Yılmaz Güneş

Yılmaz Güneş

Son dakika Yılmaz Güneş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yılmaz Güneş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yılmaz Güneş haber sayfamızda...

Yılmaz Güneş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.914 yılmaz güneş haberi bulunmuştur.
Burak Yılmaz, Güneş'in yardımcısı olacak mı? Beşiktaş'a Bundesliga'dan golcü... Ante Rebic bombası!
Burak Yılmaz, Güneş'in yardımcısı olacak mı? Beşiktaş'a Bundesliga'dan golcü... Ante Rebic bombası! Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maçı ve siyah beyazlıların transfer gündemini Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi.
8.06.2023 Programlar
Van Spor kalecisi Haydar, Şenol Güneş'in rekorunu ele geçirdi
Van Spor kalecisi Haydar, Şenol Güneş'in rekorunu ele geçirdi Van Spor kalecisi Haydar Yılmaz (39), kalesini tam bin 113 dakika boyunca gole kapatarak Şenol Güneş'i geride bıraktı ve Türk futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen kalecisi oldu. Başarılı kaleci Yılmaz, efsane teknik adam Şenol Güneş ile aynı ortamda isminin geçmesinin gurur verici bir durum olduğunu söyledi.
11.04.2023 Beşiktaş
Parçalı Güneş tutulması Türkiye'nin 81 ilinden böyle gözlemlendi
Parçalı Güneş tutulması Türkiye'nin 81 ilinden böyle gözlemlendi Milyonlarca kişinin merakla beklediği Güneş tutulması Türkiye’nin 81 ilinden izlenirken tutulmanın başlamasıyla, evrelerinin izlendiği TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nden yapılan canlı yayını binlerce kişi izledi.
25.10.2022 Gündem
Güneş enerjisinde kapasite 6 bin 500 megavatı aştı
Güneş enerjisinde kapasite 6 bin 500 megavatı aştı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'nin yaklaşık 5 yıl önce güneş enerjisi yatırımlarını hayata geçirmeye başladığını ve bugün itibarıyla güneş enerjisi kapasitesinin 6 bin 500 megavatı geçtiğini bildirdi.
6.01.2021 Ekonomi
Güneş gözlüğü takmak katarakt oluşumunu önlüyor
Güneş gözlüğü takmak katarakt oluşumunu önlüyor Güneş, gözlere zarar verebilecek zararlı ultraviyole (UV) ışınları yayar. UV ışınlarının bulutlara nüfuz ettiğini, dolayısıyla hava güneşli olmasa bile gözde güneş hasarına neden olabileceğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yusuf Avni Yılmaz, “Katarakt olması durumunda kataraktın yoğunluğunu artırabilmekle beraber hiç katarakt olmayan kişilerde de katarakt oluşma riskini artırabilir. UV ışınlarının yüzde 100'ünü engelleyen güneş gözlüğü takmak, gözlerinizi güneşten korumanın en iyi yoludur” dedi.
23.06.2020 Genel Sağlık
Malatya'daki tren kazasında ölen makinist Mahmut Kaya toprağa verildi
Malatya'daki tren kazasında ölen makinist Mahmut Kaya toprağa verildi Son dakika haberi... Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden makinist Mahmut Kaya (35), memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.
14.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Güneş'in ailesine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Güneş'in ailesine taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
1.05.2020 Siyaset
Kahraman şehit  dualarla uğurlandı
Kahraman şehit dualarla uğurlandı Tunceli’de Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı’ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36), Ankara’da toprağa verildi.
1.05.2020 Siyaset
Munzur Çayı'nda akıntıya kapılarak şehit olan Uzman Çavuş Güneş, son yolculuğuna uğurlandı
Munzur Çayı'nda akıntıya kapılarak şehit olan Uzman Çavuş Güneş, son yolculuğuna uğurlandı Tunceli'de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2020 Haberler
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli'de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2020 Gündem
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli'de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2020 Gündem
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in eşi görüntüleri paylaştı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in eşi görüntüleri paylaştı Tunceli'deki Munzur Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'in cansız bedeni 44. gün sonunda bulunmuştu. Şehit andarma Uzman Çavuş'un eşi Gülnur Güneş, Twitter hesabından eşinin saz çaldığı bir videosuna "Hep mi güzel insanlar önce gider" notunu eklediği görüldü.
30.04.2020 Haberler
Şehit eşinden duygulandıran paylaşım: 'Hep mi güzel insanlar önce gider'
Şehit eşinden duygulandıran paylaşım: 'Hep mi güzel insanlar önce gider' Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'in cansız bedeni 44. gün sonunda bulunmuştu. Şehit askerin eşi Gülnur Güneş, Twitter hesabından eşinin saz çaldığı bir videosuna "Hep mi güzel insanlar önce gider" notunu eklediği görüldü.
30.04.2020 Gündem
Naaşı 44 gün sonra bulunan uzman çavuşa acı veda
Naaşı 44 gün sonra bulunan uzman çavuşa acı veda Tunceli'de Munzur Çayı'ında eğitim sırasında botun alabora olması sonucu şehit düşen 44 gün sonra naaşı bulunan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için tören düzenlendi. Törende şehit Güneş'i eşi üniforma ile babası ise asker selamıyla uğurladı.
30.04.2020 Gündem
Şehit Güneş'in naaşı törenle uğurlandı
Şehit Güneş'in naaşı törenle uğurlandı Tunceli'de Munzur Çayı'ında eğitim sırasında botun alabora olması sonucu şehit düşen 44 gün sonra naaşı bulunan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için tören düzenlendi. Törende şehit Güneş'i eşi üniforma ile babası ise asker selamıyla uğurladı.
30.04.2020 Gündem
Kayıp Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in cansız bedenine ulaşıldı
Kayıp Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in cansız bedenine ulaşıldı Tunceli'de, 17 Martta Munzur Çayı üzerindeki tatbikatta botun alabora olması sonucu kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in cenazesine ulaşıldı. Şehidin cenazesi yarın Ahmet Hamdi Akseki Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliğinde toprağa verilecek.
29.04.2020 Haberler
Günlerdir aranıyordu! Munzur Çayı'nda kaybolan askerden acı haber
Günlerdir aranıyordu! Munzur Çayı'nda kaybolan askerden acı haber Tunceli'de, 17 Martta Munzur Çayı üzerindeki tatbikatta botun alabora olması sonucu kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in cenazesine ulaşıldı. Şehidin cenazesi yarın Ahmet Hamdi Akseki Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliğinde toprağa verilecek.
29.04.2020 Gündem
44. günde acı haber! Cesedine ulaşıldı...
44. günde acı haber! Cesedine ulaşıldı...  Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i arama çalışmalarının 44'üncü gününde cansız bedenine ulaşıldı.
29.04.2020 Gündem
Son dakika... Kayıp uzman çavuşun cenazesine ulaşıldı
Son dakika... Kayıp uzman çavuşun cenazesine ulaşıldı Son dakika....  Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i arama çalışmalarının 44'üncü gününde cansız bedenine ulaşıldı.
29.04.2020 Gündem
Kayıp Uzman Çavuş Güneş'i arama çalışmaları
Kayıp Uzman Çavuş Güneş'i arama çalışmaları  Tunceli'de 42 gün önce eğitim sırasında botun alabora olması sonucu Munzur Çayı'na düşerek kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i arama çalışmaları iki farklı noktada devam ediyor.
27.04.2020 Gündem
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan'dan hala iz yok
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan'dan hala iz yok Tunceli’de, 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında botun ters dönmesi sonucu akıntıya kapılıp, kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36) ile Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) bulunması için arama çalışmaları bugün de sürdürüldü. Güneş ve Doku'dan ize yine rastlanılmadı.
15.04.2020 Gündem
Kayıp Uzman Çavuş'un arama çalışmaları sürüyor
Kayıp Uzman Çavuş'un arama çalışmaları sürüyor Tunceli’de eğitim sırasında botun alabora olması sonucu Munzur Çayı’na düşerek kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş’i arama çalışmaları, Munzur Çayı’nın azgın sularının yanı sıra baraj gölünde devam ediyor.
10.04.2020 Gündem
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan Doku'dan bugün de iz yok
Uzman Çavuş Güneş ve Gülistan Doku'dan bugün de iz yok Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında, botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş ve 5 Ocak tarihinden beri kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için sürdürülen arama çalışmaları bugün de devam etti. Gün boyu yapılan aramalarda Güneş ve Doku'ya ait bir ize rastlanamadı.
9.04.2020 Gündem
95 gündür kayıp Gülistan ve uzman çavuştan bugün de iz yok!
95 gündür kayıp Gülistan ve uzman çavuştan bugün de iz yok! Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin 17 Mart'ta Munzur Nehri'nde yaptığı eğitim sırasında, botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36) ve Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) bulunması için sürdürülen arama çalışmaları devam ederken, bugünkü arama çalışmalarında da bir sonuç alınamadı.
8.04.2020 Gündem
Kayıp uzman çavuş Güneş'i arama çalışmaları sürüyor
Kayıp uzman çavuş Güneş'i arama çalışmaları sürüyor  Tunceli’de eğitim sırasında botun alabora olması sonucu Munzur Çayı’na düşerek kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i arama çalışmaları iki noktada devam ediyor.
8.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Güneş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.