Martin Vizcarra

Martin Vizcarra

Son dakika Martin Vizcarra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Martin Vizcarra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Martin Vizcarra haber sayfamızda...

Martin Vizcarra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31 martin vizcarra haberi bulunmuştur.
Peru'daki seçimlerin ilk turunda sürpriz: Solcu sendikacı sandıktan birinci çıktı
Peru'daki seçimlerin ilk turunda sürpriz: Solcu sendikacı sandıktan birinci çıktı Anketlere göre boş oyların ilk sırayı alması beklenen seçimde, Pedro Castillo tahminlerin çok ötesine geçerek oyların yüzde 15'ini kazandı. Castillo, özellikle ülkenin yoksul kırsal bölgelerinde popüler bir aday.
12.04.2021 Dünya
Skandalda yeni perde! Peru liderine deneyde gerçek koronavirüs aşısı yapılmış
Skandalda yeni perde! Peru liderine deneyde gerçek koronavirüs aşısı yapılmış Sağlık ve Dışişleri bakanlarının istifa ettiği, yüzlerce hükümet yetkilisine sıraları gelmeden aşı yapılan Güney Amerika ülkesinde, bu kez bir başka skandal patladı.
17.02.2021 Dünya
Peru'da aşı skandalı büyüyor
Peru'da aşı skandalı büyüyor Dışişleri ve Sağlık Bakanı'nın istifa etmesiyle patlayan skandalda, henüz kampanya başlamadan 487 hükümet yetkilisinin gizlice aşı olduğu ortaya çıktı.
16.02.2021 Dünya
Peru'da bir aşı istifası daha! Dışişleri Bakanı koltuğunu kaybetti
Peru'da bir aşı istifası daha! Dışişleri Bakanı koltuğunu kaybetti Aşı programı başlamadan ilk dozu yaptıran Dışişleri Bakanı, istifasını Twitter hesabından duyurdu. Ülkede daha önce de Sağlık Bakanı görevini bırakmıştı.
15.02.2021 Dünya
15 milyonu geçti Johnson'dan açıklama geldi: Dönüm noktası
15 milyonu geçti Johnson'dan açıklama geldi: Dönüm noktası İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozunu yaptıranların sayısı 15 milyon 62 bin 189'a yükseldi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Twitter'dan açıklama yaptı.
14.02.2021 Dünya
Son dakika... Peru'da yeni Devlet Başkanı Francisco Sagasti oldu!
Son dakika... Peru'da yeni Devlet Başkanı Francisco Sagasti oldu! Peru'da 6 gün süren şiddetli protestoların ardından görevinden istifa eden Manuel Merino'nun yerine geçici devlet başkanlığı görevine Francisco Sagasti getirildi.
16.11.2020 Dünya
Son dakika: Peru'da geçici Devlet Başkanı Manuel Merino istifa etti
Son dakika: Peru'da geçici Devlet Başkanı Manuel Merino istifa etti Gelen son dakika haberine göre; Peru'da Devlet Başkanı Martin Vizcarra'nın 11 Kasım'da görevden alınmasının ardından geçici devlet başkanlığı görevine gelen Manuel Merino, istifa etti.
15.11.2020 Dünya
Peru karıştı, çok sayıda ölü ve yaralı var
Peru karıştı, çok sayıda ölü ve yaralı var Devlet Başkanı Martin Vizcarra'nın hafta başında Peru Kongresindeki oylamada görevinden alınması nedeniyle başlayan protestolarda 3 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
15.11.2020 Dünya
Peru'nun yeni Devlet Başkanı Manuel Merino yemin etti
Peru'nun yeni Devlet Başkanı Manuel Merino yemin etti Peru'da Kongre tarafından görevinden azledilen Devlet Başkanı Martin Vizcarra'nın ardından Senato Başkanı Manuel Merino yeni devlet başkanı olarak parlementoda yemin etti.
11.11.2020 Dünya
Peru Devlet Başkanı Vizcarra görevinden azledildi
Peru Devlet Başkanı Vizcarra görevinden azledildi Gelen son dakika haberine göre; Güney Amerika ülkesi Peru'da Kongre, Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevinden azletti.
10.11.2020 Dünya
Peru'da son 24 saatte covid-19 nedeniyle 173 kişi öldü
Peru'da son 24 saatte covid-19 nedeniyle 173 kişi öldü Latin Amerika ülkesi Peru'da, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle son 24 saatte 173 kişi hayatını kaybetti.
25.05.2020 Dünya
Peru'da covid-19'dan ölenlerin sayısı 1714'e çıktı
Peru'da covid-19'dan ölenlerin sayısı 1714'e çıktı Güney Amerika ülkesi Peru'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 1714'e yükseldi.
8.05.2020 Dünya
Peru'da corona virüsten ölenlerin sayısı 484'e çıktı
Peru'da corona virüsten ölenlerin sayısı 484'e çıktı Güney Amerika ülkesi Peru'da yeni tip corona virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 484'e yükseldi.
21.04.2020 Dünya
Son dakika haberi... Canlı blog | Fotoğraflar İtalya'dan! Doktorlar tek tek geziyor
Son dakika haberi... Canlı blog | Fotoğraflar İtalya'dan! Doktorlar tek tek geziyor Dünya genelinde corona virüse yakalanan kişi sayısı bir milyon 947 bini aşarken, 121 bin kişi hayatını kaybetti. Virüse dair son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İtalya'da Covid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 602 artarak 21 bin 67'ye yükseldi. İşte yaşanan son gelişmeler
14.04.2020 Dünya
Peru'da corona virüs görülen kişi sayısı 10 bini aştı
Peru'da corona virüs görülen kişi sayısı 10 bini aştı Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra, ülkesinde yeni tip corona virüs görülen kişi sayısının 10 bini geçtiğini açıkladı.
14.04.2020 Dünya
Peru'da coron virüsten ölenlerin sayısı 121'e çıktı
Peru'da coron virüsten ölenlerin sayısı 121'e çıktı Güney Amerika ülkesi Peru'da yeni tip corona virüsten (Covid-19) ölenlerin sayısı 121'e yükseldi.
8.04.2020 Dünya
Peru'da kadınlar farklı erkekler farklı günlerde dışarı çıkabilecek
Peru'da kadınlar farklı erkekler farklı günlerde dışarı çıkabilecek Güney Amerika ülkesi Peru'da yeni tip corona virüs (covid-19) salgının önüne geçilmesi amacıyla, kadınlar ve erkekler temel ihtiyaçları için farklı günlerde dışarı çıkma kararı alındı.
3.04.2020 Dünya
Peru'da Ulusal Acil Durum ilan edildi
Peru'da Ulusal Acil Durum ilan edildi Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) "pandemi" ilan ettiği yeni tip corona virüsün (covid-19) yayılmasına karşı Peru'da Ulusal Acil Durum ilan edildi.
16.03.2020 Dünya
Peru'da ilk koronavirüs vakası
Peru'da ilk koronavirüs vakası Güney Amerika ülkesi Peru'da çeşitli Avrupa ülkelerinde bulunan bir kişide yeni tip koronavirüs tespit edildiği açıklandı.
6.03.2020 Dünya
Seçim isteyen muhalefet sandıkta hüsrana uğradı
Seçim isteyen muhalefet sandıkta hüsrana uğradı Peru'da parlamentonun feshine yol açarak seçimin önünü açan muhalif Halk Gücü, yüzde 36'dan yüzde 7'ye düştü ve ancak altıncı olabildi. Partinin lideri Fujimori'nin ise yolsuzluktan tekrar tutuklanmasına karar verildi.
30.01.2020 Dünya
Peru'da seçimlerin açık bir galibi yok
Peru'da seçimlerin açık bir galibi yok Dokuz parti ve ittifakın yarıştığı Kongre seçimlerinde yüzde 15'lik oy oranına ulaşan çıkmadı, en büyük gruba sahip Halkın Gücü Partisi'nin ciddi sandalye kaybına uğrayacağı anlaşılıyor..
27.01.2020 Dünya
Peru'da siyasi kriz derinleşiyor! Başkan Yardımcısı Araoz istifa etti
Peru'da siyasi kriz derinleşiyor! Başkan Yardımcısı Araoz istifa etti Devlet Başkanı Vizcarra'nın parlamentoyu feshettiği ve meclisin de Vizcarra'nın yetkilerini askıya aldığı Güney Amerika ülkesinde, muhalefet Araoz'u vekaleten başkan atadı.
2.10.2019 Dünya
Peru 26 Ocak’ta sandık başında
Peru 26 Ocak’ta sandık başında Devlet Başkanı Martin Vizcarra'nın feshettiği Kongrenin yeni üyeleri, 26 Ocak'ta yapılacak seçimle belirlenecek. "Geçici Devlet Başkanı" sıfatıyla yemin eden Devlet Başkan Yardımcısı Mercedes Araoz'un, bu görevde ısrar etmesi durumunda, "yetki gasbı" suçlamasıyla 6 yıl hapsi istenebilecek.
2.10.2019 Dünya
Peru’da Devlet Başkanı Parlamento’yu, Parlamento Devlet Başkanı’nı feshetti
Peru’da Devlet Başkanı Parlamento’yu, Parlamento Devlet Başkanı’nı feshetti Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra, çoğunluğu muhaliflerin elindeki yasama organı Kongre'yi feshetti. Kongre ise Vizcarra'yı geçici olarak görevden aldı ve yerine Devlet Başkan Yardımcısı Mercedes Araoz'u atadı.
1.10.2019 Dünya
Peru lideri Vizcarra'dan parlamentoyu feshetme tehdidi
Peru lideri Vizcarra'dan parlamentoyu feshetme tehdidi Devlet Başkanı, hükümetin yolsuzlukla mücadele için hazırladığı beş maddelik reform paketinin kabul edilmemesi halinde parlamentoyu dağıtacağını ilan etti.
30.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Martin Vizcarra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.