2008’İn

2008’İn

Son dakika 2008’in haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2008’in gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2008’in haber sayfamızda...

2008’İn

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.678 2008’in haberi bulunmuştur.
Türk iken 'İtalyan', Cengiz iken 'Geovani' oldu! Google'dan aldığı fotoğraflarla dolandırmış
Türk iken 'İtalyan', Cengiz iken 'Geovani' oldu! Google'dan aldığı fotoğraflarla dolandırmış Eyüplü Halit Türkiye’nin ilk dolandırıcısıydı. İtalyan diktatör Mussolini’yi bile dolandırmış ve hapishaneden kaçmak de en iyi yaptığı işi kullanmıştı. Eyüplü’den yıllar sonra dolandırılan ise bir İtalyan değildi ancak yine bir Türk dolandırıcı, İtalyan kılığına girmişti. Bu kez sahne Cengiz Düşünceli yani Geovani Polloina'nındı!
25.05.2024 Yaşam
Yemenli milyarderin oğlu, Norveçli öğrencinin ölümündeki rolünü itiraf etti
Yemenli milyarderin oğlu, Norveçli öğrencinin ölümündeki rolünü itiraf etti Londra’da 15 yıl önce 23 yaşındaki bir öğrencinin ölümünden saatler sonra Yemen’e kaçan bir milyarderin oğlu, bu ölümde üstlendiği rolü ilk kez BBC’ye itiraf etti.
29.03.2023 Dünya
‘Elektrikli araçta agresif olacağız!’
‘Elektrikli araçta agresif olacağız!’ Peugeot, geçtiğimiz günlerde fastback tasarımlı C-SUV modeli 408’i Türkiye’de satışa sundu. 1.2 lt benzinli motor ve iki donanım paketiyle satışa çıkan 408, gelecek yıl da elektrikli versiyonuyla satılmaya başlanacak. Bu da, markanın Türkiye’de hedeflediği elektrikli araç seferberliğinin bir parçası olacak.
20.03.2023 Otomobil
Sevilla'nın emektar yıldızı 15 yıl sonra yeniden sahada! Fenerbahçe maçlarını kaçırmıyor
Sevilla'nın emektar yıldızı 15 yıl sonra yeniden sahada! Fenerbahçe maçlarını kaçırmıyor Bu sezon Avrupa Ligi’nde müthiş bir performans sergileyen Fenerbahçe, Son 16 Turu'nda Sevilla ile kozlarını paylaşırken dikkat çekici bir detay gözlerden kaçmadı. Avrupa Ligi'ni en çok kazanan takım olan Sevilla'nın emektar yıldızı, 2008'de olduğu gibi yine Fenerbahçe'ye karşı sahadaki yerini aldı.
10.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
Murat Ağca yazdı: Altı ayda ikinci olimpiyat!
Murat Ağca yazdı: Altı ayda ikinci olimpiyat! Pandemi nedeniyle bir yıl geç yapılan Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın üzerinden henüz 6 ay geçmişken, şimdi de Kış Olimpiyat Oyunları heyecanını yaşayacağız. Peki 4-20 Şubat’ta düzenlenecek Pekin 2022’de bizleri neler bekliyor? İşte bu kışı ısıtacak o detaylar…
16.01.2022 Yaz Olimpiyatları
Evergrande krizi kabusun habercisi mi?
Evergrande krizi kabusun habercisi mi? Çinli gayrimenkul devi Evergrande büyük bir darboğaz ile karşı karşıya kaldı. Şirketin 300 milyar doları aşan borcunun zamanında ödenmemesi durumunda temerrüde düşecek olmasıyla gayrimenkul piyasasında zincirleme bir kriz yaşanacağı belirtiliyor. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte akıllara ilk olarak şu soru geliyor: 2008 yılında ABD’de başlayarak tüm finansal sistemin çökmesine neden olan mortgage krizinin bir ikincisi mi geliyor? Tüm dünya tarafından konuşulan kritik gelişmeyle ilgili Prof. Dr. Sefer Şener, Uzmanpara'ya önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar…
22.09.2021 Uzmanpara
Son Dakika Haber! 'Türk drone'ları çok iyi' deyip uyardı: Rusya saldırırsa...
Son Dakika Haber! 'Türk drone'ları çok iyi' deyip uyardı: Rusya saldırırsa... Gelen son dakika haberine göre, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, "Türkiye, kendine duyduğu saygı ve diğer ülkelerin saygı duyduğu bir ülke olduğu için Rusya'nın baskısına boyun eğmedi" dedi. Türk drone'larının çok iyi olduğunu söyleyen Kuleba, Rusya'yı olası bir saldırı sonrasında yaşanacaklar konusunda da uyardı.
20.06.2021 Dünya
Son dakika... Ukrayna'dan Türk İHA'larıyla ilgili flaş açıklama: Türkiye, Rusya'nın baskısına boyun eğmedi
Son dakika... Ukrayna'dan Türk İHA'larıyla ilgili flaş açıklama: Türkiye, Rusya'nın baskısına boyun eğmedi Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, "Türkiye, kendine duyduğu saygı ve diğer ülkelerin saygı duyduğu bir ülke olduğu için Rusya'nın baskısına boyun eğmedi" dedi. Kuleba Türkiye'den aldıkları İHA'lar için "İHA'lar bir caydırıcılık aracı, ancak Rusya saldırır ve büyük çaplı askeri çatışmalara başvurursa, o zaman Ukrayna topraklarının herhangi bir yerinde kendimizi savunmak için İHA'ları kullanacağız." dedi.
20.06.2021 Siyaset
Emre Belözoğlu kimdir, yaşı kaç? Emre Belözoğlu nereli, hangi takımlarda oynadı?
Emre Belözoğlu kimdir, yaşı kaç? Emre Belözoğlu nereli, hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin sportif ve teknik direktörü olarak son dönemde çok konuşulan isim Emre Belözoğlu'nun hayatı merakla araştırılıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Atlético Madrid gibi takımlarda uzun yıllar top koşturdu. Spor seveler Emre Belözoğlu aslen nereli, kaç yaşında sorularını yoğun olarak arıyor. Emre Belözoğlu hayatı...
25.03.2021 Skorer
New York borsası yatay seyirle açıldı
New York borsası yatay seyirle açıldı New York borsası, haftanın son işlem gününe yatay seyirle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,05 artışla 30.317,80 puandan işlem gördü.
18.12.2020 Ekonomi
Mevcut kapasite 8 milyona yetecek kadar
Mevcut kapasite 8 milyona yetecek kadar Ucu olmayan kent İstanbul, 1990, 2004 ve 2008’in ardından en ciddi kuraklık tablosuyla karşı karşıya. Sonbaharda beklenen yağışlar gerçekleşmeyince kentin barajlarındaki su seviyesi yüzde 25’e geriledi. 16 milyonluk megakentte, iklim değişikliği, çarpık yapılaşma ve nüfus artışı su kaynaklarını günden güne tüketti.
30.11.2020 Gündem
Peugeot yeni ürünlerini böyle tanıtacak
Peugeot yeni ürünlerini böyle tanıtacak Peugeot, yeni amiral gemisi ürünlerini "Peugeot Show" ile sanal ve canlı ortamda tanıtacak
19.10.2020 Otomobil
Petek Dinçöz kimdir, kaç yaşında, bebeği neden öldü?
Petek Dinçöz kimdir, kaç yaşında, bebeği neden öldü? Petek Dinçöz kimdir sorusu magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2014 yılında evlendiği Serkan Kadaloğlu ile nikah masasına oturan Dinçöz'ün İrfan adında bir erkek çocuğu bulunuyor. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Petek Dinçöz bebeğini kaybettiğini duyurdu. Peki Petek Dinçöz kimdir, bebeği neden öldü?
29.09.2020 Cadde
New York borsası düşüşle kapandı
New York borsası düşüşle kapandı New York borsası, haftanın son işlem gününü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi, 200 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 0,88 azalışla 27.657,42 puana geriledi.
18.09.2020 Ekonomi
ABD’de ilk yüz nakli yapılan Connie Culp hayatını kaybetti
ABD’de ilk yüz nakli yapılan Connie Culp hayatını kaybetti Yerel medyada yer alan haberlere göre, ABD’nin Ohio eyaletindeki bulunan ve 2008’deki yüz naklinin gerçekleştirildiği Cleveland Clinic, ABD’de yüz nakli geçiren ilk kişi olan Connie Culp’un 57 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Culp’ın Çarşamba günü, geçirdiği yüz nakliyle ilgili olmayan bir enfeksiyondan kaynaklanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.
2.08.2020 Dünya
Fark yarattı!
Fark yarattı! Büyükşehir Başkanı Zolan, hava kirliliğinden dolayı nefes alınamayan bir Denizli’den atıklardan elektrik enerjisi üreten temiz ve yemyeşil bir kente dönüştüklerini belirtti
6.06.2020 Ege
Peugeot'ya iki ödül birden!
Peugeot'ya iki ödül birden! 2020 Peugeot 208 ve 2020 Peugeot SUV 2008 modelleri, "Ürün Tasarımı" kategorisinde 2020 Red Dot Tasarım Ödülü almaya hak kazandı.
11.04.2020 Otomobil
Yeni model görücüye çıktı
Yeni model görücüye çıktı 29 Ocak 2020 tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak yeni Peugeot SUV 2008’in lansmanı Kemer Country Orman Evi’nde, Peugeot Türkiye yöneticileri, bayi teşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi.
23.01.2020 Cadde
Burak Yılmaz ikinci döneminde coştu
Burak Yılmaz ikinci döneminde coştu Siyah-beyazlı takıma ara transfer döneminde katılan Burak Yılmaz, 8 lig maçında attığı 6 golle süper bir performans sergiledi.
30.06.2020 Beşiktaş
ABD Hindistan'da nükleer enerji santralleri kuracak
ABD Hindistan'da nükleer enerji santralleri kuracak Washington yönetimi, Hindistan'da altı nükleer santral inşa edecek. İki ülke, 11 yıl önce nükleer işbirliği anlaşması imzalamıştı.
14.03.2019 Dünya
Murat Boz kimdir, kaç yaşında? Murat Boz aslen nereli_
Murat Boz kimdir, kaç yaşında? Murat Boz aslen nereli_ Murat Boz, 2006 yılında çıkardığı Maximum ve Şans albümleri ile çıkış yaptı. Yıllarca birçok ünlü ismin vokalistliğini üstlenen Murat Boz, müzik kariyerinin yanı sıra O Ses Türkiye'de jürri üyeliği de yaptı. Son olarak Öldür Beni Sevgilim filminde Seda Bakan ile başrolleri paylaşan yakışıklı oyuncu Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi.
1.03.2019 Gündem
Tom Brady kimdir? Tom Brady kaç yaşında?
Tom Brady kimdir? Tom Brady kaç yaşında? Super Bowl'a damga vuran Tom Brady kimdir? Tom Brady kaç yaşında? Hayatı boyunca kaç kupa kazandı? Tom Brady, Gisele Bundchen ile ne zaman evlendi? Cevaplar burada!
5.02.2019 Ünlüler
5 kişiden ikisi asgari ücretli
5 kişiden ikisi asgari ücretli CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel başkanlığındaki Arge-Bilim Yönetim Kültür Platformu ile Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, “Hakça bir asgari ücret insanca bir yaşam için zorunluluktur” başlıklı politika notu hazırladı.
20.01.2019 Siyaset
Yatırımcılar Türkiye ekonomisinin uzun dönem performansına güveniyor
Yatırımcılar Türkiye ekonomisinin uzun dönem performansına güveniyor Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, Yatırımcılar G20 üyesi olan Türkiye'nin dünya ve bölge için önemli bir ülke olduğunu, yüksek bir potansiyeli bulunduğunu, yakın geçmişte çok başarılı bir performans gösterdiğini, Türkiye ekonomisinin uzun dönemli performansına güven duyduklarını belirtti." açıklamasını yaptı.
16.10.2018 Ekonomi
AK Parti 17 yaşında
AK Parti 17 yaşında Kuruluşundan sadece 15 ay sonra iktidar olan ve aralıksız tek başına iktidarını sürdürerek Türk siyasi tarihine damgasını vuran Ak Parti bugün 17. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Ak Parti 17 yıllık süreçte kapatma davasından darbe teşebbüsüne onlarca badire atlattı.
13.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

2008’İn ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.