Azil Davası

Azil Davası

Son dakika azil davası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan azil davası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan azil davası haber sayfamızda...

Azil Davası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59 azil davası haberi bulunmuştur.
Ekvador Devlet Başkanı Lasso’nun azil yargılaması başladı
Ekvador Devlet Başkanı Lasso’nun azil yargılaması başladı Güney Amerika ülkesi Ekvador'da zimmetine para geçirmekle suçlanan Devlet Başkanı Guillermo Lasso’nun azledilmesine yönelik yargılama Ulusal Meclis’te başladı.
16.05.2023 Dünya
‘Clinton’ın hayatında  Monica tek değildi’
‘Clinton’ın hayatında Monica tek değildi’ ABD’de 2017’de dönemin başkanı Donald Trump’ın yardımcısıyken Beyaz Saray’dan atılan Omarosa Manigault Newman, yeni bir iddiada bulundu.
15.10.2021 Dünya
New Yorkluların yüzde 50'si Vali Cuomo'nun istifasına karşı
New Yorkluların yüzde 50'si Vali Cuomo'nun istifasına karşı ABD'de, New York Valisi Demokrat Andrew Cuomo hakkındaki taciz iddiaları, ülkede siyasi krize dönüşürken, istifa tartışmalarında New Yorklu seçmenler ikiye bölündü.
15.03.2021 Dünya
Biden, New York Valisi Cuomo'ya taciz suçlamalarına karşı sessizliğini bozdu
Biden, New York Valisi Cuomo'ya taciz suçlamalarına karşı sessizliğini bozdu ABD'de New York'un Demokrat valisi Cuomo hakkındaki taciz iddiaları ülkede siyasi bir krize dönüşürken, konuya ilişkin ilk kez konuşan Başkan Joe Biden, soruşturmanın sonucunun beklenmesi gerektiğini söyledi.
15.03.2021 Dünya
New York Valisi Cuomo hakkında azil soruşturması başlatıldı
New York Valisi Cuomo hakkında azil soruşturması başlatıldı New York Eyalet Meclisinde, 6 kadının ortaya attığı cinsel taciz iddiaları nedeniyle New York Valisi Andrew Cuomo hakkında azil soruşturması açılmasına karar verildi.
12.03.2021 Dünya
Son dakika... Öfke patlaması! Basın toplantısını bastı, ABD şokta...
Son dakika... Öfke patlaması! Basın toplantısını bastı, ABD şokta... Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Ocak'taki Kongre baskını dolayısıyla azil istemiyle yargılanıp aklanmasının ardından Demokratlar çılgına döndü. Meclis azil müdürünün oylama sonrası basın toplantısını basan Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Trump döneminin Senato Cumhuriyetçi lideri McConnell'ın konuşmasını dinlediği için geldiğini söyledi. Öfkeden titrediği fark edilen Pelosi, Cumhuriyetçiler hakkında çok ağır ifadeler kullandı.
14.02.2021 Dünya
Son dakika... Bugün belli oluyor! Artık saatler kaldı...
Son dakika... Bugün belli oluyor! Artık saatler kaldı... ABD'nin kaderini değiştirecek gün geldi çattı, 17 rakamı her şeyi değiştirebilir. Kongre baskını sırasında gizli servis tarafından dışarıya kaçırılan Mike Pence'in yanında 'nükleer futbol topu' çantasının olduğu ortaya çıktı.
13.02.2021 Dünya
Son dakika Trump haberleri: Sırtından bıçakladılar, küplere bindi!
Son dakika Trump haberleri: Sırtından bıçakladılar, küplere bindi! Tüm dünyanın gözü Washington'daydı. Yerel saatle 13.00'te başlayan tarihi anlar saatler sürdü. Önce 13 dakika süren bir video izledildi ve işte bu Donald Trump'ın ekibinin tüm planlarını değiştirdi. Son dakika haberine göre, olanları bin 300 kilometre uzaklıktaki yeni evinden izleyen eski başkan Trump, gördükleri karşısında tam anlamıyla deliye döndü.
10.02.2021 Dünya
Son dakika... Tarihi karar! Senato yolu sonuna kadar açtı...
Son dakika... Tarihi karar! Senato yolu sonuna kadar açtı... Tarihler 6 Ocak 2021'i gösterdiğinde tüm dünyayı şoke eden olay gerçekleşmiş ve dönemin ABD Başkanı Donald Trump'ın düzenlediği miting sonrası destekçileri Kongre binasını basmıştı. Görevi devretmesine 2 hafta kala yaşanan ve biri polis 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın etkileri sürüyor. Demokratlar, olaydan hemen sonra Cumhuriyetçi başkanın azledilmesi için çalışmalara başladı. Senato azil suçlamasının Anayasa'ya uygun olduğuna hükmetti.
9.02.2021 Dünya
Son dakika... Saatler kala yer yerinden oynadı! Azil yöneticileri konuştu...
Son dakika... Saatler kala yer yerinden oynadı! Azil yöneticileri konuştu... 6 Ocak 2021'den sonra ABD için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı pek çoklarının genel kabulü. Biri polis 5 kişinin öldüğü ve tüm dünyayı şoka sokan Kongre baskınının ardından, dönemin başkanı Donald Trump için hayat artık hiç de kolay olmayacak gibi görünüyor. Başkanlığı 20 Ocak'ta Demokrat Joe Biden'a devretmesine rağmen, Demokratlar baskından dolayı doğrudan sorumlu tuttuğu Trump'ın peşini bırakmaya hiç de niyetli değil. Trump'ın avukatları ise süreci "politik tiyatro" olarak niteleyerek suçlamaları reddetti.
8.02.2021 Dünya
Son dakika... Trump'tan şok 'azil' adımı!
Son dakika... Trump'tan şok 'azil' adımı! Eski ABD başkanı Trump'ın azil davasında yemin altında ifade vermeyeceği bildirildi. Demokrat vekiller, Trump'ın "yemin altında" ifade vermesi çağrısı yapmıştı.
4.02.2021 Dünya
O da terk etti!
O da terk etti! Trump’ın Kongre baskınında tutuklanan destekçileri eski başkanı ihanetle suçlarken, Trump Cumhuriyetçi Parti içinde etkisini artırma yönünde çalışmalara başladı
30.01.2021 Dünya
Mızraklı 'QAnon Şamanı', Trump aleyhinde ifade vermek istiyor: 'Bize ihanet etti'
Mızraklı 'QAnon Şamanı', Trump aleyhinde ifade vermek istiyor: 'Bize ihanet etti' ABD'de mızrağı, kürk şapkası, boyalı yüzü ve boynuzlarıyla 6 Ocak'taki Kongre baskınının sembolü haline gelen ve kendisini 'QAnon Şamanı' olarak tanımlayan Jacob Chansley, azil davasında eski ABD Başkanı Donald Trump aleyhinde ifade vermek istediğini söyledi.
29.01.2021 Dünya
ABD'de Senato, Trump'ın azil davası için 19 Ocak'tan önce toplanmayacak
ABD'de Senato, Trump'ın azil davası için 19 Ocak'tan önce toplanmayacak ABD'de Temsilciler Meclisinin bugün Donald Trump'a yönelik azil maddesini onaylaması halinde, Senatonun 19 Ocak'tan önce davayı görüşmek için toplanmayı planlamadığı belirtildi.
13.01.2021 Dünya
Trump'ın korktuğu başına gelmedi! Yeni tanık çağrılmayacak
Trump'ın korktuğu başına gelmedi! Yeni tanık çağrılmayacak Senatoda yapılan oylamada 49'a karşı 51 senatör, Başkan Donald Trump'a yönelik azil yargılamasında yeni tanık çağrılmasına 'hayır' oyu verdi.
1.02.2020 Dünya
Trump'ın azil yargılamasında soru-cevap tamamlandı
Trump'ın azil yargılamasında soru-cevap tamamlandı Senatörlerin hem iddia makamı olan Demokrat savcı vekillere hem de savunma makamı olan Başkan Donald Trump'ın avukatlarına yönelttikleri sorular, mahkemeye yeni tanık çağrılıp çağrılmaması noktasında düğümlendi. Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın yakında piyasaya çıkacak kitabındaki Ukrayna bölümü soru-cevap bölümüne damga vurdu. Mahkemeye yeni tanık çağrılıp çağrılmayacağına ilişkin kritik oylama bugün yapılacak.
31.01.2020 Dünya
Beyaz Saray: Bu haliyle yayınlanamaz
Beyaz Saray: Bu haliyle yayınlanamaz Trump'ın eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın kaleme aldığı kitap, daha çıkmadan ABD'ye sarstı. Beyaz Saray, devam eden azil davasında Bolton'ın ifade vermesini engellemeye çalışıyor.
30.01.2020 Dünya
Trump kapışmasında ilk gün
Trump kapışmasında ilk gün ABD liderinin Senato'daki azil davasında kritik bir aşamaya girildi, soru-cevap maratonunda Demokrat savcı vekillerle Trump'ın avukatları arasında sert tartışmalar yaşandı.
30.01.2020 Dünya
Trump'a kötü haber! Onaylandı
Trump'a kötü haber! Onaylandı Son dakika haberine göre; ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi, Başkan Donald Trump'a yönelik iki azil maddesini onaylayarak Temsilciler Meclisi Genel Kurulu'na gönderdi.
13.12.2019 Dünya
Milli Eğitimde bir garip soruşturma
Milli Eğitimde bir garip soruşturma Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Eğitim Vakfı yöneticileri hakkında, usulsüzlükten suç duyurusunda bulundu
6.02.2004 Gündem
'Milli Eğitim'de bir garip soruşturma
'Milli Eğitim'de bir garip soruşturma Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Eğitim Vakfı yöneticileri hakkında, 'usulsüzlükten' suç duyurusunda bulundu
6.02.2004 Gündem
Vahid, hem uyuyup hem de çalıyormuş
Vahid, hem uyuyup hem de çalıyormuş Vahid, hem uyuyup hem de çalıyormuş
2.02.2001 Dünya
Deprem üçüncü Apo onuncu
Deprem üçüncü Apo onuncu Deprem üçüncü Apo onuncu
21.12.1999 Dünya
Skandalın siyasi anatomisi
Skandalın siyasi anatomisi Yasemin ÇONGAR - WASHINGTON
12.02.1999 Dünya
"2001'e kadar Clinton!"
"2001'e kadar Clinton!" ABD'de 'yüzyılın davası' dünkü Senato oylamasıyla bitti. Başkan Clinton görevde kalıyor.
12.02.1999 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Azil Davası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.