Taner Rumeli

Taner Rumeli

Son dakika Taner Rumeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taner Rumeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taner Rumeli haber sayfamızda...

Taner Rumeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 taner rumeli haberi bulunmuştur.
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 PembeNar
Aşklarına ikinci şans veren İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ilk kez yan yana
Aşklarına ikinci şans veren İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ilk kez yan yana Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün 50'nci doğum gününü kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları ile birlikte Bebek'te bir mekanda kutladı. Gece katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolça Özcan çifti de vardı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.
24.09.2022 Cadde
Tiyatro aşkına!
Tiyatro aşkına! Balıkesir Tiyatro Festivali’nin ikinci ayağı olan Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali, Ayvalık’ta başladı.
25.06.2022 Cadde
Baba dizisi Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı? Zeynep Tuğçe Bayat yaşı kaç, kimdir?
Baba dizisi Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı? Zeynep Tuğçe Bayat yaşı kaç, kimdir? Baba dizisinde Şahika rolünü oynayan Zeynep Tuğçe Bayat, dizide Servet karakterinin eşi oluyor. Son bölümde yasak aşkı ile kaçtığı görülen Şahika'nın diziden ayrılığı ayrılmadığı da sorulan sorular arasında yer aldı. Peki, Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı mı?
31.05.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Baba dizisi hangi gün, nerede çekiliyor, hangi konakta çekim yapılıyor?
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Baba dizisi hangi gün, nerede çekiliyor, hangi konakta çekim yapılıyor? Baba konusu, yayın günü ve oyuncu kadrosu seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Baba dizisi Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollüğünde ekrana geliyor. Dizide Saruhanlı ailesinin yaşamı anlatılıyor. Bir Anadolu Hikayesi olarak paylaşılan Baba dizisi her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. İşte, Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu...
24.05.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER TAM KADRO | Baba dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor, uyarlama mı?
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER TAM KADRO | Baba dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor, uyarlama mı? Baba oyuncu kadrosu ve karakterler seyirci tarafından yoğun ilgi görüyor. Her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi takipiçileri karşısına çıkan Baba dizisi uyarlama mı merak konusuydu. Dizide Saruhanlı ailesinin hikayesi anlatılıyor. Peki, Baba dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
29.03.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI - ROLLERİ TÜMÜ | Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! Baba dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı?
BABA OYUNCULARI - ROLLERİ TÜMÜ | Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! Baba dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Baba oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Usta oyuncu Haluk Bilginer'in ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünde yer aldığı dizi ilk bölümü ile 15 Şubat tarihinde izleyicilerle buluştu. Çağrı Bayrak ise dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Peki Baba oyuncuları kimler? Baba dizisi konusu nedir?
22.02.2022 Cadde
Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu
Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi de belli oldu.
8.02.2022 Cadde
Baş Belası ne zaman, hangi gün? Baş Belası oyuncuları kimler?
Baş Belası ne zaman, hangi gün? Baş Belası oyuncuları kimler? Baş Belası dizisinin yayın günü ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Baş Belası'nın yeni bölüm frgamanı yayınlandı. İpek Gümüşçü'nün yaşadıklarını konu alan dizide birçok isim rol alıyor. Peki Baş Belası ne zaman? İşte Baş Belası oyuncuları...
13.08.2021 Cadde
Baş Belası oyuncuları tam kadro! Baş Belası dizisi konusu nedir, hangi gün?
Baş Belası oyuncuları tam kadro! Baş Belası dizisi konusu nedir, hangi gün? Baş Belası dizisi ekran macerasına başlıyor. İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir'n başrollerinde yer aldığı merakla beklenen dizi 20 Haziran akşamı ATV ekranlarında yer alıyor. Baş Belası dizi oyucuları ve karakter isimleri de hayli ilgi çekti.
1.08.2021 Cadde
Oyunculuktaki yeni kriter: Takipçi sayısı
Oyunculuktaki yeni kriter: Takipçi sayısı Sosyal medya takipçi sayısının oyuncu seçimlerinde etkili olduğu tartışmasını, sektörün farklı ayaklarıyla masaya yatırdık...
21.02.2021 Pazar
'Sol Yanım' bu akşam final yapıyor
'Sol Yanım' bu akşam final yapıyor Star TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda yayın günü değişen 'Sol Yanım' dizisi bu akşam final yapıyor. 'Sol Yanım’ın başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman gibi önemli isimler yer alıyor.
17.02.2021 Cadde
Sol Yanım 4. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sol Yanım oyuncuları kim?
Sol Yanım 4. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sol Yanım oyuncuları kim? Gençlik dizisi tadındaki Sol Yanım 3. son bölüm 10 Aralık perşembe günü yayımlandı. Defne Samyeli, Cansel Elçin'in kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu ilgi çekmeye devam ediyor Sol Yanım konusu ise araştırılanlar arasında bulunuyor. Sol Yanım son bölümde neler oldu?
10.12.2020 Cadde
Sol Yanım oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanıyor? Sol Yanım konusu nedir?
Sol Yanım oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanıyor? Sol Yanım konusu nedir? Sol Yanım dizisi ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Bu akşam ise tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. Defne Samyeli ve Cansel Elçin dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. İşte Sol Yanım dizisi oyuncuları ve konusu...
27.11.2020 Cadde
Sol Yanım 2. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Sol Yanım konusu, oyuncuları
Sol Yanım 2. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Sol Yanım konusu, oyuncuları Sol Yanım ilk bölümü ile perşembe akşamı Star'da diziseverlerle buluştu. Fragmanının yayımlandığı ilk günden itibaren oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Sol Yanım 2. bölüm fragmanı ise paylaşıldı. Peki, Sol Yanım konusu nedir?
27.11.2020 Cadde
Sol Yanım konusu ve oyuncu kadrosu | Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor, başrol oyuncuları kimler?
Sol Yanım konusu ve oyuncu kadrosu | Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor, başrol oyuncuları kimler? Star TV ekranında yayınlanacak olan Sol Yanım dizisi 1. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Yayınlanan fragmanları ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Sol Yanım dizisinde Serra ve Selim'in aşk hikayesi üzerinden gerçekleşen olaylar dizide konu alınıyor. Cansel Elçin, Defne Samyeli, Tolga Mendi, Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Peki Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var?
26.11.2020 Cadde
'Sol Yanım' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Sol Yanım' dizisinin yayın tarihi belli oldu Star TV’nin yapımını BKM’in üstlendiği yeni dizisi 'Sol Yanım'ın yayın tarihi belli oldu.
21.11.2020 Cadde
Tamer Rumeli'den sosyal medyada canlı tiyatro
Tamer Rumeli'den sosyal medyada canlı tiyatro Oyuncu Taner Rumeli, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM’de spor mağazalarını gezen Rumeli, gazetecilere poz verip ayaküstü sohbet etti.
29.10.2020 Cadde
Taner Rumeli'den romantik doğum günü paylaşımı
Taner Rumeli'den romantik doğum günü paylaşımı Oyuncu Taner Rumeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevgilisi Ceyda Aşık'ın doğum gününü kutladı.
25.05.2020 Cadde
Sol Şerit filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sol Şerit filmi ne zaman, nerede çekildi?
Sol Şerit filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sol Şerit filmi ne zaman, nerede çekildi? Sol Şerit filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Cem Aksakal ve Sertan Erkaçan'ın paylaştığı filmin çekimleri ise Denizli ve Ankara'da çekildi. Peki İnci Balabanoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Sol Şerit filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
23.04.2020 Gündem
Set arası alışveriş turu
Set arası alışveriş turu 'Afili Aşk' dizisinde 'Nazmiye' ve 'Rıza' karakterleriyle karı-kocayı canlandıran Taner Rumeli ve Beril Pozam, önceki gün Etiler'deydi.
29.11.2019 Cadde
Milliyet şiddete isyanın sesi oldu
Milliyet şiddete isyanın sesi oldu Milliyet’in Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle dün yayımlanan tam sayfa ‘Boyun Eğme’ manşeti, sosyal medyanın gündemi oldu. Özellikle sanatçılar, Türkiye’nin kanayan yarasına Milliyet’in 1. sayfasını paylaşarak dikkat çekti. Neredeyse tüm ünlü isimler, kapak sayfasını profillerinde paylaşarak, Milliyet’e teşekkür etti.
26.11.2019 Gündem
Taner Rumeli'den 'Afili Aşk' açıklaması
Taner Rumeli'den 'Afili Aşk' açıklaması Kanal D'nin sevilen dizisi 'Afili Aşk'ın 'Rıza'sı Taner Rumeli, önceki gün Etiler'deydi.
1.11.2019 Cadde
Taner Rumeli: Şöhretin fazlası psikoloji bozabilir
Taner Rumeli: Şöhretin fazlası psikoloji bozabilir Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Afili Aşk’ta Rıza karakterini canlandıran Taner Rumeli, “Popülerlik ve şöhret bizim işimizin bir getirisi. Fazlasını istemek insanın psikolojisini bozabiliyor” dedi
15.10.2019 Cadde
Petival hayvanseverler ile buluştu
Petival hayvanseverler ile buluştu Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde bu kez dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Petival'', 20-21-22 Eylül’de Bebek Parkı’nda hayvanseverlerle buluştu.
24.09.2019 Evcil Hayvan

Benzer Haber Etiketleri

Taner Rumeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.