Fenerbahçe’de başkanlığa adaylığını açıklayan Hakan Bilal Kutlualp ile Ümit Özat arasında tartışma çıktı.
Fenerbahçe Kulübü, Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısı gerçekleştirdi. Stadyum yenileme projesinin tanıtıldığı toplantıda Hakan Bilal Kutlualp başkan adaylığını açıkladı. Başkan Ali Koç Divan'da "Biz yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız ve mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı
Sarı-lacivertli kulüpte herkesin beklediği Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısı bugün yapılacak. Üyelerin futbol takımının başarısızlığı nedeniyle, yönetimi eleştireceği, Başkan Ali Koç ve Başkan Vekili Bilecik'in ise Bankalar Birliği'nden çıkış için yapılan çalışmaları ve diğer projeleri anlatacağı öğrenildi
Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Mourinho'dan Gaziantep deplasmanı öncesi radikal kararlar geldi.
Trendyol Süper Lig'de Kayserispor beraberliğiyle zirve yarışından uzaklaşan sarı-lacivertli takımda eleştiri okları Portekizli teknik adama döndü. Deneyimli teknik adam hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı.
Sarı-lacivertli kulübün Divan Kurulu toplantısı yarın yapılacak. Başkan Ali Koç'un toplantıda konuşması yapması bekleniyor.
Sarı-lacivertli takım, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'de tam 7 futbolcu kart sınırında bulunuyor.
Fenerbahçe geçtiğimiz hafta Kayserispor'la 3-3 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşerken, şampiyonluk şansını zora soktu. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher sarı-lacivertli takımın Portekizli teknik direktörünü sert bir dille eleştirdi. İşte Osman Şenher'in yazısı...
Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon kadroda büyük değişim yaşanacak. Sarı-lacivertli takımda yaşanacak ayrılıklar belli oldu.
Fenerbahçe'de Cumartesi günü düzenlenecek Yüksek Divan Kurulu Toplantısı öncesi Hakan Bilal Kutlualp ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı.
Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho ile ilgili Alman basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk şansını zora sokan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Mourinho, Gaziantep FK maçında ilk 11'de köklü değişikliğe gideçek.
Fenerbahçe’de tekrar sistem değişikliği yaşanabilir. Üçlü sistemle iyi sonuçlar alınsa da Teknik Direktör Jose Mourinho sürpriz bir şekilde başarılı olan bu sistemden vazgeçti.
Son olarak Süper Lig'de Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de şampiyonluk şansı azalırken yaşananlar sarı lacivertli taraftarlar üzdü. Maçın ardınndan ise sarı lacivertlilerde kongre üyeleri harekete geçti.
Süper Lig'de son olarak evinde şok bir şekilde Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını zora soktu. Yaşananların ardından Fenerbahçe taraftarı yönetime tepki gösterdi. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe bu haftaki köşesinde teknik direktör Jose Mourinho'yu sert bir dille eleştirdi.
İstanbul'da meydana gelen 6,2 büyüklüğünde depremde Diego Carlos ve ailesi panik yaşadı. Yıldız futbolcunun eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Fenerbahçe altyapısında 2018'de forma giyen Ahmet Yiğit Gül, şu sıralar spor mağazasında kasiyerlik yapıyor. Ahmet yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra psikolojik olarak çok etkilenmiştim ama artık atlattım, kendimi toparladım" şeklinde konuştu.