Boşanma Davaları Bedava Açılır Mı?
Ücretsiz Boşanma Davası Nasıl Açılır? Boşanma Davaları Bedava Açılır Mı? Günümüzde bilinen farklı dava türleri bulunuyor. Boşanma davası da, en çok görülen dava türleri arasındadır. Boşanacak bireyler, boşanma davasının ücretli mi ücretsiz mi olduğunu araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Boşanma davalarının bedava açılıp açılmayacağı araştırılan bir konudur. Ücretsiz boşanma davası nasıl açılır? Boşanma davaları bedava açılır mı? Boşanma davası ücretleriyle alakalı önemli ve faydalı bazı bilgiler derledik.
16.05.2021 Eğitim
Öğretmen şiiri - Murat Çobanoğlu
Öğretmen şiiri - Murat Çobanoğlu Murat Çobanoğlu 1940 yılında Kars'ın Arpaçay ilçesinin Koçköyü beldesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Murat Çobanoğlu, halk ozanlarının en önde gelen isimlerinden biridir. Özellikle bir dönem Kars'ta açmış olduğu Halk ozanları kahvehanesi büyük ilgi görmüş ve halk ozanlığı geleneğinin devam etmesini sağlamıştır. Kars'ta her sene 6 Mayıs-7 Mayıs tarihlerinde anısına "Murat Çobanoğlu Aşıklar Bayramı" düzenlemektedir. Öğretmen isimli eserinde sanatçı öğretmenlere duyduğu vefayı dile getirmiştir.
3.11.2023 Şiirler
En son umutlar ölür büyük Altay
En son umutlar ölür büyük Altay TFF 1. Lig’de Play Off hattında yer alan Altay, evinde ağırladığı Adanaspor’u 4-1 mağlup etti. Siyah beyazlıları değerlendiren yazarlarımız, “İki maçlık aradan sonra galibiyet özlemi dindi. Tüm sorunları saha dışında bırakıp, kenetlenerek sonuna kadar savaşmaya devam” dedi
20.04.2021 Ege
Üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Bahar döneminde üniversiteler açılır mı(2.dönem)?
Üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Bahar döneminde üniversiteler açılır mı(2.dönem)? Üniversitelerin açılıp açılmayacağı öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Koronavirüs salgınından dolayı uzaktan eğitim sistemine geçildi. Üniversitelerde bahar dönemi yaklaşırken yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. YÖK'ün açıklamaları araştırılıyor. Peki üniversiteler ne zaman açılacak, bahar döneminde yüz yüze eğitim başlayacak mı?
28.01.2021 Gündem
Son dakika... Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması!
Son dakika... Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koronavirüs salgını döneminde eğitim hakkında merak edilen başlıkları CNN TÜRK’te değerlendirdi. Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitimde ders notları ve karneler nasıl verilecek? 15 Şubat'ta okullar açılacak mı? gibi sorulara açıklık getiren Bakan Selçuk, "15 Şubat'ta okulları açmakla ilgili bir ilke kararı aldık. 2 gün 2 gün bölmek gibi ya da belli sınıflar seviyesinde kademeli olarak açmak gibi çok farklı senaryolarımız var." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Gündem
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılıyor? Bahar dönemi üniversiteler açılır mı? Gözler YÖK'te
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılıyor? Bahar dönemi üniversiteler açılır mı? Gözler YÖK'te Üniversiteler ne zaman açılacak? Koronavirüs salgını nedeniyle eğitime ara veren, uzaktan eğitim ile devam eden üniversiteler için öğrencilerin gözü YÖK'ten gelecek son dakika açıklamasında. Bahar döneminde üniversiteler açılacak mı? Uzaktan eğitim ne kadar devam edecek? İşte üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili son dakika gelişmeleri...
4.01.2021 Gündem
ABD saldırısında öldürülen İranlı general Kasım Süleymani'nin birinci ölüm yılı
ABD saldırısında öldürülen İranlı general Kasım Süleymani'nin birinci ölüm yılı Geçen yıl 3 Ocak'ta ABD'nin düzenlediği saldırı sonucu öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin birinci ölüm yılı münasebetiyle, İran'ın güney doğusunda yer alan Kirman kentinde anma töreni düzenlendi. Kentteki Süleymani'nin mezarı, ziyaretçi akınına uğradı.
3.01.2021 Dünya
HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme
HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme HES kodu artık birçok alanda kullanılıyor. Toplu taşıma için de kullanılması gereken HES kodunu İstanbulkart ile eşleştirmek mümkün. Peki, HES kodu İstanbulkart eşleştirmesi nasıl yapılır? Covid-19 salgını nedeniyle herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı paylaşmak için gerekli bir kod olan HES kodu nasıl alınır? Paylaşılan HES kodları uygulama üzerinden açılır mı? HES kodu ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.
18.12.2020 Gündem
Liseler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2. dönem okullar açılır mı?
Liseler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2. dönem okullar açılır mı? Okullar bir süredir koronavirüs nedeniyle kapalı. Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs normalleşme sürecinde aşamalı olarak yüz yüze eğitime geçişi duyurmuştu. Ancak korona pandemisinde yeniden yüksek vaka sayısına ulaşılmasının ardından Bilim Kurulu önerisiyle MEB, okulların uzakta eğitime devam etmesine karar verdi. Peki, liseler ne zaman yüz yüze eğitime başlayacak?
17.12.2020 Gündem
Potaya kilit vuruldu
Potaya kilit vuruldu Uzun yıllar adı Banvit olarak bilinen basketbol takımı şirketin el değiştirmesi ve yeni sahiplerin de basketbola sıcak bakmamasıyla sarsıldı. TekSüt desteği bu kulübü yaşatmaya çalışsa da, Bandırma Basket Kulübü sadece 1 yıl dayandı...
Okullar ne zaman açılacak? 2020 - 2021 Eğitim yılı yüz yüze eğitim tarihi belirlendi
Okullar ne zaman açılacak? 2020 - 2021 Eğitim yılı yüz yüze eğitim tarihi belirlendi Son dakika haberlere göre, okullar ne zaman açılacak sorusu bugün yoğun ilgi görmeye başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yılın ikinci dönemi uzaktan eğitim şeklinde tamamlanmıştı. Bu yıl ise gözler MEB'den gelecek duyurudaydı. Ve beklenen haber geldi, okulların açılacağı gün açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 - 2021 Eğitim yılı yüz yüze eğitim tarihini duyurdu. Peki hangi sınıflar okula başlıyor?
4.10.2020 Gündem
ÖSYM KPSS sınav soru ve cevaplarını açıklamayacak mı? KPSS soru ve cevapları için gözler ÖSYM'de!
ÖSYM KPSS sınav soru ve cevaplarını açıklamayacak mı? KPSS soru ve cevapları için gözler ÖSYM'de! KPSS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı sorusu adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 6 Eylül 'de gerçekleştirilen KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. ÖSYM tarafından şu ana kadar henüz net bir açıklama yapılmazken adaylar sınav soru ve cevaplarını araştırmaya devam ediyor. Peki KPSS sınav soru ve cevapları bu hafta içerisinde yayımlanacak mı?
9.09.2020 Gündem
Sosyal medyadan hasta köpeği sahiplendi mahkemelik oldu
Sosyal medyadan hasta köpeği sahiplendi mahkemelik oldu İstanbul’da 2018 yılında Tuğba Kıtay (24) sosyal medyada gördüğü hasta ve bakımsız, pomeranian cinsi köpeği sahiplendi. Ancak köpeğin sahibi olduğunu iddia eden R.Ç. (34), Kıtay hakkında suç duyurunda bulununca, taraflar mahkemelik oldu.
27.08.2020 Gündem
Okullar için karar günü
Okullar için karar günü Koronavirüs salgınında vaka sayılarında yükseliş devam ederken, bu ay içinde açılacağı bildirilen okulların yüz yüze eğitime başlayıp başlayamayacağı bugün netleşecek.
12.08.2020 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? 2020 - 2021 Eğitim yılı takvimini MEB açıkladı
Okullar ne zaman açılacak? 2020 - 2021 Eğitim yılı takvimini MEB açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılacğaı tarihi duyurdu. Koronavirüs salgınından dolayı milyonlarca öğrenci ve veli okulların açılacağı gün için meraklanırken, Bakan Ziya Selçuk 2020-2021 Eğitim yılı takvimini paylaştı. İşte okulların açılacağı o gün...
10.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açılır Mı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.