Cacharel

Cacharel

Son dakika Cacharel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cacharel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cacharel haber sayfamızda...

Cacharel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 cacharel haberi bulunmuştur.
Üç markadan yeni koleksiyon
Üç markadan yeni koleksiyon Aydınlı Grup markaları Cacharel, U.S. Polo Assn. ve Pierre Cardin, 2023-2024 sonbahar-kış koleksiyonlarını tanıttı.
28.11.2023 Ekonomi
Yeni koleksiyonlar vitrinlere çıkıyor
Yeni koleksiyonlar vitrinlere çıkıyor Cacharel, sonbahar ve kış koleksiyonlarını vitrine çıkardı. ‘Yansımalar’ adı verilen koleksiyon hakkında firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
8.11.2022 Ekonomi
İş dünyasında önemli atamalar var
İş dünyasında önemli atamalar var Türkiye’nin önde gelen şirketleri, ekim ayında da stratejik birimlerdeki yönetici atamalarını sürdürdü. Bankacılıktan telekomünikasyona, tekstilden teknolojiye geniş bir yelpazede gerçekleşen atamalar ağırlıklı olarak pazarlama, finans ve insan kaynakları birimlerinde gerçekleşti.
7.10.2022 Milliyet Executive
Yatırımla büyüyor
Yatırımla büyüyor Aydınlı Grup, iki büyük yatırıma daha imza attı.
7.09.2022 Milliyet Executive
Aydınlı Grup’tan iki yeni yatırım
Aydınlı Grup’tan iki yeni yatırım Aydınlı Grup, Silivri’de faaliyete geçen üretim merkezi ve Hadımköy’deki lojistik merkeziyle üretim ve dağıtım süreçlerinde yüksek verimlilik aşamasına ulaştığını açıkladı.
26.08.2022 Ekonomi
Aydınlı Grup’tan iki yeni yatırım
Aydınlı Grup’tan iki yeni yatırım U.S. Polo Assn., Cacharel, Pierre Cardin markalarıyla üretim yapan hazır giyim perakendecisi  Aydınlı Grup, Silivri’de üretim merkezi, Hadımköy’de de lojistik merkezi yatırımı yaptı.
17.08.2022 Ekonomi
Ömür boyu mutluluklar
Ömür boyu mutluluklar Milliyet Ege Gazetesi Editörü Tansu Baburhan ile iş insanı Eren Yılmaz, 2.5 yıllık birlikteliklerini nikahla taçlandırdı.
10.08.2022 Ege
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Lüks detay Nocturne, Hande Erçel ile dört sezondur sürdürdüğü iş birliğini yeni koleksiyonunda da sürdürüyor...
23.10.2021 Cadde
Yeni koleksiyon vitrinlere çıktı
Yeni koleksiyon vitrinlere çıktı Cacharel’in sonbahar ve kış koleksiyonu, vitrinlerde yerini aldı.
22.10.2021 Ekonomi
Cacharel’den  yeni koleksiyon
Cacharel’den yeni koleksiyon Moda trendleriyle uyumlu, yenilikçi kreasyonlar hazırlayan Cacharel’in, genç, özgür ve cesur bir kimlik vadeden koleksiyonu Le Cacharel; modern form ve kalıplarıyla dikkat çekiyor.
13.08.2021 Cadde
Cacharel’den yeni koleksiyon: LE Cacharel
Cacharel’den yeni koleksiyon: LE Cacharel Moda trendleriyle uyumlu, yenilikçi kreasyonlar hazırlayan Cacharel’in, genç, özgür ve cesur bir kimlik vadeden koleksiyonu Le Cacharel; modern form ve kalıplarıyla benzersiz bir tarz sunuyor.
12.08.2021 Advertorial
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Günlük şıklık Suwen, zarif tasarımlarıyla kadınlara önemli anlarında ayrıcalıklı bir yaşam tarzı sunuyor...
15.05.2021 Cadde
Cacharel ilkbahar-yaz koleksiyonunu açıkladı
Cacharel ilkbahar-yaz koleksiyonunu açıkladı Cacharel, ilkbahar - yaz koleksiyonunu tanıttı. ‘Uyanış ve s0onsuz yansımalar’ sloganıyla hazırlanan koleksiyon için yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
13.05.2021 Ekonomi
MODERN HAYATIN MİMARI
MODERN HAYATIN MİMARI Cacharel Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonu, hayatın dinamizminden ilham alarak modern dokunuşlarıyla kalıplaşmış moda algısını ortadan kaldırıyor. Kreasyonunda, inovatif ve yenilikçi bir bakış açısıyla cesurca hareket etmenin her koşulda mümkün olduğunu vurgulayan Cacharel, erkek giyimine yeni bir soluk getiriyor.
17.11.2020 Marka Haberleri
Modern dokunuşlar
Modern dokunuşlar Cacharel Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonu, hayatın dinamizminden ilham alarak modern dokunuşlarıyla kalıplaşmış moda algısını ortadan kaldırıyor.
14.11.2020 Cadde
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Evde konfor Yeni İnci, ‘2020 Sonbahar&2021 Kış Pijama Koleksiyonu’yla evlerde moda rüzgarı estiriyor...
3.10.2020 Cadde
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri Tropik esintiler Doğanın enerjisinden ilham alarak koleksiyon sunan Cacharel, yaz stilinde tropik esintiler taşıyan desenlerle farklı renk tonlarını kombinledi...
25.07.2020 Cadde
Türk ekonomisine 60 milyar TL katkı
Türk ekonomisine 60 milyar TL katkı TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, “4 yılda fona 807 firma devroldu. 60.1 milyar TL aktif büyüklük, 26 milyar TL’lik öz kaynağı yönetiyoruz. 40 bin kişiye istihdam sağlıyoruz” dedi.
27.02.2020 Ekonomi
Başkan Fikret Orman icraatlarını anlattı
Başkan Fikret Orman icraatlarını anlattı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Fikret Orman: En büyük transferimiz Abdullah Avcı
Fikret Orman: En büyük transferimiz Abdullah Avcı Başkan Fikret Orman, bu sezon Beşiktaş'ın en büyük transferinin Abdullah Avcı olduğunu söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
TMSF, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na desteğini sürdürüyor
TMSF, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na desteğini sürdürüyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na desteğini sürdürüyor.
2.01.2019 Ekonomi
Aydınlı’da hedef 5 milyar TL ciro
Aydınlı’da hedef 5 milyar TL ciro İki yıl önce TMSF bünyesine geçen Aydınlı Grubu hem kârlılık, hem de ciroda tarihinin en büyük başarısını yakaladığını duyurdu...
20.12.2018 Ekonomi
İndirim seferberliği dalga dalga yayılıyor
İndirim seferberliği dalga dalga yayılıyor Zam furyasına karşı başlatılan “Enflasyonla Topyekun Mücadele” için, Türkiye genelinde katılımcılar hızla artıyor.
10.10.2018 Ekonomi
Son dakika: İndirim kampanyasına dev destek! Resmen açıkladı...
Son dakika: İndirim kampanyasına dev destek! Resmen açıkladı... Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, "TMSF kayyumundaki perakende şirketlerinde enflasyonla mücadeleye katılacağız" dedi.
10.10.2018 Ekonomi
TMSF yönetiminde şirketler büyüyor
TMSF yönetiminde şirketler büyüyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Aydınlı Grup’u devraldıkları 2017 Ocak’tan beri şirketin cirosunu ve ihracatını artırdıklarını belirterek, “2018’in ilk yarısında 2017’nin aynı dönemine göre cirosal bazda yüzde 37...
18.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cacharel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.