Sağlık Kontrol

Sağlık Kontrol

Son dakika sağlık kontrol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlık kontrol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlık kontrol haber sayfamızda...

Sağlık Kontrol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.747 sağlık kontrol haberi bulunmuştur.
Başvurular devam ediyor! 3.250 Bekçi alımı başvuru şartları ne kadar başvuru nasıl yapılır? 2022/1 Bekçilik başvuru ücreti ne kadar?
Başvurular devam ediyor! 3.250 Bekçi alımı başvuru şartları ne kadar başvuru nasıl yapılır? 2022/1 Bekçilik başvuru ücreti ne kadar? Bekçi alımı başvuruları başladı. 81 ilde alınacak olan 3.250 bekçi alımı kapsamında başvuru şartları ve kılavuz yayımlandı. 28 Nisan tarihinde başlayan ön başvuru işlemleri 13 Mayıs tarihine kadar alınmaya devam edecek. Peki 3.250 bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
29.04.2022 Gündem
Bekçi başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? Bekçi alımı 2022 başvuru ücreti ne kadar, başvuru tarihlerinde son gün ne zaman?
Bekçi başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? Bekçi alımı 2022 başvuru ücreti ne kadar, başvuru tarihlerinde son gün ne zaman? 2022/1. Dönem olarak Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine en az lise ve dengi okul mezunu 3.250 erkek aday asıl olarak alınacağı duyuruldu. Bekçi olmak isteyenler için başvuru tarihleri yayımlandı. Adaylar bekçi başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler sorularını araştırmaya başladı. Peki Bekçi alımı 2022 başvuru tarihlerinde son gün ne zaman?
28.04.2022 Gündem
Anne 4 çocuğunu terk etti, evde perişan halde bulundular
Anne 4 çocuğunu terk etti, evde perişan halde bulundular Antalya'da, Gizem Y.'nin (26) terk ettiği evde 1'i 5 aylık, diğerleri 1, 3, 5 yaşlarında olan çocukların bazılarını baygın bulundu. Polis ve sağlık ekiplerince bebek ile 3 çocuk, evden çıkarıldı. Çocuklarını vermek istemeyen Onur Y. (32) ise görevlilere yalvarırken, sinir krizi geçirdi.
16.07.2021 Gündem
Bekçi alımı başvuru tarihleri - ücreti! Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler?
Bekçi alımı başvuru tarihleri - ücreti! Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden bekçi alımına yönelik duyuru yayımlandı. 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği duyurusu sadece İstanbul için paylaşıldı. Bekçi olmak isteyen adaylar ise bekçi alımı başvuru tarihlerini öğrenmek için arayışa koyuldu. Peki ekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler?
24.09.2020 Gündem
Galatasaray Futbol Takımı'nda sağlık kontrolleri başladı
Galatasaray Futbol Takımı'nda sağlık kontrolleri başladı Galatasaray'da yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri başladı.
12.08.2020 Galatasaray
Üsküdar'da 125 santimetre boyunda iguana bulundu
Üsküdar'da 125 santimetre boyunda iguana bulundu İstanbul Üsküdar'da 125 santimetre uzunluğundaki iguana arazide bir vatandaş tarafından bulundu. İguana Üsküdar Belediyesine teslim edildi.
28.07.2020 Haberler
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler?
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler? İOS 14 güncellemesi ile ilgili müjdeli haber geldi. Apple kullanıcılarını yakından ilgilendiren İOS 14 özellikleri neler, hangi iphonelarda olacak? Ana Ekran sayfalarında bugüne kadarki en büyük güncellemeye yer veren sürümde, göz alıcı bir şekilde yeniden tasarlanan araç takımları ve Uygulama Arşivi, App Clips ile App Store’dan yararlanmanın yeni bir yolu, Mesajlar uygulamasında güçlü güncellemeler ve daha fazlası yer alıyor.
23.06.2020 Gündem
Apple iOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri...
Apple iOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri... Apple düzenlediği WWDC20 yani Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda iOS 14'ü tanıttı! İşte iOS 14 ile iPhone'lara gelecek yeni özellikler...
23.06.2020 Apple
Şehirler arası seyahat yasaklandı mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yapmak için izin belgesi alınması gerekiyor mu?
Şehirler arası seyahat yasaklandı mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yapmak için izin belgesi alınması gerekiyor mu? Corona virüs tedbirleri kapsamında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı kararı ile şehirler arası seyahatlerin yasaklanması ve valilik iznine tabi tutulmasının ardından özel araçla şehirler arası seyahat edecek olan vatandaşlar izin belgesine gerek olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. Bakan Soylu tarafından yapılan son açıklamada şehirler arası seyahatin yasaklandığı vatandaşların özel araçlar ile seyahat etmelerini istemediklerini açıkladı. Peki Şehirler arası seyahat yasaklandı mı?
3.04.2020 Gündem
Özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahatlerde özel araç için izin belgesi gerekli mi?
Özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahatlerde özel araç için izin belgesi gerekli mi? Ülkemizde corona virüs tedbirleri kapsamında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak şehirler arası seyahatlere büyük oranda kısıtlama getirilmesinin ardından vatandaşlar özel araçla şehirler arası seyahat etmek yasak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Binlerce vatandaşın merak içerisinde yanıt aradığı sorunun yanıtı belli oldu. Peki özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? İzin belgesi gerekli mi?
2.04.2020 Gündem
Özel araçla şehirler arası seyahat yapılabilir mi? Şehirler arası seyahat yasaklandı mı, seyahat belgesi hangi koşullarda gerekli?
Özel araçla şehirler arası seyahat yapılabilir mi? Şehirler arası seyahat yasaklandı mı, seyahat belgesi hangi koşullarda gerekli? Corona virüs tedbirleri alınmaya devam ediyor. Alınan tedbirler kapsamında otobüs ve uçakla seyahat etmeye belli bir sınırlama getirildi. Uçakla seyahat edecek olan vatandaşların seyahat izin belgesi aldıktan sonra uçak bileti alabileceği duyuruldu. Otobüsler ile seyahatler ise seyahat izin belgesine bağlandı. Peki Şehirler arası seyahat yasak mı? Özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi?
31.03.2020 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Şehirler arası ve yurt içi uçuşlar nasıl olacak?
Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Şehirler arası ve yurt içi uçuşlar nasıl olacak? Corona virüsü nedeniyle artık yepyeni bir döneme giriliyor. Corona virüsü tedbirleri kapsamında şehirler arası yolculuk yapacak vatandaşlar seyahat izin belgesi almak zorunda... Bu nedenle de Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Şehirler arası ve yurt içi uçuşlar nasıl olacak? sorusu ısrarla sorulmaya başlandı. İşte detaylar...
30.03.2020 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır? Şehirler arası yolculuk nasıl olacak?
Seyahat izin belgesi nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır? Şehirler arası yolculuk nasıl olacak? Corona virüsü yeni tedbirler kapsamında yurt içi yolculuklarda vatandaşlar seyahat izin belgesi almak zorunda... Yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar şimdi seyahat izin belgesi nasıl alınır? Şehirler arası yolculuk nasıl olacak? sorusunu soruyor.
29.03.2020 Gündem
‘Valilikten izin’le seyahat dönemi! Özel araçla...
‘Valilikten izin’le seyahat dönemi! Özel araçla... Kovid-19 yasakları kapsamında şehirlerarası seyahatler artık valilik iznine tabi olacak. Ancak özel araçlarıyla seyahat edecek vatandaşlar kapsam dışı bırakıldı.
29.03.2020 Gündem
Özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Şehirler arası yolculuk için izin belgesi nereden alınır?
Özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Şehirler arası yolculuk için izin belgesi nereden alınır? Şehirler arası yolculuğa sınırlama gelmesinin ardından vatandaşlar özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi sorusu araştırma konusu olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamasının ardından şehirler arası yolculuklara sınırlama getirildiği duyuruldu. Peki özel araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi, izin belgesine gerek var mı nereden alınır?
28.03.2020 Gündem
Son dakika haberler: Az önce devreye girdi... 30 büyükşehirde artık yasak!
Son dakika haberler: Az önce devreye girdi... 30 büyükşehirde artık yasak! Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bugün 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışlar durdurulmuştur" dedi.
28.03.2020 Gündem
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni corona virüs tedbirlerini açıklamıştı: İşte detayları
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni corona virüs tedbirlerini açıklamıştı: İşte detayları Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığının yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yayımladığı genelgeye göre, şehirler arası otobüs seferleri saat 17.00 itibarıyla valiliklerin izniyle yapılabilecek.
27.03.2020 Gündem
Ter ile sağlık tespiti dönemi geliyor!
Ter ile sağlık tespiti dönemi geliyor! Tıbbi gelişmeler sayesinde sağlığımızı kontrol etmek her geçen gün daha da kolaylaşıyor. Teriniz sayesinde sağlık durumumuzdan haberdar olabilir miyiz?
12.02.2020 Teknoloji
Bekçilik başvuru tarihleri 2020 belli oldu mu? Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilerin görevi nelerdir?
Bekçilik başvuru tarihleri 2020 belli oldu mu? Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilerin görevi nelerdir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yapmak isteyen vatandaşlar, bekçilik alımı hakkında herhangi bir duyuru yapıldı mı merakla araştırıyor. Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün birlikte yürüttüğü Bekçilik alımı 2020 ne zaman yapılacak? Bekçilik başvuru tarihleri 2020 belli oldu mu? Bekçilik başvurusu nasıl yapılır?
23.01.2020 Gündem
Emre Kılınç ve Hugo Vieira sağlık kontrolünden geçti
Emre Kılınç ve Hugo Vieira sağlık kontrolünden geçti Demir Grup Sivasspor’un başarılı futbolcuları Emre Kılınç ve Hugo Vieira, kulübün sağlık sponsoru Medicana Sivas Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Beşiktaş Futbol Takımı'nda sağlık kontrolleri
Beşiktaş Futbol Takımı'nda sağlık kontrolleri Beşiktaş Futbol Takımı'nda sağlık kontrolleri sürüyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? 2019 kimler bekçi olabilir?
Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? 2019 kimler bekçi olabilir? Bekçi olmak isteyen binlerce aday başvurularına tüm hızıyla devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 8 bin bekçi alımının yapılacağının açıklanmasının ardından bekçilik ile ilgili en çok merak edilen bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar nelerdir ve kimler bekçi olabilir gibi merak edilen soruların cevaplarını derledik...
20.03.2019 Gündem
Doğa Sigorta’dan kasko alana sağlık kontrol paketi hediye
Doğa Sigorta’dan kasko alana sağlık kontrol paketi hediye Doğa Sigorta, kasko poliçesi yaptıran sigortalılara Kolan Hospital Group işbirliğiyle Kontrol Paketi hediye ediyor.
12.02.2018 Ekonomi
Karabükspor'da sağlık kontrolleri başladı
Karabükspor'da sağlık kontrolleri başladı Kardemir Karabükspor’da futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçti.
1.07.2020 Futbol
Astronotların karşılaşabileceği sağlık sorunları
Astronotların karşılaşabileceği sağlık sorunları Uzaya çıkan insan sayısı, 1961’den bu yana 550’ye ulaştı. Bu astronotlardan 12’si Ay’a inmişti. Uzay yolculukları sanıldığı kadar sorunsuz değildir.
19.01.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Kontrol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.