Yağ Enjeksiyonu

Yağ Enjeksiyonu

Son dakika yağ enjeksiyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yağ enjeksiyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yağ enjeksiyonu haber sayfamızda...

Yağ Enjeksiyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 189 yağ enjeksiyonu haberi bulunmuştur.
Liposakşın, zayıflama yöntemi değil!
Liposakşın, zayıflama yöntemi değil! Doğru kişiye, işin uzmanı tarafından uygulandığında, bölgesel yağlanmaların, sarkmaların önüne geçmek mümkün.
10.11.2023 Gündem
Yaşlanmaya son veren sonsuzluk askısı! Daha genç ve sıkı bir görünüm sağlıyor
Yaşlanmaya son veren sonsuzluk askısı! Daha genç ve sıkı bir görünüm sağlıyor Silikon iplerle yüz askılamanın son dönemde ülkemizde de sıklıkla uygulanmaya başlanan güncel estetik tekniği olduğunu söyleyen Op.Dr. İlker Manavbaşı, bu sayede sarkmış cildin yükseltilmesi ve yeniden konumlandırılması sağlanarak, daha genç ve sıkı bir görünüm elde edildiğini söyledi.
11.10.2023 Genel Sağlık
Sosyal medyada görünene aldanmayın! Güzellik için yapılan diyetler sağlığınızı bozuyor
Sosyal medyada görünene aldanmayın! Güzellik için yapılan diyetler sağlığınızı bozuyor Hayatımıza hızla giren sağlıklı beslenme trendleri ve diyetler, sosyal medyada göründüğü kadar güzel sonuçlar vermeyebiliyor. Güzellik algısının dayattığı dış görünüş modeli sağlıksız bireylerin artmasında önemli rol oynuyor.
24.08.2023 Genel Sağlık
Dünya onu olağandışı kaslarıyla tanımıştı! Brezilyalı Hulk doğum gününde hayatını kaybetti
Dünya onu olağandışı kaslarıyla tanımıştı! Brezilyalı Hulk doğum gününde hayatını kaybetti Yıllardır kaslarına yağ enjekte ederek gerçek üstü bir görünüm kazanan Brezilyalı inşaat işçisi Valdir Segato doğum gününde hayatını kaybetti. Doktorların uyarısına rağmen kaslarına yaptığı aşırı doz enjeksiyon Brezilyalı Hulk olarak tanınan Segato'nun sonu oldu. İşte detaylar...
3.08.2022 Diğer
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler Kilonuza dikkat etmenize ve düzenli spor yapmanıza rağmen hala arzu ettiğiniz vücut hatlarına ulaşamadıysanız belki de küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekleri anlattı.
22.02.2022 Estetik
Yıldızların gerçek yüzü
Yıldızların gerçek yüzü ABD'li Dr. Charles S. Lee tanınmış bir estetik cerrahi uzmanı. Lee, ünlü güzellerin fotoğraflarını inceleyerek yaptırıp da gizledikleri estetik operasyonları tespit etti. Doktor, yıldızların estetikten önceki ve sonraki fotoğraflarını analiz etti.
6.02.2022 Dünya
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeler tıbbın her alanına olduğu gibi estetik cerrahiye de yön veriyor. Daha güzel, daha estetik, daha göz alıcı ve daha dikkat çekici bir vücuda sahip olmak eskiye göre çok daha kolay. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete kadınların en çok tercih ettiği 6 vücut şekillendirme uygulamasını anlattı.
1.02.2022 Estetik
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem Yüzümüz insanlara iletişim kurmamızda adeta vitrinimiz gibi. Yüz güzelliğinden memnun bir kişi daha özgüvenli bir iletişim kurma şansına sahip oluyor. Bu yüzden yüz güzelliğine hemen herkes önem veriyor. Bunun bir sonucu olarak estetik bir takım işlemler yaptırıyor. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara yüz bölgesinde en çok yaptırılan estetik işlemler hakkında bilgi verdi.
13.09.2021 Estetik
Estetik için Op. Dr. Yunus Doğan uyardı
Estetik için Op. Dr. Yunus Doğan uyardı Kim Kardashian, Kylie Jenner, Nicki Minaj gibi dünyaca ünlü yıldızların da etkisiyle son yıllarda ‘Brezilya poposu’ yani dolgun ve yuvarlak hatlara sahip kalçalar moda oldu.
10.04.2021 Ege
Kahreden ölüm! Siğil aldırma ameliyatına giren polis hayatını kaybetti
Kahreden ölüm! Siğil aldırma ameliyatına giren polis hayatını kaybetti Beşiktaş'ta siğil ameliyatı olmak için gittiği hastanede operasyon sırasında fenalaştığı öne sürülen polis memuru Vedat Tuğrul, nakledildiği Bakırköy'deki hastanede hayatını kaybetti.
31.03.2021 Gündem
Çene Dolgusu Nedir? Çene Dolgusu Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır?
Çene Dolgusu Nedir? Çene Dolgusu Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır? Estetik alanda yapılan müdahaleler gün geçtikçe gelişme göstermektedir. Kişilerde artık eskiye oranla daha fazla estetik müdahalelere sıcak bakmaktadırlar. Estetik yaklaşımlar hem fiziksel olarak güzelleşmeyi sağlarken hem de kişilerin daha mutlu olmasını sağlar. Estetik dokunuşlar kişilerin özgüvenleri üzerinde olumlu etki yaratır. Ayrıca ameliyatsız estetik operasyonlarda artık çok tercih edilmektedir ve bunlardan biri de çene dolgusudur. Çene dolgusu ile ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.
17.02.2021 Sağlık
Estetikte son dönem trendler
Estetikte son dönem trendler Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, estetik cerrahideki son dönem trendlerini sizler için anlattı.
29.09.2020 Estetik
Korkusuzca etek giyebilirsiniz
Korkusuzca etek giyebilirsiniz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nesrin Gümüş Öztürkmen bacaklarının görünümünden mutsuz olan kadınların onları gizlemeye yöneldiğini belirterek, bu davranış ve görüntünden kurulmak isteyenler için çözüm önerilerini paylaştı. İşte detaylar...
28.09.2020 Estetik
Burun estetiği sonrası dikkat edilmesi gereken 10 altın kural
Burun estetiği sonrası dikkat edilmesi gereken 10 altın kural Burun estetiği yüze uyumlu, estetik olarak beğenilen güzel bir burun elde etmeyi sağlıyor. Burun estetiğinde hastanın doktoruna tamamen güvenmesi ve yapılacak işleme birlikte karar vermeleri büyük önem taşıyor. Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Koray Coşkunfırat, burun estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
14.09.2020 Estetik
Meme büyütme estetiğinde hangi yöntemler kullanılıyor?
Meme büyütme estetiğinde hangi yöntemler kullanılıyor? Günümüzde meme büyütmenin ideal yolunun protez kullanmak olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Naci Karacaoğlan “Ancak yağ enjeksiyonlarıyla da meme büyütme yapılabilir. Operasyon öncesi muayenede protezin kas altına mı yoksa üstüne mi konulacağına karar verilmeli. Silikon protezler hangi alana yerleştirilirse yerleştirilsin emzirmeye engel bir durum teşkil etmez” dedi.
24.06.2020 Estetik
Daha belirgin ve çekici hatların sırrı ne?
Daha belirgin ve çekici hatların sırrı ne? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, giderek popülerleşen ve çok tercih edilen popo estetiği hakkında bilgi verdi.
16.06.2020 Estetik
Elmacık kemiği olmadan dünyaya geldi! Eve ayna koymadım
Elmacık kemiği olmadan dünyaya geldi! Eve ayna koymadım Antalya’da, elmacık kemiği olmadan dünyaya gelen Mihriban Gül Fidan (22), maddi imkansızlıktan dolayı tedavi olamıyor. Fidan, “Bir yere gittiğimde 'aaa' diye bakılmak yerine 'Mihriban gelmiş' denilmesini istiyorum. Kötü bakışlar gitsin, yüzüm geri gelsin istiyorum" dedi.
31.05.2020 Gündem
Yüz gençleştirme estetikleri
Yüz gençleştirme estetikleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yüz güzelleştirme ve gençleştirmede en sık uygulanan operasyonları sizler için anlattı.
28.05.2020 Estetik
Anneleri doğumdan sonra yeniliyor: Mommy Makeover
Anneleri doğumdan sonra yeniliyor: Mommy Makeover Gebelik süreci ve emzirme yoluyla oluşan vücut deformasyonları anne adaylarının korkulu rüyası. Hal böyle olunca da 'Mommy Makeover' yani annelik estetiği adeta bir trend haline dönüştü. Karın, meme, basen, kalça ve genital bölgeler için uygulanabilen bu işlemlerle doğum öncesi görünümünüze hatta çok daha iyi ve doğal bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. İşte annelik estetiği hakkında merak edilen her şey...
5.03.2020 Estetik
Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme hakkında bilinmesi gerekenler
Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme hakkında bilinmesi gerekenler Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme işlemi son dönemde popüler bir estetik uygulaması haline geldi. Düzgün gerçekleştirilmediği durumlarda farklı sorunlara sebep olan bu işlem için Dr. Defne Erkara yağ enjeksiyonu ile meme büyütme işlemi hakkında bilinmesi gereken bazı kıstaslara dikkat çekiyor.
2.03.2020 Estetik
Estetikte ‘yetki’  tartışması
Estetikte ‘yetki’ tartışması Estetik operasyonlar sonucu dudakların beş katına kadar şişmesi veya kaybolması, kaşların ve burunların yok olması, cildin yanması, hatta can kaybı gibi facialar yaşanması tartışma yarattı. Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Plastik cerrahlar dışında bu işin eğitimini almış olan kimse yok” derken; Yüz Plastik Cerrahisi Derneği, KBB uzmanlarının estetik operasyon yapma yetkisinin olduğunu açıkladı
20.12.2019 Gündem
Hayatı kabusa dönmüştü! Yaşanan tehlike sonrası uyarı geldi
Hayatı kabusa dönmüştü! Yaşanan tehlike sonrası uyarı geldi Medikal Estetik Tıp Derneği ve Estetik Tıp Derneği tarafından, medikal estetik işlemlerinin hekimler tarafından ve ruhsatlı poliklinik ile muayenehanelerde yapılabilecek işlemler olduğu, güzellik merkezi veya kuaförlerde tıbbi işlem yapılamayacağı bildirildi.
17.12.2019 Gündem
Yüz ve boyun estetiği hakkında bilinmeyenler
Yüz ve boyun estetiği hakkında bilinmeyenler Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Ali Rıza Öreroğlu Konu hakkında bilgiler verdi.
23.08.2019 Estetik
Nano yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme
Nano yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, nano yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme tekniğini sizler için anlattı.
27.06.2019 Estetik
En popüler genital estetik türleri
En popüler genital estetik türleri Kadın genital bölgesine yönelik işlemler son yıllarda hızla arttı. Pek çok kadın artık genital bölgesinin de güzel olmasını arzu ediyor. Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara en popüler genital estetik türleri hakkında bilgi verdi.
14.06.2019 Estetik

Benzer Haber Etiketleri

Yağ Enjeksiyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.