Mısır Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor
Mısır Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'nin hafta sonu Türkiye'ye gelerek, mevkidaşı Hakan Fidan ile görüşmesi bekleniyor.
16.04.2024 Dünya
‘F-16 sürecinde muhatabımız ABD yönetimidir’
‘F-16 sürecinde muhatabımız ABD yönetimidir’ ABD’li Senatör Rand Paul’ün Türkiye’nin ABD’den F-16 temini ve modernizasyonundaki 15 günlük sessizlik sürecini sabote girişimine diplomatik kaynaklardan soğukkanlı bir yorum geldi.
8.02.2024 Gündem
ABD'li senatörün F-16 hamlesi! Diplomatik kaynaklar: Süreçte muhatabımız ABD yönetimidir
ABD'li senatörün F-16 hamlesi! Diplomatik kaynaklar: Süreçte muhatabımız ABD yönetimidir Diplomatik kaynaklardan, ABD'li Senatör Rand Paul'den'in Türkiye'nin ABD'den F 16 temini ve modernizasyonundaki 15 günlük sessizlik sürecini sabote girişimine yanıt geldi.
7.02.2024 Gündem
Ankara Üniversitesi’nden bilim insanlarına ödül
Ankara Üniversitesi’nden bilim insanlarına ödül Ankara Üniversitesi tarafından ilki düzenlenen “Ankara Üniversitesi Ödülleri” sahiplerini buldu.
1.02.2024 Gündem
445 emniyet mensubu FETÖ’den açığa alındı
445 emniyet mensubu FETÖ’den açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.
29.12.2023 Gündem
‘Yerel işbirliği modeline açığım’
‘Yerel işbirliği modeline açığım’ Örgütlerin anlaşması ve karşılıklı olmak koşuluyla “yerelde işbirliği modeline” açık olduğunu vurgulayan Özel, “Bunun için görüşmem gerekirse, liderlerle ayrıca görüyebilirim. Hatta tekrar İYİ Parti’ye de sorarız” dedi...
8.12.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'yüzde 50+1' açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'yüzde 50+1' açıklaması Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Endonezya ziyareti dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulundu. Siyasetteki 'Yüzde 50+1' tartışmalarıyla ilgili konuşan Kurtulmuş, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına da değindi.
23.11.2023 Gündem
‘İkinciliğe mahkum olmak bitecek’
‘İkinciliğe mahkum olmak bitecek’ “CHP’nin ikinciliklere mahkumiyeti, muhalefeti bitecek, CHP iktidara gelecek” diyen Özgür Özel, “Milletin sesini duymadan siyaset yapamayız. Yenilgilerin geride kalması için bizim ileriye gitmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
5.11.2023 Gündem
Erdoğan 'kalıcı barış' için devrede! Türkiye'nin önerileri vurgulandı
Erdoğan 'kalıcı barış' için devrede! Türkiye'nin önerileri vurgulandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile görüştü.
17.10.2023 Gündem
'Açık liselere geçiş zorlaşacak'
'Açık liselere geçiş zorlaşacak' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, açık liselere geçiş konusunda “Açık liseye nakil süreçlerini zorlaştırarak eğitim verdiğini iddia eden yapılarla da mücadele etmiş olacağız” dedi. Yeni dönemde sınıf tekrarının geleceğini belirten Bakan Tekin, “Devamsızlıkla ilgili çocuklarımız af ya da benzeri beklenti içerisinde olmasınlar” açıklamasını yaptı.
17.08.2023 Gündem
‘Kararı yargı verecek’
‘Kararı yargı verecek’ TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, önceki akşam TRT Haber canlı yayınına katıldı.
23.06.2023 Gündem
Törene damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Törene damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
'Bakanlar konusu kimseyle müzakere edilemez'
'Bakanlar konusu kimseyle müzakere edilemez' Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, dün basın yayın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ile parti genel merkezinde buluştu.
26.05.2023 Gündem
‘Bu dayanışmayı asla unutmayacağız’
‘Bu dayanışmayı asla unutmayacağız’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Bağışçılar Konferansı’na Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantıyla katıldı
21.03.2023 Gündem
BM Daimi temsilcisi Rodriguez: Dünyada bu yıkımın eşi yok
BM Daimi temsilcisi Rodriguez: Dünyada bu yıkımın eşi yok Depremler ülkesi Şilili olan Birleşmiş Milletler (BM) Mukim ve İnsani Yardım Koordinatörü Alvaro Rodriguez, dün bir kez daha Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı bölgelerde incelemede bulundu.
24.02.2023 Gündem
Enkaz müteahhitleri için hesap vakti!
Enkaz müteahhitleri için hesap vakti! Adalet Bakanlığı, deprem bölgesindeki savcılıklara yazı göndererek ‘Deprem Suçları Soruşturma Büroları’ kurulmasını, yıkılan binalarda sorumluluğu olanların tespit edilmesini ve söz konusu şüpheliler hakkında soruşturma başlatılmasını istedi...
12.02.2023 Gündem
‘Mezar binalar’ için soruşturma
‘Mezar binalar’ için soruşturma Milliyet’e konuşan Adalet Bakanlığı yetkisi, binlerce insana mezar olan ve açılacak soruşturmalarda delil niteliği taşıyacak binalardan numune alım işleminin başladığını açıkladı... Bakanlık 10 ilde görev yapan savcılara ilave olarak her türlü adli işlemin aksamadan yürütülmesi için bölgeye şimdiye kadar 304 ek savcı, 258 de adli tıp uzmanı ve teknikeri görevlendirdi...
11.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya, Pakistan, Rusya, Almanya, Fransa, Tayvan, Polonya, İspanya ve Hindistan gibi ülkeler yardım gönderiyor. İlk yardım gönderen ülke Azerbaycan oldu.
6.02.2023 Dünya
60 yıldır aynı heyecan
60 yıldır aynı heyecan Duayen foto muhabiri Mustafa İstemi, fotoğrafları ve haberleriyle Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan önemli işlere imza attı. Gazeteciler Cemiyeti’nin bu yılki “Meslek Onur Ödülü”nün sahibi olan İstemi, meslekte 60 yıllık tecrübesiyle geçmişten geleceğe bir köprü olmaya devam ediyor.
12.01.2023 Gündem
'Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?' sorusuna Bakan Dönmez'den cevap
'Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?' sorusuna Bakan Dönmez'den cevap Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın işleneceği Zonguldak’ın Filyos bölgesinde 2022 yılının değerlendirmesini yaptı. Bakan Dönmez 'Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
21.12.2022 Haberler
'Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?' sorusuna Bakan Dönmez'den cevap
'Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?' sorusuna Bakan Dönmez'den cevap Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın işleneceği Zonguldak’ın Filyos bölgesinde 2022 yılının değerlendirmesini yaptı. Bakan Dönmez 'Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
21.12.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul'un ihalesiyle ilgili açıklama
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul'un ihalesiyle ilgili açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ve İstanbul'daki metro projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
20.07.2022 Ekonomi
Sefirenin tercihi! Cheryl Flake, evinin kapılarını Milliyet'e açtı
Sefirenin tercihi! Cheryl Flake, evinin kapılarını Milliyet'e açtı Üniversitedeyken üyesi olduğu müzik grubuyla Mısır, Ürdün, Türkiye ve Yunanistan’ı kapsayan turneye çıktığını belirten Cheryl Flake, “Açık ara favorim Türkiye’ydi. San Francisco İstanbul’a çok benziyor ve hemen evdeymişim gibi hissettim” dedi. Türkiye’de gezip gördüğü yerleri ailece çok sevdiklerini vurgulayan Flake, Ankara’da geçirdiği kış için de “Arizona’da otuz yıl yaşadıktan sonra kış ayları benim için zordu. Bunca yıldan sonra benim için sert bir kıştı” ifadelerini kullandı...
26.06.2022 Gündem
'Çocuklar insanlığın ortak emaneti'
'Çocuklar insanlığın ortak emaneti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, aralarında Kırım Tatarı çocukların da bulunduğu Ukraynalı savaş mağduru çocuklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren, AFAD Başkanı Yunus Sezer’in yanı sıra Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Didem Özel Tümer ve Milliyet Yazarı Abdullah Karakuş da davetli olarak katıldı.
19.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan Mariupol'de camiye sığınan Türklerle ilgili açıklama
Bakan Çavuşoğlu'ndan Mariupol'de camiye sığınan Türklerle ilgili açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna Mariupol'de camiye sığınan Türklerle ilgili son bilgileri paylaştı. "Oradaki camide vatandaşlarımız var, teması sağlıyoruz." diyen Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Lavrov ile konuyla ilgili yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.03.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri