Devlet Televizyonu

Devlet Televizyonu

Son dakika devlet televizyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devlet televizyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devlet televizyonu haber sayfamızda...

Devlet Televizyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.740 devlet televizyonu haberi bulunmuştur.
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
Hava aydınlandı, ilk görüntüler geldi!
Hava aydınlandı, ilk görüntüler geldi! Dünya gözünü, İran'ın başkenti Tahran'ın yaklaşık 350 kilometre güneyindeki İsfahan'a çevirdi.
19.04.2024 Haberler
AFP servis etti! İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran böyle görüntülendi
AFP servis etti! İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran böyle görüntülendi İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İran'ın kararı sonrası Tahran'da birçok kişi Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.
14.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya şokta! İran, İsrail'e saldırdı: Açıklamalar peş peşe
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya şokta! İran, İsrail'e saldırdı: Açıklamalar peş peşe Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıda. İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını açıkladı. İsrail savaş kabinesi toplandı. Açıklamalar peş peşe geldi.
14.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya şokta! İran, İsrail'e İHA saldırısı başlattı
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya şokta! İran, İsrail'e İHA saldırısı başlattı Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yönelik yapacağı geniş çaplı saldırıya çevrildi. İsrail devlet televizyonu sıcak gelişmeyi duyurdu. İran'ın, İsrail'e İHA saldırısı başlattığı öğrenildi.
13.04.2024 Haberler
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi Günlerdir süren İsrail - İran geriliminde İsrail devlet televizyonu KANN'ın İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığı duyurmasının ardından kripto para piyasaları büyük sarsıntı oldu. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto varlıklar, ciddi oranlarda değer kaybı yaşadı.
13.04.2024 Ekonomi
Eski başbakan idam edilebilir
Eski başbakan idam edilebilir Sudan’da ordu komutanı Abdül Fettah el-Burhan’a bağlı Sudan Savcılığı, eski başbakan Abdullah Hamduk’a ölüm cezası gerektiren suçlamalar yöneltti.
6.04.2024 Dünya
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
BM'nin Gazze kararına Türkiye'den ilk açıklama! 'Olumlu adım'
BM'nin Gazze kararına Türkiye'den ilk açıklama! 'Olumlu adım' Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ramazan ayı boyunca Gazze’de acil ateşkes ilan edilmesini ve ayrıca Gazze’ye insani erişim sağlanmasını talep eden kararını olumlu bir adım olarak görüyoruz. " denildi.
25.03.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son durum... Silah desteğini kestiler! İsrail devlet televizyonu açıkladı: İki ülkeden şok tehdit
Gazze'deki savaşta son durum... Silah desteğini kestiler! İsrail devlet televizyonu açıkladı: İki ülkeden şok tehdit ABD'nin eski lideri Trump'ın katliamı öven cümlesi şok etkisi yarattı, İran'da Amerikan askerini öven pankartlar taşındı. BM'nin Gazze kararı belli oldu. Netanyahu, BM Güvenlik Konseyi kararının ardından İsrail heyetinin ABD ziyaretini iptal etti.
25.03.2024 Dünya
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı Yunanistan Jeoloji ve Doğal Afet Yönetimi Profesörü Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depreminin büyüklüğü ve zamanı hakkında açıklamalarda bulundu.
7.03.2024 Dünya
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray mağlubiyeti sonrası Çekler matemde!
Galatasaray mağlubiyeti sonrası Çekler matemde! Sparta Prag’ın son dakika yenilgisi, Çek basınında geniş yer buldu.
17.02.2024 Galatasaray
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma AFP ABD'nin verdiği onayla aylar süren müzakerelerin bittiğini kaydetti, Washington Post gerilim kaynaklarından birinin hafifleyeceği yorumunu yaptı. Yunan medyası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'den yaptığı açıklamaları ilk sayfasına taşıdı.
28.01.2024 Dünya
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
İran İçişleri'nden açıklama: Bu terör saldırısına en ezici şekilde cevap verilecek
İran İçişleri'nden açıklama: Bu terör saldırısına en ezici şekilde cevap verilecek İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi, Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde Kirman kentinde düzenlenen saldırıya ilişkin, "Bu terör saldırısına en kısa zamanda güçlü ve ezici bir şekilde cevap verilecektir” ifadelerini kullandı. Saldırı nedeniyle İran'da 1 günlük ulusal yas ilan edildi.
3.01.2024 Dünya
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran, Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında patlamalar meydana geldiğini bildirdi. Çok sayıda kişi bugün Süleymani'nin ölüm yıldönümü nedeniyle bölgede bulunuyordu. Yetkililer ilk belirlemelere göre 103 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi konuya dair yeni bir açıklama yaptı.
3.01.2024 Dünya
İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran, Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında patlamalar meydana geldiğini bildirdi. Çok sayıda kişi bugün Süleymani'nin ölüm yıldönümü nedeniyle bölgede bulunuyordu. Yetkililer ilk belirlemelere göre 53 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı.
3.01.2024 Haberler
İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Rıza Musevi'nin mezarının yakınında patlamalar olduğunu duyurdu.
3.01.2024 Haberler
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih Japonya'daki 7.6'lık depremde can kaybı 48'e çıktı, tsunami uyarısı 13 yıl önceki travmayı tetikledi. Her şeye rağmen Japonya'nın bu kadar büyük bir depremle nasıl başa çıktığı, halihazırda bir numaralı gündem.
2.01.2024 Dünya
Japonya'daki 7.6'lık depremden saniyeler önce gelen uyarı ve yaşanan panik kameraya böyle yansıdı
Japonya'daki 7.6'lık depremden saniyeler önce gelen uyarı ve yaşanan panik kameraya böyle yansıdı Japonya'daki 7.6'lık depremde can kaybı 30'a çıktı, tsunami uyarısı 13 yıl önceki travmayı tetikledi. Her şeye rağmen Japonya'nın bu kadar büyük bir depremle nasıl başa çıktığı, halihazırda bir numaralı gündem.
2.01.2024 Haberler
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih Japonya'daki 7.6'lık depremde can kaybı 30'a çıktı, tsunami uyarısı 13 yıl önceki travmayı tetikledi. Her şeye rağmen Japonya'nın bu kadar büyük bir depremle nasıl başa çıktığı, halihazırda bir numaralı gündem.
2.01.2024 Haberler
Etkisi olur mu?
Etkisi olur mu? BM Güvenlik Konseyi’nde uzun müzakereler ve ertelemeler sonrası kabul edilen karar tasarısı, verilen tavizler ve yapılan değişiklikler nedeniyle karmaşık bir tepkiyle karşılaştı.
24.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Televizyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.