Perili Köşk

Perili Köşk

Son dakika Perili Köşk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Perili Köşk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Perili Köşk haber sayfamızda...

Perili Köşk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 perili köşk haberi bulunmuştur.
Ömer Seyfettin’in son günü
Ömer Seyfettin’in son günü "Kaşağı”, “Yüksek Ökçeler”, “Yalnız Efe”, “Perili Köşk”...  Her ne kadar kitaplarındaki öğretiler tartışmaya açık olsa da pek çok neslin Ömer Seyfettin ile büyüdüğü bir gerçek. Özellikle “Diyet” bu noktada üzerine çok konuşulacak kitaplardan biri olarak yazarın külliyatındaki yerini alır. 
7.01.2024 Kültür Sanat
Şehrin uzağında kültürün merkezinde
Şehrin uzağında kültürün merkezinde İstanbul’un en doğusundaki ilçesi olan Tuzla, şehrin keşmekeşinden arınmış bir hayatın içinde, müzelerden kütüphanelere zengin kültürel ve sanatsal olanaklar sunuyor.
19.12.2023 Kültür Sanat
Her yaştan seyirciye her zevke göre film
Her yaştan seyirciye her zevke göre film Animasyonlardan yerli ve cinli filmlere, ajan macerasından perili ev komedisine ve klasiklere kadar bu vizyon haftasında her yaştan seyirciye ve her zevke göre film var.
11.08.2023 Kültür Sanat
Başına gelenler kulaktan kulağa yayıldı! Boğaz'ın 3 incisinin 'pes' dedirten geçmişi
Başına gelenler kulaktan kulağa yayıldı! Boğaz'ın 3 incisinin 'pes' dedirten geçmişi Dünyanın sayılı metropolleri arasındaki İstanbul'un dillere destan Boğaz'ındaki yalıların her biri farklı hikâyelere sahip. Ancak bunların içerisinde üç tanesi var ki onlar hakkında anlatılanlar yıllardır kulaktan kulağa dolaşıyor. İşte Boğaz'ın 3 incisinin 'Bu kadar da olmaz' dedirten olaylı geçmişi...
30.03.2023 Gündem
Mimari ile sanat iş birliği yaptı
Mimari ile sanat iş birliği yaptı Borusan Contemporary, güncel koleksiyon sergisi “Hibrit Mekânlar” paralelinde bir etkinlik serisini hayata geçiriyor.
16.11.2022 Kültür Sanat
Kadıköy'deki 'Perili Köşk'ün fiyatı dudak uçuklattı!
Kadıköy'deki 'Perili Köşk'ün fiyatı dudak uçuklattı! İstanbul Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü, Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla satışa çıkartılacak. Köşkün değeri ise dudak uçuklatıyor. İşte o rakam…
4.07.2022 Haberler
'Perili Köşk' için dudak uçuklatan rakam
'Perili Köşk' için dudak uçuklatan rakam Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü, Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla satışa çıkartılacak. Köşkün değeri ise dudak uçuklatıyor. İşte o rakam…
4.07.2022 Gündem
Kadıköy'deki 'Perili Köşk'ün fiyatı dudak uçuklattı! Eritilen altınlarla yapıldı
Kadıköy'deki 'Perili Köşk'ün fiyatı dudak uçuklattı! Eritilen altınlarla yapıldı Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen Ragıp Paşa Köşkü, Anadolu 25.İcra Hukuk Mahkemesi kararıyla icra yoluyla satışa çıkartılacak. Köşkün değeri ise dudak uçuklatıyor. İşte o rakam…
4.07.2022 Gündem
Antik dünyaya zamansız bakış
Antik dünyaya zamansız bakış Axel Hütte’nin Ege ve Akdeniz coğrafyasındaki antik kentleri yorumlayıp belgelediği görkemli projesi “Chronostasis”, antik dünyayı zamansız bir bakışla bugüne getiriyor
23.05.2022 Arkeoloji
Kadıköy’ü sözlükten okumak
Kadıköy’ü sözlükten okumak Kadıköy’ü artık daha iyi tanıyabilecek ve köşesinde bucağında ne var ne yok bilerek, güzellikleriyle daha bir kucaklaşabileceğiz. Kadıköy’ün bir sözlüğü var artık
20.02.2022 Pazar
Usta oyuncu Sezai Aydın neden öldü? Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Usta oyuncu Sezai Aydın neden öldü? Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Sezai Aydın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Onlarca film ve dizide rol alan sanatçının vefatı sevenlerini üzerken "Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve neden vefat etti?" soruları artmaya başladı.
20.12.2021 Cadde
İstanbul’un kırmızı yalıları
İstanbul’un kırmızı yalıları Boğazın göz bebeği tarihi yalıların sahipleri ve hikayeleri her zaman ilgi çekici olmuştur. Peki yalıların renklerinin yalı sahipleri hakkında bilgi verdiğini biliyor muydunuz?
28.10.2021 Pazar
Bir yazar: Ömer Seyfettin kimdir?
Bir yazar: Ömer Seyfettin kimdir? Okumayı sevdiren yazarların başında gelen Ömer Seyfettin, tanıdık gelen hikayeleri ve sürükleyici konularıyla unutulmazlardan biri.
Perili Köşk’ün dışına taşınan sergi
Perili Köşk’ün dışına taşınan sergi Borusan Contemporary yeni koleksiyon sergisi “Düş Suda”yı sanatseverlerle buluşturuyor. Küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez’in üstlendiği sergi, Perili Köşk’te ve internette görülebilir
8.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary’den yeni sergi deneyimi: Düş Suda
Borusan Contemporary’den yeni sergi deneyimi: Düş Suda Borusan Contemporary, Yeni Medya’nın gücüyle sınırları aşan Düş Suda başlıklı yeni koleksiyon sergisinde güncel sanat sahnesinin uluslararası temsilcilerini bir araya getiriyor. 7 Nisan’da açılacak olan sergi, AR ve VR teknolojilerini izleyici deneyimine dahil eden kurgusu ve kamusal alana yayılan seçkisiyle sanatseverlere özel bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.
7.04.2021 Kültür Sanat
Renk Üzerine Konuşmalar'ın son konuğu Refik Anadol
Renk Üzerine Konuşmalar'ın son konuğu Refik Anadol Ayşegül Sönmez'in Borusan Contemporary iş birliğiyle Sanatatak'ın Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği “Renk Üzerine Konuşmalar” serisinin son konuğu Yeni Medya sanatçısı Refik Anadol.
25.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary'de Acı Reçete Çevrimiçi Konuşmaları
Borusan Contemporary'de Acı Reçete Çevrimiçi Konuşmaları ACI REÇETE #02 sergisi kapsamında Borusan Contemporary YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirilen “ACI REÇETE Çevrimiçi Konuşmalar” serisinin son konukları, MAK Müzesi Dijital Kültür Küratörü Marlies Wirth ile bağımsız küratör ve danışman Fredo De Smet.
19.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary koleksiyonuyla Contemporary İstanbul'da
Borusan Contemporary koleksiyonuyla Contemporary İstanbul'da Borusan Contemporary, Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan bir seçki ile bu yıl 15’incisi çevrimiçi olarak düzenlenecek Contempoary Istanbul fuarında sanatseverlerle buluşacak. Koleksiyon kapsamında, farklı disiplinlerde üretilmiş 10 eser 19-20 Aralık’ta ön gösterim, 21 Aralık-6 Ocak arasında genel ziyaret kapsamında görülebilir.
18.12.2020 Kültür Sanat
Ömer Seyfettin ölümünün 100. yılında öyküleriyle Can Yayınları'nda
Ömer Seyfettin ölümünün 100. yılında öyküleriyle Can Yayınları'nda Türk hikâyeciliğinin simge isimlerinden Ömer Seyfettin’in en güzel hikâyeleri bu kez yetişkinler için bir arada.
22.10.2020 Kültür Sanat
Koronavirüse karşı ‘Acı Reçete’ sergisi
Koronavirüse karşı ‘Acı Reçete’ sergisi Borusan Contemporary sezonu, :mentalKLINIK sanatçı ikilisinin “Acı Reçete #02” sergisi ile karşılıyor. Sergideki performatif yerleştirme, 7/24 canlı olarak dijital platformda izlenebiliyor
18.09.2020 Kültür Sanat
Borusan Contemporary'de pandemi koşullarında bir "Acı Reçete"
Borusan Contemporary'de pandemi koşullarında bir "Acı Reçete" Borusan Contemporary, yeni sezonu :mentalKLINIK sanatçı ikilisinin Kovid-19 koşullarının değişime zorladığı sanat dünyasına acı bir reçete olarak sunduğu Acı Reçete #02 sergisi ile karşılıyor. Toplum sağlığını korumak adına alınan tedbirlerin yarattığı “yeni normal”e acil bir bakış açısı getiren sergi, performatif yerleştirmenin Borusan Contemporary’den 7/24 canlı olarak dijital platforma akan sonsuz ve tekrarsız hareketliliğinden oluşuyor.
16.09.2020 Kültür Sanat
“Perili Köşk” yeni sahibini arıyor
“Perili Köşk” yeni sahibini arıyor Osmalı’dan cumhuriyet dönemine sayısız anılara tanıklık eden Ragıp Paşa Köşkü bir asırdır İstanbul semalarını selamlıyor. Namıdiğer “Perili Köşk” şimdi içinde yeni hayatların canlanmasını bekliyor
23.02.2020 Pazar
Kadıköy'de icradan satılık 'perili köşk'
Kadıköy'de icradan satılık 'perili köşk' Kadıköy'de bulunan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, alacaklı bankaların icra takibi sonucu satılacak.
15.02.2020 Haberler
Perili Köşk icradan satılık!
Perili Köşk icradan satılık! Kadıköy'de bulunan "Küçük Dolmabahçe", "Saray Yavrusu" ve "Perili Köşk" gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, alacaklı bankaların icra takibi sonucu satılacak.
14.02.2020 Gündem
Perili Köşk icradan satılık!
Perili Köşk icradan satılık! Kadıköy'de bulunan "Küçük Dolmabahçe", "Saray Yavrusu" ve "Perili Köşk" gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, alacaklı bankaların icra takibi sonucu satılacak.
14.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Perili Köşk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.