Can Nergis

Can Nergis

Son dakika Can Nergis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Can Nergis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Can Nergis haber sayfamızda...

Can Nergis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 326 can nergis haberi bulunmuştur.
Can Nergis'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Can Nergis'in acı günü! Babası hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Can Nergis'in babası Emin Yalçın Nergis, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Nergis, babasının bugün Adana Asri Mezarlığı'na defnedileceğini belirtti.
27.01.2022 Cadde
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı Yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı, başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin hayatını anlatan 'Hz. Mevlana' dizisinin iki yıl süren hazırlık aşamasından sonra çekimlerine başlandı.
24.09.2021 Cadde
Oyuncu Can Nergis pilot oluyor
Oyuncu Can Nergis pilot oluyor Can Nergis, pilotluk hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Pilotaj eğitimine başlayan 36 yaşındaki oyuncu, eğitmenleriyle beraber Kocaeli'den Bursa'ya, oradan da Dalaman'a uçtu.
3.06.2021 Cadde
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı? İşte, Kağıt Ev oyuncu kadrosu...
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı? İşte, Kağıt Ev oyuncu kadrosu... Kağıt Ev dizisi yeni bölümleri ile Star TV'de seyirci karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin konusu da bir hayli ilgi görüyor. Fırtına ailesini ekrana getiren Kağıt Ev dizisi konusu haberimizde. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek mi, hangi kitaptan uyarlama?
24.05.2021 Cadde
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı, gerçek mi?
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı, gerçek mi? Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ile her pazartesi akşamı Star TV ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla 2. yeni bölümü yayımlanıyor. Öte yandan dizinin konusu da hayli ligi çekici. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek mi, uyarlama mı?
5.05.2021 Cadde
Macit Koper, 'Kağıt Ev' kadrosunda
Macit Koper, 'Kağıt Ev' kadrosunda Usta oyuncu Macit Koper, Star TV'nin yeni dizisi 'Kağıt Ev'in oyuncu kadrosuna katıldı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Helin Kandemir'in paylaştığı dizide Koper, ‘Remzi Karan’ karakterine hayat verecek.
3.05.2021 Cadde
Kağıt Ev oyuncuları ve karakteri: Kağıt Ev konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlandı?
Kağıt Ev oyuncuları ve karakteri: Kağıt Ev konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlandı? Kağıt Ev dizisi hangi gün sorusu yanıt buldu. Dizi yayın hayatına başlıyor ve oyuncuları araştırılıyor. Bir süredir merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerde yer aldığı dizi Kağıt Ev hangi kanalda sorusu sıklıkla aratılıyor. Peki, Kağıt Ev ne zaman, hangi gün başlıyor?
26.04.2021 Cadde
'Kağıt Ev' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Kağıt Ev' dizisinin yayın tarihi belli oldu Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı 'Kağıt Ev' dizisinin yayınlanacağı gün belli oldu.
14.04.2021 Cadde
'Kağıt Ev' setinden ilk kareler geldi
'Kağıt Ev' setinden ilk kareler geldi Star’ın yeni dizisi 'Kağıt Ev’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı dizi setinden ilk fotoğraflar geldi.
31.03.2021 Cadde
'Kağıt Ev' nisan ayında başlıyor
'Kağıt Ev' nisan ayında başlıyor Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu 'Kağıt Ev' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Star TV ekranlarında başlayacak olan dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yer alacak.
24.03.2021 Cadde
'Kağıt Ev' dizisi sete çıkıyor
'Kağıt Ev' dizisi sete çıkıyor Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu 'Kağıt Ev' dizisinde buluşuyor. Dizi, nisan ayında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.
18.03.2021 Cadde
Marka yüzü oldu
Marka yüzü oldu Can Nergis, Cenk Öztürk'ün iki yıl önce devraldığı Stonemale tekstil markasının yüzü oldu.
5.03.2021 Cadde
'Yasak Elma'da yaprak dökümü sürüyor
'Yasak Elma'da yaprak dökümü sürüyor Dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Yasak Elma' dizisi yine bir ayrılık haberiyle gündeme geldi.
19.02.2021 Cadde
Börü filmi konusu nedir? Börü oyuncu kadrosunda kimler var, Börü ne demek?
Börü filmi konusu nedir? Börü oyuncu kadrosunda kimler var, Börü ne demek? Börü filmi, konusu ile izleyeni ekrana kitliyor. Polisiye dram türündeki film, 2018 yılında vizyona girdi. Sinema severlerin yanı sıra artık televizyon ekranlarında da ilgiyle izleniyor. Börü filmi oyuncuları da merak konusu. İşte, Börü oyuncuları ve konusu...
11.02.2021 Cadde
Yasak Elma 90. yeni bölüm yayımlandı mı? Yasak Elma oyuncuları kim?
Yasak Elma 90. yeni bölüm yayımlandı mı? Yasak Elma oyuncuları kim? Yasak Elma 89. bölüm ile yine pazartesi akşamı nefesleri kesti. Yıldız sonunda Çağatay ile yeni bir aşka yelken açmıştır. Bu arada Şahika'nın yapacağı hamle Yıldız - Çağatay aşkına engel olacak mı? Yasak Elma 90. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İşte, detaylar...
14.12.2020 Cadde
Yasak Elma oyuncuları kimler? İşte Yasak Elma oyuncu kadrosu...
Yasak Elma oyuncuları kimler? İşte Yasak Elma oyuncu kadrosu... Yasak Elma'nın yeni sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Senelerdir ekranlara gelen Yasak Elma'nın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer alan Yasak Elma'nın oyuncuları merak ediliyor. İşte Yasak Elma oyuncuları...
14.09.2020 Cadde
Anne dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Anne hangi yıl yayınlanmıştı?
Anne dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Anne hangi yıl yayınlanmıştı? Anne dizisi tekrar bölümleriyle bu akşam STAR TV'de ekrana gelecek. Sefirin Kızı dizisinin yerine yayınlanacak olan Anne dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Peki Anne hangi yıl yayınlanmıştı?
6.04.2020 Gündem
Börü filmi konusu nedir? İşte Börü filmi oyuncu kadrosu
Börü filmi konusu nedir? İşte Börü filmi oyuncu kadrosu Börü filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yılında vizyona giren Börü filmi Özel Harekatın en seçkin timi olan Börü'nün vatan savunmasında görev alışını konu alıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları konu alan Börü filminde vatanı korumak için canı pahasına mücadele eden kumpasları ve oyunları bozan Özel Harekat Timi'nin korkusuzca savaşması konu alınıyor...
20.02.2020 Gündem
Aşk temalı alışveriş
Aşk temalı alışveriş Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki Best Gift Fest yapıldı.
7.02.2020 Cadde
Engelsiz Yaşam Vakfı'dan Elazığ ve Malatya'ya destek
Engelsiz Yaşam Vakfı'dan Elazığ ve Malatya'ya destek Engelsiz Yaşam Vakfı, her yıl yaptığı etkinliklerinde ünlü sanatçılar başta olmak üzere bağışçıların yapmış olduğu yardımları; ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
2.02.2020 Cadde
Börü filmi başrol oyuncuları kimler? Börü filmi konusu
Börü filmi başrol oyuncuları kimler? Börü filmi konusu Börü filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yılında vizyona giren Börü filminin yönetmen kadrosunda Can Emre, Cem Özüduru yer alıyor. Vizyona girdiği tarihten itibaren 8 hafta boyunca vizyonda kalan film 575.959 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği hasılat ise 7.662.422,79 TL olarak açıklandı. Peki Börü filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor.
31.10.2019 Gündem
Börü filmi konusu ve başrol oyuncuları
Börü filmi konusu ve başrol oyuncuları Börü filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2018 yılında vizyona giren Börü filminin yönetmen koltuğunda Can Emre, Cem Özüduru oturuyor. Vizyona girdiği tarih olan Aralık 2018'den itibaren 7 hafta boyunca gösterimde kalan film 574.932 seyirci tarafından izlenirken 7.655.263,79 TL hasılat elde etti. Peki Börü filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
14.07.2019 Gündem
Can Nergis kimdir? Can Nergis hangi filmlerde oynadı?
Can Nergis kimdir? Can Nergis hangi filmlerde oynadı? Can Nergis'i hangi dizilerden hatırlıyoruz? Birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu Can Nergis aynı zamanda 4 dil biliyor. Peki, Can Nergis kimdir, kaç yaşında?
20.02.2019 Gündem
Can Nergis kimdir, kaç yaşında?
Can Nergis kimdir, kaç yaşında? Can Nergis, 2011 yılında Türkiye'de tanınmaya başladı. İlk televizyon dizisi Her şeye Rağmen adlı dizide Mehmet Demir karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu son olarak Börü adlı internet dizisinde Tolga Erlik karakterine hayat vermektedir. Peki Can Nergis kimdir?
8.01.2019 Gündem
Can Nergis: Erkeklerden de kadınlardan da ahlaksız teklifler aldım!
Can Nergis: Erkeklerden de kadınlardan da ahlaksız teklifler aldım! Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına oyuncu Can Nergis konuk oldu. Modellik yaptığı dönemde ilginç teklifler aldığını belirten Can Nergis, ‘evli olduğumu bile bile mesaj atanlar var’ dedi
8.01.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Can Nergis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.