Playstore

Playstore

Son dakika playstore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan playstore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan playstore haber sayfamızda...

Playstore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62 playstore haberi bulunmuştur.
Türk Telekom eSüper Kupa'da kazanan Fenerbahçe!
Türk Telekom eSüper Kupa'da kazanan Fenerbahçe! Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa sahibini buldu. eSüper Lig’de normal sezonu ilk altı sırada tamamlayan takımların ve GAMEON eTürkiye Kupası finalinde yer alan takımların mücadele ettiği Türk Telekom eSüper Kupa’yı Fenerbahçe kazandı. Finalde Galatasaray’ı geçerek kupaya uzanan Fenerbahçe, Türkiye’yi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu’nda temsil edecek.
29.04.2024 E-Spor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor "Bireyselden kurumsala, tüm hedef kitleyi kapsayan, müşteri odaklı büyük bir ekosistem oluşturduk. Müşteri memnuniyetinde son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştık..."
10.11.2023 Milliyet Executive
Ümit Önal: "Türk Telekom olarak Türk sporunu desteklemeye devam edeceğiz"
Ümit Önal: "Türk Telekom olarak Türk sporunu desteklemeye devam edeceğiz" Türk Telekom Basketbol Takımı, Avrupa arenasında final maçına hazırlanıyor. Türk Telekom, 3 Mayıs'taki final maçında İspanyol ekip Gran Canaria ile 22.00'de karşı karşıya gelecek. 
2.05.2023 Basketbol
Çiftçilere yapılan 4 milyon litrelik mazot desteği yüzleri güldürdü
Çiftçilere yapılan 4 milyon litrelik mazot desteği yüzleri güldürdü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 33 bin 180 çiftçiye yüzde yüz hibeli ile verilen 4 milyon 46 bin 550 litre mazot desteği, sürüm ve ekim yapan üreticilerin yüzünü güldürdü.
23.12.2022 Ekonomi
Gaziantep'te çiftçilere 110 milyon liralık mazot desteği
Gaziantep'te çiftçilere 110 milyon liralık mazot desteği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nce Türkiye’de ilk kez devreye alınan “Çiftçi Kart” uygulamasıyla, 33 bin 180 çiftçiye karşılıksız olarak, güncel bedeli 110 milyon lira olan, 4 milyon 46 bin 550 litre mazot desteği verilecek.
8.12.2022 Ekonomi
Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir?
Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir? Telefon rehberlerinde kayıtlı olmayan numaraların aranması durumu ile karşılaşılabilir. Bu tür numaraların kime ait olduğu daha önceden 118 hizmetleri arasında ücretsiz öğreniliyordu. Ancak şimdi 118 numaralı hattın değişik versiyonlarında ücretli olarak öğrenilmektedir. Peki, bilinmeyen numaraların ücretsiz bir şekilde öğrenme yöntemi bulunuyor mu? İşte, ücretsiz olarak GSM numarasının kime ait olduğunu öğrenme yolları.
8.06.2021 Gündem
Numara Sorgulama: Ücretsiz Bilinmeyen Numara (Numara Kime Ait) Sorgulaması Nasıl Yapılır?
Numara Sorgulama: Ücretsiz Bilinmeyen Numara (Numara Kime Ait) Sorgulaması Nasıl Yapılır? Bilinmeyen numaralardan cevapsız çağrı almak bugüne kadar herkesin başına gelmiştir. Bilinmeyen numaraları kısa sürede ve doğru şekilde öğrenmek cep telefonu kullanıcıların son derece merak ettiği konular arasında yer alır. Peki numara sorgulama nasıl yapılır? Ücretsiz bilinmeyen numara (numara kime ait) sorgulaması nasıl yapılır? İşte bilinmeyen numara sorgulama konusunda merak edilen detaylar.
7.02.2021 Yaşam
Clubhouse'da büyük tehlike! Musk dahil herkes akın etmişti
Clubhouse'da büyük tehlike! Musk dahil herkes akın etmişti Clubhouse son zamanlarda gündemde olan sosyal medya mecralarından biri. Sadece davetiyeyle girişe izin veren Clubhouse uygulamasına geçtiğimiz günlerde Elon Musk da katılmıştı. Ancak arkasında büyük bir tehlike var.
4.02.2021 Teknoloji
Karne hediyesinde kısıtlama yok
Karne hediyesinde kısıtlama yok Üç haftalık yarıyıl tatili bugün başlıyor. Öğrencileri karne hediyesi heyecanı sardı. Kısıtlamalara karşın hediye alışverişinde yüzde 30 artış bekleniyor. Sanal alışveriş öne çıkarken, hediyede teknoloji ve oyun başı çekiyor
22.01.2021 Ekonomi
Telegram uygulamasına yoğun ilgi! Telegram hangi ülkenin? İşte Telegram özellikleri
Telegram uygulamasına yoğun ilgi! Telegram hangi ülkenin? İşte Telegram özellikleri WhatsApp kullanıcı gizlilik sözleşmesini yenilemesi ile birlikte Türkiye'de tartışmalara neden oldu ve çok sayıda kişi WhatsApp uygulamasını silerek farklı uygulamalar indirmeye yöneldi. Telegram ise bu uygulamaların başına geliyor. Peki, Telegram nedir? Telegram hangi ülkenin? Telegram ücretli mi? WhatsApp yerine Telegram kullanmak isteyen kullanıcılar Telegram indirme nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte Telegram ile ilgili merak edilenler.
11.01.2021 Gündem
Türk Telekom'dan eSIM açıklaması
Türk Telekom'dan eSIM açıklaması Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal, 'İş Dünyası Söyleşileri' kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele edilen 2020'de Türk Telekom açısından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi, eSIM teknolojisiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
7.12.2020 Teknoloji
Türkiye'de oyunlara olan ilgi ikiye katlandı!
Türkiye'de oyunlara olan ilgi ikiye katlandı! Türk Telekom’un oyun platformu Playstore’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında satışlar yüzde 100 arttı.
5.06.2020 Oyun
Playstore'dan bayrama özel indirim
Playstore'dan bayrama özel indirim Türk Telekom, oyun platformu Playstore’daki birçok oyunu indirimli fiyatlarla sunuyor. Playstore’da seçili oyunlar 22-30 Mayıs tarihleri arasında yüzde 80’e varan indirimlerle oyun severleri bekliyor.
22.05.2020 Oyun
Türk Telekom upload hızını iki katına çıkardı!
Türk Telekom upload hızını iki katına çıkardı! Türk Telekom müşterisi ve Türk Telekom altyapısını kullanan internet servis sağlayıcılardan hizmet alan fiber ve VDSL kullanıcılarının upload hızları 2 kat artırılıyor.
17.04.2020 Teknoloji
Doom Eternal 20 Mart'ta satışa çıkıyor!
Doom Eternal 20 Mart'ta satışa çıkıyor! Büyük ilgi gören FPS korku-aksiyon serisinin finali olan ‘Doom Eternal’, Playstore’da satışa sunuluyor. 20 Mart’ta yayınlanacak devam oyununda, Mars’ta yaratıklarla başlayan savaş bu defa dünyada yaşanıyor.
18.03.2020 Oyun
UYUMA kıskıvrak yakalattı!
UYUMA kıskıvrak yakalattı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz ay uyuşturucuyla mücadele için 'UYUMA' uygulamasını tanıtarak her anne babanın bu uygulamayı mutlaka indirmesini istemişti. Denizli’de narkotik polisi, cep telefonuna indirilen ‘UYUMA’ uygulamasına gelen bir ihbarı değerlendirerek, uyuşturucu satıcılarını kıskıvrak yakaladı. Adliyeye sevk edilen iki zanlıya gelen ekmeğin arasından da uyuşturucu çıktı.
5.02.2019 Gündem
PlayStation kullanıcılarına PlayStore müjdesi
PlayStation kullanıcılarına PlayStore müjdesi Playstore, PlayStation kullanıcıları için yeni bir kapı aralıyor.
15.10.2018 Oyun Dunyasi
FIFA 19, Dünya ile Aynı Anda Playstore’da
FIFA 19, Dünya ile Aynı Anda Playstore’da Playstore, oyunseverlerin merakla beklediği oyunları özel avantajlarla sunmaya devam ediyor. Playstore’da serinin son oyunu FIFA 19’a Türk Telekom evde internet aboneleri 12 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olabilecek.
1.07.2020 Diğer
İstanbul Gençlik Festivali başlıyor
İstanbul Gençlik Festivali başlıyor 5 gün boyunca 1 milyondan fazla genci ağırlaması beklenen İstanbul Gençlik Festivali , Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olma özelliğini taşıyor. Üçüncü kez düzenlenecek olan festival bu yıl 2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Festivalin ana sponsoru Türk Telekom.
28.04.2018 Gündem
Dijital oyun şov başladı
Dijital oyun şov başladı Dijital oyun fuarı Gaming İstanbul, yerli geliştiricilerle renkleniyor. Dünya devleri firmaların yanı sıra yerliler de oyunseverlerin ve yatırımcıların ilgisini çekmeye çalışıyor. Sektör büyürken, Türkiye’nin oyun ihracatı da 500 milyon dolara ulaştı.
2.02.2018 Ekonomi
Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke!
Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke! Günlük hayatı kolaylaştıran teknolojilerin geliştirilmesi ile birlikte, her geçen gün yeni bir cihaz ya da uygulama kullanıcıların günlük işlemlerini gerçekleştirmesini sağlıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Küçük dostlara büyük teknoloji
Küçük dostlara büyük teknoloji Evcil dostlarımız da teknolojinin nimetlerinden yararlanıyor. Onlar ve hayvan severler için geliştirilen pek çok uygulama, cihaz bulunuyor. Yerli geliştiriciler de bu alana odaklanıyor
7.10.2017 Ekonomi
Türk İşi Oyun Soldier Of The Universe Türk Telekom Playstore'da
Türk İşi Oyun Soldier Of The Universe Türk Telekom Playstore'da Türk Telekom'un dijital oyun mağazası Playstore, Türk yapımı olan Soldiers of the Universe'ü oyunseverlerle buluşturdu.
4.10.2017 Ekonomi
FIFA 18 dünya ile aynı anda Playstore'da
FIFA 18 dünya ile aynı anda Playstore'da FIFA 18 oyunu, dünya ile aynı anda Türk Telekom'un dijital oyun mağazası Playstore'daki yerini aldı.
29.09.2017 Ekonomi
FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış
FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca,  kapatılan Kimse Yok Mu Derneğine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı  olan bir şüpheli, Van'da meydana gelen depremden sonra Pakistan devletinin  depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla derneğe yaptığı para  yardımıyla FETÖ üyelerinin arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle  örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.
7.07.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Playstore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.