Yüksel Kocaman

Yüksel Kocaman

Son dakika Yüksel Kocaman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yüksel Kocaman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yüksel Kocaman haber sayfamızda...

Yüksel Kocaman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 290 yüksel kocaman haberi bulunmuştur.
Cezası istinafta bozulan Selahattin Demirtaş'a yine 2,5 yıl hapis
Cezası istinafta bozulan Selahattin Demirtaş'a yine 2,5 yıl hapis Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, dönemin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ı hedef gösterdiği gerekçesiyle verilen 2,5 yıl hapis cezasının istinafta bozulması üzerine yeniden görülen davada karar çıktı. Demirtaş'a yine 2,5 yıl hapis cezası verildi.
14.10.2022 Gündem
Selahattin Demirtaş'a 8 yıl hapis talebi
Selahattin Demirtaş'a 8 yıl hapis talebi HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında, dönemin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'a yönelik sözleri nedeniyle yargılandığı davada savcı 8 yıl hapis cezası talep etti.
22.07.2022 Gündem
Selahattin Demirtaş'ın 'kamu görevlisini hedef gösterme' davası ertelendi
Selahattin Demirtaş'ın 'kamu görevlisini hedef gösterme' davası ertelendi HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, dönemin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ı hedef gösterdiği gerekçesiyle verilen 2,5 yıl hapis cezasının, Ankara Bölge Mahkemesi'nce bozulmasının ardından yargılamaya yeniden başlandı.
13.05.2022 Gündem
Selahattin Demirtaş'ın yargılandığı davada verilen ceza belli oldu
Selahattin Demirtaş'ın yargılandığı davada verilen ceza belli oldu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'a yönelik sözlerinden dolayı 'terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek' suçundan yargılandığı davada 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.05.2021 Gündem
HSK adayları belli oldu
HSK adayları belli oldu TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonları Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon, TBMM tarafından Hakimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) seçilecek 7 üyenin üç katı adayı belirledi.
20.05.2021 Gündem
Demirtaş’a 8 yıla kadar hapis istemi
Demirtaş’a 8 yıla kadar hapis istemi Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı döneminde Yüksel Kocaman’a yönelik “tehdit” ve “terörle mücadelede görev alan kamu görevlilerini hedef göstermek” suçlamasıyla yargılandığı dava kapsamında 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
6.02.2021 Siyaset
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK), 324 adli yargı ile 61 idari yargı hakim ve savcılarının görev değişikliğine dair kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.12.2020 Gündem
Ankara ve İstanbul’a yeni başsavcı: Şaban Yılmaz ve Ahmet Akça atandı
Ankara ve İstanbul’a yeni başsavcı: Şaban Yılmaz ve Ahmet Akça atandı Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça ise Ankara Cumhuriyet Başsavcısı oldu
25.12.2020 Siyaset
Son Dakika... Yeni başsavcıları belli oldu! İstanbul, Ankara...
Son Dakika... Yeni başsavcıları belli oldu! İstanbul, Ankara... Gelen son dakika haberine göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça atandı. Akça’dan boşalan Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Gökhan Karaköse getirildi.
24.12.2020 Gündem
Yargıtay'a yeni üye seçimleri resmen yayımlandı
Yargıtay'a yeni üye seçimleri resmen yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca Yargıtay'a üye seçimine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2020 Gündem
Son dakika! HSK, 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti
Son dakika! HSK, 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti Gelen bir son dakika haberine göre; Hakimler ve Savcılar (HSK) Genel Kurulunca, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ile Akıncı Üssü Davası'nı sonuçlandıran Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selfet Giray'ın da arasında bulunduğu 11 hakim ve savcı Yargıtay'a üye seçildi.
27.11.2020 Gündem
Selahattin Demirtaş'ın, Yüksel Kocaman'a 'tehdit' davası başladı
Selahattin Demirtaş'ın, Yüksel Kocaman'a 'tehdit' davası başladı HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'a yönelik 'tehdit' ve 'terörle mücadelede görev alan kamu görevlilerini hedef göstermek' suçlarından hakkında açılan davada yargılanmasına başlandı.
20.11.2020 Gündem
Selahattin Demirtaş'a Ankara Başsavcısı Kocaman'ı hedef gösterdiği iddiasıyla dava
Selahattin Demirtaş'a Ankara Başsavcısı Kocaman'ı hedef gösterdiği iddiasıyla dava Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında, tehdit, terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek suçlamasıyla  dava açtı. İddianamede Demirtaş'ın  sosyal medya hesabından yayınlanan savunmasında,  Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ı, terör örgütü üyelerine hedef gösterdiği belirtildi.
23.09.2020 Siyaset
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman evlendi
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman evlendi Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ayça Dursun ile dünyaevine girdi.
19.09.2020 Gündem
4 bin 628 hâkim ve savcının yeri değişti
4 bin 628 hâkim ve savcının yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu’nca (HSK) yayımlanan 2020 ‘Ana Kararnamesi’yle adli yargıda 4 bin 163, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet Başsavcısı’nın görev yeri değiştirildi. 
18.06.2020 Siyaset
‘Ankesörden 7 bin kişiye soruşturma’
‘Ankesörden 7 bin kişiye soruşturma’ Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülen Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ’den yargılandığı davada beraat kararı almasına ilişkin, “Bizim açımızdan dolu bir dosyaydı...
31.12.2019 Gündem
Son dakika... Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması
Son dakika... Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, "2019'da FETÖ'ye yönelik 6 bin 831 iddianame hazırlandı. Operasyonel güçleri kalmadı. FETÖ ile mücadelede iyi bir noktaya geldik." dedi. Kocaman, "FETÖ'ye yönelik ankesör soruşturmalarında 2019'da 2 bin 765 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 1107 kişi tutuklandı, 754 kişi etkin pişmanlık hükümlerinden yararlandı." açıklamasını yaptı. Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin, "Karşılıklı suç duyuruları var ve hepsiyle ilgili soruşturma açıldı. İlgili savcılar çalışmalarını yapıyor. Soruşturma izini istemesine gerek yok, genel hükümlere tabi" dedi.
30.12.2019 Gündem
Bakan Gül: 'Ucu kime varırsa varsın, FETÖ ile mücadele sürecek'
Bakan Gül: 'Ucu kime varırsa varsın, FETÖ ile mücadele sürecek' Adalet Bakanı Abdülhamid Gül, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukluevleri İşyurtları Kurumu ürün ve el sanatları fuarının açılış programına katıldı. Programda konuşan Bakan Gül, “Ucu kime varırsa varsın, FETÖ ve FETÖ taklitçileri ile mücadelemiz sürecek" dedi.
18.09.2019 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldırının failleri gözaltına alındı
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldırının failleri gözaltına alındı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun  uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırgan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
22.04.2019 Siyaset
Şule Çet'in ölümüyle ilgili dava yarın başlıyor
Şule Çet'in ölümüyle ilgili dava yarın başlıyor Ankara'da, bir plazanın 20'nci katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra atıldığı öne sürülen Şule Çet'in ölümüyle ilgili davanın görülmesine yarın başlanacak. Sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Arand, ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.
5.02.2019 Gündem
Son dakika... Şule Çet davasında iddianame kabul edildi
Son dakika... Şule Çet davasında iddianame kabul edildi Şule Çet'in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. Sanıklar, 6 Şubat 2019'da Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.
18.12.2018 Gündem
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den flaş açıklama!
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den flaş açıklama! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Türkiye Cumhuriyeti devleti, FETÖ, PKK, DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelesini kararlı bir şekilde yürütmeye devam edecektir. İster Pensilvanya’da, ister Suriye’de, isterse de dünyanın neresinde olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti devleti onları alacak ve tarafsız yargının önüne çıkaracaktır” dedi.
13.09.2018 Siyaset
Plazada cinayet soruşturması
Plazada cinayet soruşturması Plazada 20. kattan düşüp ölen Şule Çet’in son görüntüleri ortaya çıktı. İntihar olarak başlatılan araştırma, cinayet soruşturmasına dönüştürüldü
13.06.2018 Gündem
Başsavcının adıyla vatandaşı dolandırmaya çalışan 4 kişi tutuklandı
Başsavcının adıyla vatandaşı dolandırmaya çalışan 4 kişi tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ın ismini kullanarak bir kişiyi 200 bin dolar dolandırmaya çalışan 4 kişi tutuklandı.
22.05.2018 Gündem
‘Sivil ayak’ için ilk adım
‘Sivil ayak’ için ilk adım 28 Şubat davasında savcılık Emniyet’ten, ‘Hükümetin düşürülmesini sağlayan tüm eylem ve davranışların tespit edilerek, hazırlanacak evrakın’ gönderilmesini istedi.
21.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüksel Kocaman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.