Türsak

Türsak

Son dakika TÜRSAK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TÜRSAK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TÜRSAK haber sayfamızda...

Türsak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 358 türsak haberi bulunmuştur.
Geleceğin sinemacıları aranıyor
Geleceğin sinemacıları aranıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile TÜRSAK iş birliğinde düzenlenen Geleceğin Sinemacıları yarışmasına başvurular başladı.
19.02.2024 Kültür Sanat
Kız çocuklarına ilham olacaklar
Kız çocuklarına ilham olacaklar İstanbul Vakfı ve Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle ‘Büyüt Hayallerini Kısa Film Yarışması’nın ilki düzenlendi.
8.10.2023 Kültür Sanat
Türk filmleri Frankfurt’ta
Türk filmleri Frankfurt’ta Kültürlerarası İletişim Derneği tarafından TÜRSAK Vakfı Türkiye proje ortaklığı ile düzenlenen Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali, bu yıl 11-16 Haziran tarihleri arasında Frankfurt’ta 23. kez sinemaseverlerle buluşacak.
31.05.2023 Kültür Sanat
Çocuklara film festivali
Çocuklara film festivali Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen; Çocuk Filmleri Festivali başladı.
16.04.2023 Kültür Sanat
Hayal Köseoğlu: Sektörde görmek istemediğim bir isim var!
Hayal Köseoğlu: Sektörde görmek istemediğim bir isim var! '7. Koğuştaki Mucize', 'Sesinde Aşk Var' ve 'Bir Nefes Daha' gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, önceki gün ünlü bir kozmetik markasının yeni yıl davetinde boy gösterdi. Davette gazetecilerle bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü isim, sektörde görmek istemediği bir isim olduğunu itiraf etti.
8.12.2022 Cadde
Öğrencilerin 'çelik tünelli' okul yolculuğu
Öğrencilerin 'çelik tünelli' okul yolculuğu İzmir'in Konak ilçesindeki tescilli metruk binanın bir bölümü, koruma kafesi ile birlikte yıkıldı. Mahallelinin başvuruyla İsmet Paşa İlkokulu ile binanın arasındaki sokağa, çelik konstrüksiyonla tüp geçit yapıldı.
5.12.2022 Gündem
Yunusemreli güreşçiler, madalyalarla döndü
Yunusemreli güreşçiler, madalyalarla döndü Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri, İzmir’de yapılan U15 Grekoromen Güreş Turnuvası’na damga vurdu.
17.11.2022 Ege
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım: İyi poz, iyi ışık
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım: İyi poz, iyi ışık Başrolünde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veren Hayal Köse, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde ön plana çıkıyor.
4.08.2022 Cadde
Yunusemreli güreşçiler, Manisa’nın gururu
Yunusemreli güreşçiler, Manisa’nın gururu Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri, İzmir-Bayraklı’da yapılan Kadir Alkanat U13 Grekoromen Güreş Bölge Şampiyonası’na damga vurdu.
30.11.2021 Ege
Jüri oldu
Jüri oldu Ceren Benderlioğlu, Çocuk Filmleri Festivali kapsamında ‘Filmimin Hikâyesi’ yarışmasının jüri üyelerinden biri oldu
25.03.2021 Cadde
TÜRSAK’ın  yeni  başkanı Cemal Okan
TÜRSAK’ın yeni başkanı Cemal Okan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nın (TÜRSAK) 10 Mart’ta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Cemal Okan başkanlığa seçildi.
12.03.2021 Kültür Sanat
"Filmimin Hikâyesi"nde heyecan başladı
"Filmimin Hikâyesi"nde heyecan başladı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve TÜRSAK Vakfı tarafından bu yıl 17. kez gerçekleştirilecek “Çocuk Filmleri Festivali” kapsamında düzenlenen “Filmimin Hikâyesi” yarışmasına başvurular başladı.
17.02.2021 Kültür Sanat
Elif’in Homeros’u ilk 50 arasında...
Elif’in Homeros’u ilk 50 arasında... BORNOVA’DA 7’nci sınıf öğrencisi Elif Gündoğan’ın (12) ‘Homeros’ adlı hikayesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından gerçekleştirilen 16. Çocuk Filmleri Festivali’nde, kitaplaştırılacak 50 hikaye arasına girdi.
9.01.2021 Ege
Randevu İstanbul sinema sektörünün nabzını tutuyor
Randevu İstanbul sinema sektörünün nabzını tutuyor Türkiye’deki tüm sinemaseverlerle çevrim içinde buluşmaya gün sayan 23. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, sektörün güncel ve dikkate değer konularının profesyoneller eşliğinde masaya yatırılacağı panellerini de çevrim içi ortamda katılımcılarıyla buluşturacak.
16.12.2020 Kültür Sanat
Özel buluşma
Özel buluşma Yıldız Sarayı Vakfı tarafından ‘Yeni Normalde Kriz Fırsata Dönüştürülebilir mi: Kültür Sanat STK’ları Çalıştayı ‘, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleştirildi. Konuklar arasında, Arzu Sabancı, Demet Sabancı ve İnci Aksoy da vardı.
29.06.2020 Cadde
‘Yaratıcılık az’
‘Yaratıcılık az’ Ezel Akay, TÜRSAK Vakfı YouTube kanalında ‘Senaryo Sohbetleri’ programına konuk oldu.
8.06.2020 Cadde
‘Genç objektif’in  jürisi belirlendi
‘Genç objektif’in jürisi belirlendi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAK Vakfı tarafından bu sene ilk defa çevrim içi olarak gerçekleştirilen 16. TÜRSAK Çocuk Filmleri Festivali kapsamında düzenlenen “Genç Objektif” yarışmasının ana jüri üyeleri belli oldu.
8.06.2020 Kültür Sanat
Damla Sönmez: Kalbimi çarptıran işlerde yer almayı seviyorum
Damla Sönmez: Kalbimi çarptıran işlerde yer almayı seviyorum TÜRSAK Vakfı YouTube kanalının konuğu olan oyuncu Damla Sönmez, “Kalbimi çarptıran işlerde yer almayı seviyorum” dedi.
24.05.2020 Cadde
Hayalinde müzik yoktu
Hayalinde müzik yoktu Murat Dalkılıç, TÜRSAK Vakfı YouTube kanalındaki ‘Senaryo Sohbetleri’ programına katıldı.
22.05.2020 Cadde
‘Şöhrete karşıyım’
‘Şöhrete karşıyım’ Kendisini celebrity görmediğini belirten Kerem Bürsin, “O kelimeyi sevmiyorum. ‘Metroya binemem, bu restoranda yemek yerim’ diyerek, hayattan uzaklaşıyoruz” ded
20.05.2020 Cadde
‘Sevdiğiniz işi yapmalısınız’
‘Sevdiğiniz işi yapmalısınız’ Özge Özberk, TÜRSAK Vakfı YouTube kanalında yayınlanan ‘Senaryo Sohbetleri’ programına konuk oldu.
18.05.2020 Cadde
Senaryoya dair sohbetler
Senaryoya dair sohbetler Koronavirüs salgını sebebiyle ileri bir tarihte düzenlenmesi planlanan “4. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması” ekibi yeni bir proje hayata geçirdi.
9.05.2020 Kültür Sanat
4. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması için geri sayım
4. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması için geri sayım DenizBank’ın, Türsak Vakfı iş birliğinde hayata geçirdiği “4. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması”nın birinci ayağı olan ‘İlk Senaryo’ bölümünde finale bir adım daha yaklaşıldı.
22.01.2020 Kültür Sanat
Bu hafta sonunu keyifli geçirebilmek için 8 öneri
Bu hafta sonunu keyifli geçirebilmek için 8 öneri 2019 yılını kapatmak üzereyken, hızla akıp geçen hafta sonunu keyifli bir şekilde geçirmenin yollarını sizin için araştırdım. Güzel bir yapılacaklar listesi çıkardım.
19.12.2019 Hayat
Randevu İstanbul başlıyor
Randevu İstanbul başlıyor T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından gerçekleştirilen Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 22. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
5.12.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Türsak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.