Uluslararası Göç Filmleri Festivali

Uluslararası Göç Filmleri Festivali

Son dakika uluslararası göç filmleri festivali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uluslararası göç filmleri festivali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uluslararası göç filmleri festivali haber sayfamızda...

Uluslararası Göç Filmleri Festivali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 uluslararası göç filmleri festivali haberi bulunmuştur.
Geride kalmış bir göç öyküsü
Geride kalmış bir göç öyküsü 3 ülke ve 12 şehirde zor ve uzun bir çalışma sonrasında ortaya çıkan ve çok sağlam bir hikâyesi olan “enstANtane” belgeselinin çıkış kaynağı, İdil (Azah) doğumlu Süryani Ferit Sağ’ın Facebook’ta paylaştığı bir fotoğraf
13.09.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde görkemli kapanış
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde görkemli kapanış Bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaşan, dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.
22.06.2020 Kültür Sanat
Matt Dillon,  Öger’i övdü
Matt Dillon, Öger’i övdü Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Matt Dillon, Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde prodüktör arkadaşı Demet Öger’i övdü.
22.06.2020 Cadde
Uluslararası Göç Filmleri Festivali sona erdi! Ödüller belli oldu
Uluslararası Göç Filmleri Festivali sona erdi! Ödüller belli oldu Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Uluslararası Göç Filmleri Festivali"nde (UGFF), "En İyi Uzun Metraj Film" ödülünü, "Sama İçin" (For Sama) adlı yapım kazandı.
21.06.2020 Kültür Sanat
Süleyman Soylu: "Göçün umutla başladığını anlatmaya çalıştık"
Süleyman Soylu: "Göçün umutla başladığını anlatmaya çalıştık" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Göçün korkulacak bir şey olmadığını, göçün sırt çeviremeyeceğimiz dramları ve trajedileri olduğunu, medeniyetimizin her noktasında göçten izler olduğunu, göçün umutla başladığını ve gittiği yere de umut götürdüğünü anlatmaya çalıştık." dedi.
21.06.2020 Haberler
Bakan Soylu: Göçün umutla başladığını anlatmaya çalıştık
Bakan Soylu: Göçün umutla başladığını anlatmaya çalıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Göçün korkulacak bir şey olmadığını, göçün sırt çeviremeyeceğimiz dramları ve trajedileri olduğunu, medeniyetimizin her noktasında göçten izler olduğunu, göçün umutla başladığını ve gittiği yere de umut götürdüğünü anlatmaya çalıştık." dedi.
21.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin kapanış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geride bıraktığımız son 8 sene içinde çoğu kadın ve çocuk 25 bin insan Akdeniz’in azgın sularında hayatını kaybetti." dedi.
21.06.2020 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin kapanış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, göç meselesinin, özellikle son dönemlerde küresel bir olgu olarak dünyanın gündeminde yer aldığını, her sene milyonlarca insanın savaş, istikrarsızlık, terör ve yoksulluk gibi sebeplerle evlerini terk etmek zorunda kaldığını söyledi.
22.06.2020 Siyaset
Reynmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Reynmen'in gerçek adı ne?
Reynmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Reynmen'in gerçek adı ne? Sosyal medyanın son zamanlarda hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan ve bu akşam CNN Türk'de Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde sunuculuk yapan Reynmen ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte 25 yaşındaki Reynmen'in biyografisi...
21.06.2020 Cadde
Matt Dillon: Kamplardaki acıları gördüm
Matt Dillon: Kamplardaki acıları gördüm 14 Haziran’da çevrimiçi düzenlenmeye başlayan Göç Filmleri Festivali çerçevesinde önceki gün oyuncu, yönetmen ve aktivist Matt Dillon, festivalin Instagram hesabı üzerinden sinemaseverlerle buluştu
19.06.2020 Kültür Sanat
Bakanlar sanal sergi gezdi
Bakanlar sanal sergi gezdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Uluslararası Göç Filmleri Festivali' kapsamında 'Göçün İzleri' ve 'Göç Duygusu' sergilerini  internet üzerinden gezdi.
18.06.2020 Haberler
Bakan Soylu ve Ersoy, sanal sergi gezdi
Bakan Soylu ve Ersoy, sanal sergi gezdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Uluslararası Göç Filmleri Festivali' kapsamında 'Göçün İzleri' ve 'Göç Duygusu' sergilerini  internet üzerinden gezdi.
18.06.2020 Siyaset
‘Tek bir kare göçe bakışı değiştirebilir’
‘Tek bir kare göçe bakışı değiştirebilir’ 14 Haziran’da başlayan ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin yarışmasının jüri başkanlığını üstlenen Nuri Bilge Ceylan, konuyla ilgili Variety’den Nick Vivarelli’ye bir söyleşi verdi. Ceylan, söyleşide 21 Haziran’a kadar devam edecek festivalin jüri başkanlığını kabul etme nedenleri ve göçmenlikle ilişkisini anlattı.
17.06.2020 Kültür Sanat
Gamze Özçelik’e 'Sınırsız İyilik Ödülü'
Gamze Özçelik’e 'Sınırsız İyilik Ödülü' Bu yıl ilki gerçekleştirilen tematik film festivali ‘Uluslararası Göç Filmleri Festivali‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen yeni nesil açılış töreniyle başladı.
15.06.2020 Cadde
Uluslararası Göç  Filmleri Festivali başladı
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı Uluslararası Göç Filmleri Festivali (UGFF) dün akşam düzenlenen açılış töreniyle başladı.
15.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı Uluslararası Göç Filmleri Festivali(UGFF) 3D sanal stüdyoda gerçekleştirilen online törenle açıldı. Açılış etkinliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un konuşmalarıyla başladı.
14.06.2020 Kültür Sanat
Büyüküstün jüride
Büyüküstün jüride 2014’ten beri ‘UNICEF İyi Niyet Elçisi ve Çocuk Hakları Savunucusu’ olarak görev yapan Tuba Büyüküstün, Uluslararası Göç Filmleri Festivali ‘UNICEF Kısa Film Yarışması’nın jürisinde yer alacak.
14.06.2020 Cadde
‘Göç’ başlıyor!
‘Göç’ başlıyor! Dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali olarak ilk kez düzenlenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali bugün başlıyor. Festivalin açılış ve kapanış törenleri, fotoğraf gerçekliğine en yakın görüntüyü sunan gerçek zamanlı 3D sanal stüdyoda  gerçekleştirilecek.
14.06.2020 Kültür Sanat
‘Göç filmleri’ne ödüllü dev jüri
‘Göç filmleri’ne ödüllü dev jüri 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
11.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Film Yarışması'na ödüllü dev jüri!
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Film Yarışması'na ödüllü dev jüri! 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
10.06.2020 Kültür Sanat
Salgında festival ve konserler 'artırılmış gerçeklik' ile milyonlara ulaştı
Salgında festival ve konserler 'artırılmış gerçeklik' ile milyonlara ulaştı Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde iptal edilen çok sayıda festival, lansman ve konser, Türk girişimcilerin geliştirdiği "artırılmış gerçeklik" teknolojisiyle geniş kitlelere ulaştırıldı.
9.06.2020 Teknoloji
Uzun metrajda 8 film yarışacak
Uzun metrajda 8 film yarışacak 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde (UGFF) uzun metraj kategorisinde yarışacak filmler belli oldu.
9.06.2020 Kültür Sanat
Jüri başkanı Ceylan oldu
Jüri başkanı Ceylan oldu Bu yıl 14-21 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleştirilecek olan Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nın 7 kişilik jüri başkanlığını Nuri Bilge Ceylan üstleniyor...
6.06.2020 Kültür Sanat
‘Osmanlı Suriyesi’nden  göç eden bir adamın oğluyum’
‘Osmanlı Suriyesi’nden göç eden bir adamın oğluyum’ 14 -21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin Onursal Başkanı, kendisi de Suriye asıllı Süryani bir göçmen olan ve “Amadeus”la Oscar kazanan oyuncu F. Murray Abraham bir açıklama yaptı.
3.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın ‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak
Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın ‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 14-21 Haziran tarihleri arasında online gerçekleştirilecek “Uluslararası Göç Filmleri Festivali”’nin tanıtım toplantısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yine online olarak düzenlendi.
29.05.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Göç Filmleri Festivali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.