Selçuk Erdoğan

Selçuk Erdoğan

Son dakika selçuk erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan selçuk erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan selçuk erdoğan haber sayfamızda...

Selçuk Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.507 selçuk erdoğan haberi bulunmuştur.
Ümit Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu! TFF açıkladı
Ümit Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu! TFF açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Genç Milli Takımlar bünyesinde yeni görevlendirmeler yaptı. Öte yandan Ümit Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu.
23.03.2023 Milli Takım
Ümit Milli Takım'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! Tolunay Kafkas'ın yerine sürpriz isim
Ümit Milli Takım'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! Tolunay Kafkas'ın yerine sürpriz isim Türkiye U21 Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevini kimin devralacağı belli olmaya başladı. Ümit Milli Takım'da Tolunay Kafkas'ın yerine gelecek isim için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
12.03.2023 Milli Takım
Adana Demirspor'da Balotelli pişmanlığı! Sancak'tan Suarez ve Cavani açıklaması
Adana Demirspor'da Balotelli pişmanlığı! Sancak'tan Suarez ve Cavani açıklaması Süper Lig'in flaş ekibi Adana Demirspor'un Başkanı geride kalan transfer dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2022 Adana Demirspor
Beşiktaş, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
15.09.2022 Beşiktaş
Kızılyıldız'da Trabzonspor maçı öncesi oyuncu krizi! 'Takımdan gönderilsin'
Kızılyıldız'da Trabzonspor maçı öncesi oyuncu krizi! 'Takımdan gönderilsin' Monaco maçında gereksiz bir penaltıya sebebiyet veren Srnic, Kızılyıldız'da tepkilerin odağında ve taraftar takımdan gönderilmesini istiyor. Trabzonspor karşısında onun yerine görev verilmesi beklenen Gobeljic'in de tribünlerin hışmını çekmesi Belgrad ekibinde sıkıntı yaratıyor.
15.09.2022 UEFA Avrupa Ligi
ÖZEL | Selçuk Erdoğan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! 'Emre Belözoğlu'nun teklifini reddettim'
ÖZEL | Selçuk Erdoğan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! 'Emre Belözoğlu'nun teklifini reddettim' Son olarak Kayseripsor'da yardımcı antrenör olarak çalışan Selçuk Erdoğan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan aldığı tekliflerin detaylarını açıklayan Erdoğan, Arda Güler ve Batshuayi ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti.
15.09.2022 Futbol
Selçuk Erdoğan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! 'Emre Belözoğlu'nun teklifini reddettim'
Selçuk Erdoğan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması! 'Emre Belözoğlu'nun teklifini reddettim' Son olarak Kayseripsor'da yardımcı antrenör olarak çalışan Selçuk Erdoğan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan aldığı tekliflerin detaylarını açıklayan Erdoğan, Arda Güler ve Batshuayi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
15.09.2022 Programlar
Göztepe'de son iki aday: Selçuk Erdoğan ve Turgay Altay
Göztepe'de son iki aday: Selçuk Erdoğan ve Turgay Altay Geçtiğimiz sezon istenilen performansı elde edemeyen ve Spor Toto Süper Lig’e veda eden ülkemizin köklü camialarından Göztepe’de bir yandan futbol şubesinin devir süreci devam ederken, öte yandan da teknik direktörlük konusuyla ilgili de isimler netleşmeye başladı.
25.06.2022 Göztepe
Genç Milli Futbol Takımları için sürpriz liste! Sabri Sarıoğlu, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio...
Genç Milli Futbol Takımları için sürpriz liste! Sabri Sarıoğlu, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio... Türkiye U17 milli takımının Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği kötü performans sonrası eleştiriler teknik heyete yöneldi. Alman futbol efsanesi Bernhard Peters’in hazırladığı raporda milli takım teknik kadrolarındaki yetersizliğe dikkat çekilirken muhtemel milli takımlar antrenör listesi ortaya çıktı.
25.05.2022 Futbol
Fatih Karagümrük'te Şota Arveladze sesleri!
Fatih Karagümrük'te Şota Arveladze sesleri! Teknik Direktör Şenol Can ile karışıklı anlaşarak yollarını ayıran Süper Lig takımı Fatih Karagümrük'te hoca arayışları başladı.
15.03.2021 Karagümrükspor
Son Dakika | PFDK açıkladı! Fatih Terim ve Marcao'nun cezası belli oldu...
Son Dakika | PFDK açıkladı! Fatih Terim ve Marcao'nun cezası belli oldu... PFDK tarafından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Marcao'ya verilen ceza TFF'nin resmi internet sitesinden duyuruldu. PFDK, Fatih Terim'e toplam 5 maç ceza verildiğini açıkladı. Kırmızı kart gören Marcao'ya ise 1 maç ceza verildi. Fatih Terim'in kaçıracağı maçlar; Trabzonspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği oldu.
24.12.2020 Galatasaray
Bursaspor son 5 yılda 10 teknik direktör değiştirdi
Bursaspor son 5 yılda 10 teknik direktör değiştirdi Bursaspor, Şenol Güneş yönetiminde geçen 2 sezonun ardından sonraki 5 sezonda 10 farklı teknik adam ile çalıştı. Yeşil beyazlılarda istikrar bir türlü sağlanamazken, bu süreçte hiçbir teknik direktör başladığı sezonu bitiremedi.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da Selçuk Erdoğan görevini bıraktı
Bursaspor'da Selçuk Erdoğan görevini bıraktı TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da sportif direktör Selçuk Erdoğan görevinden ayrıldı.
1.07.2020 1.Lig
Son dakika | Fenerbahçe'den sürpriz hamle! Bursaspor'dan...
Son dakika | Fenerbahçe'den sürpriz hamle! Bursaspor'dan... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un önümüzdeki sezonla ilgili özel ve uzun vadeli bir yapılanmaya gidileceğinin sinyallerini vermesi sonrası, hem yurt içi hem yurt dışında farklı arayışlara giden sarı lacivertlilerde gündeme sürpriz bir isim olan Bursaspor'un 29 yaşındaki sportif direktörü Selçuk Erdoğan alındı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Selçuk Erdoğan'dan futbolda Bilim Kurulu önerisi
Selçuk Erdoğan'dan futbolda Bilim Kurulu önerisi Bursaspor’un 29 yaşındaki sportif direktörü, maçların yeniden başlatılması için acele edilmemesi gerektiğini belirterek, "Kulüp doktorlarından oluşturulacak bir kurulun, Bilim Kurulu'na raporlar sunarak tavsiyelerde bulunması çok akılcı olacaktır" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Selçuk Erdoğan: Ligler Mayıs ayında tescil edilmeli
Selçuk Erdoğan: Ligler Mayıs ayında tescil edilmeli Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, DHA'ya yaptığı açıklamada "Ligler Mayıs ayında tescil edilmeli" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Son dakika | Ve ara transfer dönemi kapandı! İşte saat saat atılan imzalar...
Son dakika | Ve ara transfer dönemi kapandı! İşte saat saat atılan imzalar... Süper Lig'de 4 Ocak'ta başlayan 2. transfer ve tescil dönemi bugün kapandı. İşte oldukça hareketli geçen son günde, Süper Lig ekiplerinin yaptığı transferler...
1.07.2020 Süper Lig
Son dakika transfer haberleri | Robinho Bursaspor yolunda
Son dakika transfer haberleri | Robinho Bursaspor yolunda Yeniden Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapan Bursaspor Robinho transferinde büyük ilerleme kaydetti. Oyuncuya Süper Lig'de iki takım da talip olurken Brezilyalı yıldız son kararını bugün verecek.
1.07.2020 1.Lig
Transfer haberleri | Selçuk Erdoğan: Baros ile ilgilenmiyoruz
Transfer haberleri | Selçuk Erdoğan: Baros ile ilgilenmiyoruz Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, Çek futbolcu Milan Baros'un Bursaspor ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Transfer haberleri | Bursaspor 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı
Transfer haberleri | Bursaspor 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı Bursaspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz ile sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'un transfer hedefleri Süper Lig'den
Bursaspor'un transfer hedefleri Süper Lig'den TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor'da transfer gündemi hareketli geçiyor.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor
Bursaspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor Bursaspor, Hatayspor’u evinde yenerek iki hafta aradan sonra galip geldi. Karşılaşma sonunda yeşil-beyazlı oyuncular, sahadaki mücadeleyi vurguladı.
1.07.2020 1.Lig
Selçuk Erdoğan: Özer Hurmacı'yı uyardık
Selçuk Erdoğan: Özer Hurmacı'yı uyardık TFF 1inci Ligde Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerindeki antrenman öncesi ise sportif direktör Selçuk Erdoğan ve deneyimli oyuncu Anıl Karaer açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da 2 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı
Bursaspor'da 2 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un oyuncularından Emirhan Aydoğan ve Sedat Dursun'un sözleşmeleri 2024 yılına kadar uzatıldı.
25.10.2019 Skorer
Ajax'tan Ali Akman'a takip
Ajax'tan Ali Akman'a takip Bursaspor'un genç forveti Ali Akman'ı Hollanda devi Ajax'ın takibe aldığı öğrenildi. Eredivisie ekibinin sportif direktörü Marc Overmars'ın oyuncu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Akman için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edilmişti.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.