Tesla Model S

Tesla Model S

Son dakika tesla model s haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tesla model s gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tesla model s haber sayfamızda...

Tesla Model S

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 190 tesla model s haberi bulunmuştur.
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu!
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu! Finlandiya'da Tesla S model elektrikli otomobil sahibi olan bir adam, aracının bataryasını değiştirmek istediğinde dudak uçuklatan fiyatı ödemek istemediği için arabasını havaya uçurdu. Sürücü koltuğuna ise şirketin sahibi milyarder Elon Musk'ın mankenini yerleştirdi.
21.12.2021 Haberler
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu!
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu! Finlandiya'da Tesla S model elektrikli otomobil sahibi olan bir adam, aracının bataryasını değiştirmek istediğinde dudak uçuklatan fiyatı ödemek istemediği için arabasını havaya uçurdu. Sürücü koltuğuna ise şirketin sahibi milyarder Elon Musk'ın mankenini yerleştirdi.
21.12.2021 Otomobil
Ford çip kıtlığı nedeniyle Köln'deki üretimi durdurdu
Ford çip kıtlığı nedeniyle Köln'deki üretimi durdurdu ABD merkezli otomotiv üreticisi Ford, küresel düzeyde devam eden yarı iletken darlığı nedeniyle Almanya Köln'deki fabrikasında üretimi durdurdu.
3.05.2021 Ekonomi
Elon Musk: Yaşanan çip kıtlığı büyük sorun
Elon Musk: Yaşanan çip kıtlığı büyük sorun ABD merkezli elektrikli araç üreticilerinden Tesla'nın CEO'su Elon Musk, küresel düzeyde yaşanmakta olan yarı iletken kıtlığının büyük sorun olduğunu vurguladı.
27.04.2021 Ekonomi
Musk'tan çip krizi açıklaması
Musk'tan çip krizi açıklaması ABD merkezli elektrikli araç üreticilerinden Tesla'nın CEO'su Elon Musk, küresel düzeyde yaşanmakta olan yarı iletken kıtlığının büyük sorun olduğunu vurguladı.
27.04.2021 Uzmanpara
Musk: Otopilot devrede değildi
Musk: Otopilot devrede değildi ABD’nin Teksas eyaletinde Tesla marka “sürücüsüz seyir” özelliği olan bir aracın yaptığı kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruyturma başlatıldı.
21.04.2021 Dünya
Sürücüsüz Tesla kaza yapıp yandı: 2 kişi hayatını kaybetti
Sürücüsüz Tesla kaza yapıp yandı: 2 kişi hayatını kaybetti Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’nın sürücüsüz aracı ABD’nin Teksas eyaletinde kaza yaptı. Houston kentinde gerçekleşen kazada araç ağaca çarpıp yanarken kazada iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
19.04.2021 Dünya
Bisikletlerin Tesla Model S'i olmayı hedefleyen araç!
Bisikletlerin Tesla Model S'i olmayı hedefleyen araç! Three Phase One olarak adlandırılan elektrikli bisiklet, güçlü gövdesiyle ve çekiş gücüyle dikkat çekiyor. İşte elektrikli bisiklet dönüşümünde dikkat çeken model...
6.04.2021 Teknoloji
Tesla 135 bin aracını geri çağıracak
Tesla 135 bin aracını geri çağıracak ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, "Model S" ve "Model X" araçlarındaki dokunmatik ekran sorunu nedeniyle 134 bin 951 aracını geri çağıracak.
3.02.2021 Uzmanpara
Teknoloji devinden flaş karar! Binlercesi geri çağrılacak
Teknoloji devinden flaş karar! Binlercesi geri çağrılacak ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, "Model S" ve "Model X" araçlarındaki dokunmatik ekran sorunu nedeniyle 134 bin 951 aracını geri çağıracak. NHTSA, 13 Ocak'ta Tesla'ya dokunmatik ekran arızasının güvenlik riski oluşturduğunun tespit edildiğine dair mektup göndermişti.
2.02.2021 Teknoloji
Tesla Model S için önemli uyarı!
Tesla Model S için önemli uyarı! ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), Amerikan otomotiv şirketi Tesla'ya, Model S araçlardaki dokunmatik ekran arızasının güvenlik sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulundu.
14.01.2021 Teknoloji
Tesla'nın hisseleri yüzde 700 arttı
Tesla'nın hisseleri yüzde 700 arttı Güney Afrikalı girişimci Elon Musk'ın şirketi Tesla'nın bu yıl borsada yakaladığı ve benzerine çok ender rastlanan yükseliş, kendilerine 'Teslaner' adını takan çok sayıda yeni dolar milyonerini de ortaya çıkardı.
30.12.2020 Uzmanpara
Tesla en büyük rakibini geçti
Tesla en büyük rakibini geçti Tesla, Model S elektrikli sedan modelinin menzilini uzatarak hem rakibini arkasında bıraktı ve rekor kırdı.
25.11.2020 Teknoloji
2021 Model Mustang Mach-E’nin resmi performans raporu açıklandı
2021 Model Mustang Mach-E’nin resmi performans raporu açıklandı Ford, ilk dev elektrikli arabasını ABD’de önümüzdeki ay piyasaya sürüyor. Mustang Mach-E, konfigürasyonlarına da bağlı olacak şekilde tek şarjla 482 kilometre yol kat edebilecek. Bu mesafeye ulaşmak için arabaya arkadan çekiş eklenmesi ve daha yüksek kapasiteli batarya alınması gerekecek.
24.11.2020 Teknoloji
Tesla garanti süresini uzattı
Tesla garanti süresini uzattı Tesla, uzun zamandır araçlardaki dokunmatik ekranların kullanımında sıkıntı çıkaran gömülü hafıza kartı arızasını kabul ederek hafıza kartına verdiği garanti süresini uzattı.
15.11.2020 Otomobil
Tesla'nın otomatik pilotu hız sınırını aştı
Tesla'nın otomatik pilotu hız sınırını aştı Kanada'da şoförün otomatik pilota alarak araç içinde uyuduğu Tesla marka otomobil hız sınırını aşarak 150 kilometre hıza çıktı. Şoföre tehlikeli sürüşten ceza kesildi.
22.09.2020 Otomobil
Çılgın projede yeni gelişme!
Çılgın projede yeni gelişme! Elon Musk’ın trafik sorunu ortadan kaldırmak için kurduğu Boring Company, Las Vegas tünelinin kazısını bitirdi. Boring Company'nin inşa ettiği tünellerde ulaşımın hangi araçlarla sağlanacağı da netleşti.
23.07.2020 Otomobil
Tesla Model S ile menzil rekoru kırdı!
Tesla Model S ile menzil rekoru kırdı! Tesla geliştirdiği teknoloji ile bir rekora daha imza attı. Geliştirdiği batarya teknolojisi ile 402 mil (647 kilometre) menzile ulaştı.
18.06.2020 Otomobil
Tesla Model S nedir?
Tesla Model S nedir? Son yıllarda teknolojinin ilerlemesiyle elektrikli araçlarında çoğalmasını sağladı. Bunlardan biri de Tesla Model S’dir. Oldukça başarılı bir otomobil olan Tesla Model S nedir?
13.11.2019 Teknoloji
Pistte ‘kavga’ çıktı
Pistte ‘kavga’ çıktı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın, Porsche’nin yeni elektriklisi Taycan’ın rekorunu eski modeliyle geçmesi, iki üretici arasında atışmalara neden oldu.
21.10.2019 Ekonomi
Tesla Model S rekor kırdı
Tesla Model S rekor kırdı Geçtiğimiz günlerde Porsche ilk elektrikli otomobili Taycan'ı tanıttı. Üst seviye Taycan modellerine Turbo isminin verilmesine Tesla tarafında Elon Musk alay etmişti. Şimdi ise Tesla Model X'ten yeni bir rekor geldi.
12.09.2019 Otomobil
İşte elektrikli ve hibrid araçlar hakkında merak edilenler! Tesla Model S ve Jaguar I-Pace...
İşte elektrikli ve hibrid araçlar hakkında merak edilenler! Tesla Model S ve Jaguar I-Pace... İstanbul’da ilk defa düzenlenen Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası etkinliğine Milliyet.com.tr olarak katıldık. Tesla Model S, Jaguar I-Pace ve Lexus RX 450h Lounge'u da sizler için deneyimledik.
26.04.2019 Otomobil
Özelliklerine inanamayacaksınız! Tesla Model S ve Jaguar I-Pace...
Özelliklerine inanamayacaksınız! Tesla Model S ve Jaguar I-Pace... Teknoloji ve Otomobil editörümüz Kağan Dursun, Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası kapsamında elektrikli ve hibrid otomobiller hakkında merak edilenleri uzman kişilerle konuşurken, teknolojinin 4 tekerleğe dönüşmüş hali Tesla Model S, Dünyanın en iyi otomobili seçilen Jaguar I-Pace ve hibrid camiasının önde gelen araçlarından Lexus RX-450h'yi sizler için tanıttı ve deneyimlerini aktardı.
11.09.2019 Teknoloji
Tesla'dan park halinde yanan Model S için araştırma!
Tesla'dan park halinde yanan Model S için araştırma! Tesla, Çin'de park halindeki bir Tesla Model S'in yanmasına dair görüntüleri ve olayı araştırdıklarını açıkladı.
22.04.2019 Otomobil
Tesla’nın yeni rakibi 485 beygirlik Nissan IMs duyuruldu
Tesla’nın yeni rakibi 485 beygirlik Nissan IMs duyuruldu Nissan, Detroit Otomobil Fuarı'nda 115 kWh'lık bataryaya sahip elektrikli konsept otomobili IMs’i tanıttı. Tesla'ya rakip olacak Nissan IMs'in öne çıkan özellikleri şu şekilde...
15.01.2019 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Tesla Model S ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.