Goril

Goril

Son dakika Goril haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Goril gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Goril haber sayfamızda...

Goril

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 259 goril haberi bulunmuştur.
Sergiye akın
Sergiye akın Almeda Abazi, Aslıhan Güner-Mert Kılıç, Ayşe Kucuroğlu, Simge Ünal ve Şılan Makal gibi birçok isim, Metropol İstanbul’daki Hupalupa Expo’da açılan ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni ziyaret etti.
4.12.2023 Cadde
Neşe saçan heykeller
Neşe saçan heykeller Maximum Uniq, Erdil Yaşaroğlu’nun dev boyutlu heykellerine ev sahipliği yapıyor. Sanatçının Maximum Uniq için seçilen ve özel olarak üretilen; dev boyutları, sıra dışı konumlandırmaları ve mekâna neşe katan formları ile sergilenen “Nota Çocuklar”, “Büyük Parti”, “Hayalci”, “Sıkı Dostlar” ve “Totem” heykelleri yıl boyunca ziyarete açık olacak.
3.09.2023 Kültür Sanat
Banyodan çıkınca şoke oldu! 'Dev ağustos böceği'
Banyodan çıkınca şoke oldu! 'Dev ağustos böceği' Yoğun bir günün ardından duşa giren Japon turist, banyodan çıktıktan sonra gördüğü görüntüyü internete yükledi. Söz konusu o video kısa sürede infial yarattı.
26.07.2023 Dünya
55 balinanın intiharı! Yaşadıkları talihsiz olay sonrası hayata veda ettiler
55 balinanın intiharı! Yaşadıkları talihsiz olay sonrası hayata veda ettiler İskoçya'da karaya vuran ve toplu şekilde intihar eden balinaların neden bilerek öldükleri belirlendi.
18.07.2023 Dünya
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım! 'Kocama ayağımı öp demişimdir'
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım! 'Kocama ayağımı öp demişimdir' Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan eski manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e gönderme yaparak sosyal medya hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Ünlü isim, kendisini ve eşini gorillere benzetti.
23.06.2023 Cadde
798 kiloluk canavar! Ekipler içini açtıklarında şaşkına döndü
798 kiloluk canavar! Ekipler içini açtıklarında şaşkına döndü Yakalanması imkansız olarak kabul edilen ve okyanusların diplerinde yaşayan 'Şeytan köpekbalığı' yıllar sonra tekrar ağa takıldı. Balığın içini açan ekipler ise üzücü manzarayla karşı karşıya geldi.
19.06.2023 Dünya
2.8 metrelik dev yakalandı! Rekor kırıldı, tam 43 dakika direndi
2.8 metrelik dev yakalandı! Rekor kırıldı, tam 43 dakika direndi İtalya'nın kuzeyinde oltayla tutulan en uzun balık olarak kayıtlara geçen gelişmenin görüntüleri dünya basınında manşet oldu.
6.06.2023 Dünya
Kolu dirseğinden koptu! Hastanede söylediği tek söz infial yarattı
Kolu dirseğinden koptu! Hastanede söylediği tek söz infial yarattı ABD'de timsah saldırısına uğrayan şahıs artık hayatına tek kolu olmadan devam edecek. Olayın kendisi kadar gündeme gelen bir başka gelişme ise talihsiz adamın uyandığında yaptığı açıklamalar.
25.05.2023 Dünya
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı ABD'nin Oklahoma eyaletinde yakalanan dev balık dünyada gündem oldu. Yetkililer tarafından yapılan '11 milyon yumurta' açıklaması ise tüyler ürpertti.
20.05.2023 Dünya
Tatilde zehirli sivrisinek kabusu! Her yerleri şişti
Tatilde zehirli sivrisinek kabusu! Her yerleri şişti Gittikleri tatilde zehirli sivrisineklerin saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı. Vücutlarının her yeri şişen tatilcilerin görüntüleri dünyada ses getirdi.
14.05.2023 Dünya
Metroda dehşet! Boğarak öldürdü, çevredekiler yardım etti
Metroda dehşet! Boğarak öldürdü, çevredekiler yardım etti ABD'nin New York eyaletinde metroda korkunç bir cinayet yaşandı. Henüz sebebi netleşmeyen tartışma sonrası çıkan kavgada eski ABD askeri evsiz bir adamı feci şekilde öldürdü.
4.05.2023 Dünya
Karakoldaki iğrenç olayda yeni gelişme: 'Cinsel olarak sömürüldüm'
Karakoldaki iğrenç olayda yeni gelişme: 'Cinsel olarak sömürüldüm' ABD'de çalıştığı karakoldaki polislerle ilişkiye girdiği ortaya çıkan Maegan Hall basına yaptığı açıklamalarda olayın ortaya çıkmasını ilişkiye girdiği polislerin birbirlerini kıskanmasına bağladı.
2.05.2023 Dünya
Bebeğini bıçakla öldürüp karaciğerini yedi! Komşular her şeyi gördü
Bebeğini bıçakla öldürüp karaciğerini yedi! Komşular her şeyi gördü Kenya'da bir annenin bebeğini vahşice öldürdükten sonra yaptıkları dünyada ses getirdi. Söz konusu olaya çevrede bulunan komşular ise anbean tanık oldu.
27.04.2023 Dünya
Dul kadınların ölen eşleriyle yakıldığı tören: Sati geleneği!
Dul kadınların ölen eşleriyle yakıldığı tören: Sati geleneği! Aralık 1829'da, İngiltere yönetimindeki Hindistan'ın ilk valisi Lord William Bentinck, dul kadınların eşlerinin cenaze ateşinde yakıldıkları Hindu geleneğini (sati) yasakladı.
26.04.2023 Dünya
'Açlık tarikatı'nın lideri konuştu: En az 1000 ceset bulacaklar!
'Açlık tarikatı'nın lideri konuştu: En az 1000 ceset bulacaklar! Kenya'da bulunan Good News International Kilisesi'nin etrafında bulunan cesetler ülkede infial yarattı. Cansız bedenlerin sayısı her geçen saat artarken olayın bir numaralı şüphelisi konuyla ilgili konuştu.
25.04.2023 Dünya
10 ayda 8 ceset çıkan göl! Polis 'Seri katil işi' dedi
10 ayda 8 ceset çıkan göl! Polis 'Seri katil işi' dedi ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir gölde son 10 ayda 8 ceset bulundu. Söz konusu gelişme sonrası yetkililerden 'seri katil' uyarısı yapıldı.
24.04.2023 Dünya
Sapık kamerada! Dakikalarca takip edip tecavüz etti
Sapık kamerada! Dakikalarca takip edip tecavüz etti İngiltere'de kameraya yansıyan korkunç olayda, bir kişinin dakikalarca takip ettiği kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Söz konusu olay ülkede infial yaratırken şahsın aldığı ceza belli oldu.
24.04.2023 Dünya
Belden aşağısı ve bir kolu yok! Genç adam suda dehşeti yaşadı
Belden aşağısı ve bir kolu yok! Genç adam suda dehşeti yaşadı 17 yaşında geçirdiği kaza sonucu belinden aşağısı özel bir ameliyatla alınan genç, eşiyle gittiği bir yüzme etkinliğinde dehşeti yaşadı.
24.04.2023 Dünya
Mars'ta kullanılan helikopter! Görüntüyü NASA yayınladı
Mars'ta kullanılan helikopter! Görüntüyü NASA yayınladı NASA Mars gezegeninde kullandığı minik helikopterin fotoğrafını yayınladı. Türkçe anlamı 'Hüner' olan helikopter dünyada büyük ilgi topladı.
23.04.2023 Dünya
Mersin'de acı olay! Çıkan yangında Üçüzlerden 2'si hayatını kaybetti
Mersin'de acı olay! Çıkan yangında Üçüzlerden 2'si hayatını kaybetti Mersin'de bir evde çıkan yangında 8 yaşındaki üçüz olduğu öğrenilen çocuklardan 2'si hayatını kaybetti, 1' ise ağır yaralı kurtuldu.
22.04.2023 Gündem
ABD'li uzman 'Goril balığı' diyerek paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü
ABD'li uzman 'Goril balığı' diyerek paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü ABD'li bir uzman yaptığı paylaşımla sosyal medyayı resmen salladı. Paylaştığı 'goril balığı' fotoğrafı ile gündeme gelen Mike Holston söz konusu paylaşımı ile on binlerce kişiye ulaştı.
22.04.2023 Dünya
İskoçya polisi 2,5 metrelik dev goril heykelini arıyor
İskoçya polisi 2,5 metrelik dev goril heykelini arıyor Botanik bahçesinin girişinden geçen ay çalınan Gorilla Gary isimli heykel, hırsızlık vakasının ardından ilk kez bir kamyonetin kasasında görüntülendi.
10.04.2023 Dünya
Fenomen Tate kardeşler hapisten çıktı! 'Kur'an-ı Kerim okumaya odaklandım'
Fenomen Tate kardeşler hapisten çıktı! 'Kur'an-ı Kerim okumaya odaklandım' Aylardır hakkındaki skandal suçlamalardan ötürü gözaltında tutulan Andrew ve Tristian Tate hapisten çıktı. Kalan gözaltı sürelerini evlerinde geçirecek olan fenomen kardeşlerin ilk sözleri dünyada manşet oldu.
1.04.2023 Dünya
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu Başrolünde Robert Downy Jr'ın yer aldığı yabancı film Dolittle, 2020 yılında vizyona girdi. Film fantastik komedi türünde yapımdır. ABD yapımı Dolittle filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? İşte, Dolittle filmi detayları...
30.01.2023 Cadde
Tate kardeşler için çember daralıyor! Sevgilisinin evi basıldı
Tate kardeşler için çember daralıyor! Sevgilisinin evi basıldı Sosyal medya fenomeni Andrew Tate ve kardeşini hapse atan Romanya, bu kez Tristan'ın sevgilisini yakaladı. Yerel medya, Abigail Tyson'ın lüks evinin yanı sıra altı adresin daha baskına uğradığını yazdı.
13.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Goril ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.